- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте идей :)
pliu6ka pitai q koe i e liubimoto jivotno i i kupi edno goliamo pliu64e
:P
оо не само не гривна... това не и го вземай, на мен ми става мн досадно като ми подарят... веднъж да един мои РД ми подариха 3 гривни... скъсаха са и си забутах на накъде... плюшена играчка е по-добре, не мисли6 ли ?![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ako mojesh ot nqkyde nameri edno kluche i i kaji che tova e kluchyt kym tvoeto syrce i tq veche go pritejava. :P
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Хора настъпи моментасега илизам да й купя плюшено зайче или мече ...и утре имам среща с нея
...тогава ще си кажа всичко(за мойте чувства)..пожелайте ми късмет ...че ще ми требва доста.
някоя супер,супер сладка плюшена играчка....ох,аз бих го помнила![]()
![]()
![]()
![]()
someone else...
Колко НЕоригинално...Първоначално написано от zik{}
Според мен ако и беше взел една нежна гривна/пръстенче/верижка на която да е гравирано отвътре "Благодаря" (за това за което ти е помогнала) би било много по-мило и лично и би я трогнало мн повече от една най-обикновена плюшка каквито сигурно има десетки ...
![]()
Взех и кученце ...мн е пухкаво и мекичко![]()