.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: дрехи

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Драги съфорумници, поради грешно схващане на моето мнение трябва да напиша това: Нямам за цел да кажа колко яки и много на брой дрехи имам в форум, в който по принцип мога да казвам каквото си искам(ако това беше целта нямаше да е във форум). И да опитвам се да ги нося щото просто ме свива сърцято като се сетя, че за тия парцали съм дала пари и не ги нося. И още повече, че повечето от тия пари са от родителите ми
    добре миличка сори, че те нападнах
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

А сега да ви питам от къде мога да си купя платове за дрехи. Искам да си зи ушия при шивач, а в тея магазини за платове има само пердета и покривки. Някакви др идеи?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз съм горе-долу по същият начин - вчера си подреждах скрина и на един куп бях оставила дрехите,които не нося,супер много бяха и тъпото е,че повечето са нови-1-2 пъти да съм ги облякла. Иначе си имам 3-4 комбинации,които си сменям и общо взето само тях си нося.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    А сега да ви питам от къде мога да си купя платове за дрехи. Искам да си зи ушия при шивач, а в тея магазини за платове има само пердета и покривки. Някакви др идеи?
    ot kade si

Зависи.Някой път избирам,подбирам...Все си мисля,че мога що годе да си съчетавам дрехите(то пък едно съчетаванеее)...
    Иначе има и дрлуг момент...първото попаднало и така...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Зависи.Някой път избирам,подбирам...Все си мисля,че мога що годе да си съчетавам дрехите(то пък едно съчетаванеее)...
    Иначе има и дрлуг момент...първото попаднало и така...
    да,зависи от настроението ми

Всъщност наистина доста държа на дрехите си и гледам да нося по-голямата част от тях. Но признавам си, че имам и неща, които си стоят с етикета и не съм ги пипнала.
    Зависи изцяло от повода и настроението какво ще облека. Понякога се преобличам по 5-6 пъти докато си харесам нещо.

emi nz kakvo da ti kaja i moq garderob preliva a az nosa edva 40 % ot tqh...
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си