.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Съвет за едно момиче

Вчeра се видях с едно много хубаво момиче,най-после някаде 2 месеца вечe си чaтим по скайп та вчера се видяхме.Дадох всичко от себе си и успях през цялото време да я забавлявам,разсмивах е много.Като се видяхме в началото на срещата се здрависахме,същото направихме и като си тръгнах.Понеже съм от друг град (на около 15км.разстояние) ,тя ме изпрати до някъде вместо аз да я изпратя до тях.Незнам,може би тук съм сгрешил.Според вас как да действам на втората среща и за нататък?Наистина харесвам това момиче супер много макар че за първи път я видях.След коя среща да я целуна и по какъв начин да го направя?Благодаря ви предварително за помощта

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    След като я изпращаш, някой път, или тя теб... не бързай, гледай кога мацката е готова
    Щом си се държал сладко, това сигурно и й е харесало...
    Кажи й за чувствата си и я покани на 2ра среща, сигурно ще приеме.
    Успех

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    dryj se estestveno tq qvno te haresva zaradi samiq ti... a za celuvkata... nz kogato se po4uvstva6 gotov (i tq sy6to est) ama gledai da e malko po-romanti4no
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Благодаря ви много на всички Иначе преди малко й писах едно смс-че ама само ми прати стрела,аз забравих,че ми каза вчера,че няма пари в телефона,а има само за стрелички.На мен по начало ме е срам да говоря по телефона с момиче,a у нас като съм все ще се намери някой от семейството да ме прекъсне иначе като съм навън няма проблеми.Но ще изчакам да седне на пс-то и да си чатим

4ovek moje da e mn mn mn tupo i izturkano no trea de vnimava6 1 vata celuvka e mn vajna i ot neq zavisqt mn ne6ta za natam ... i dano ima6 kusmet i da se polu4i :P:P:P:P:P:P

Повече от фен Аватара на suantito
    Не залагай много на тая връзка да не се разочароваш, защото 15 km не са малко, но както се казва любовта няма граници

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен
    Град
    Варна
    Добре си направил брат, ся само гледай да я целунеш най-късно до 3тата срещата, защото иначе най-мн да си останете само приятели

Айде успех братле

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    След като я изпращаш, някой път, или тя теб... не бързай, гледай кога мацката е готова
    Щом си се държал сладко, това сигурно и й е харесало...
    Кажи й за чувствата си и я покани на 2ра среща, сигурно ще приеме.
    Успех

+1

Това,че тя те е изпратила не е грешка.Напротив!Показва,че по някакъв начин си я впечатлил,пък и незнам да има някакъв закон кой кой трябва да изпраща!Приеми го като плюс за теб!Относно първата целувка...ми когато видиш,че тя е готова,предполагам ще ти даде някакъв знак и ти ще действаш!Направи я специална за нея! Успехчета!!!

поне две три срещи да минат, но не закъснявай много ся... момичето няма да те чака :P пък с малко късмет тя ще те целуне още на втората
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    поне две три срещи да минат, но не закъснявай много ся... момичето няма да те чака :P пък с малко късмет тя ще те целуне още на втората

Ми да,има ги и такива,но са много малко.Така,че да не се надява на това,а той самият да действа

Покани я да излезете още 1-2 пъти и на края на срещата действаш.

15 км са нищожно разстояние.аз си чатих с едно момче 5 месеца(живее на 290км от моя гр)след като ми дойде нагости за няколко дни не само ,че се целувахме а ми други неща правихме.според мен ако искаш да се получи не чакай с целувката защото така ще стане по-трудно и ще ви е спекано.

Град
    Terra incognita!
    Не смятам,че трябва да се избързва с интимностите,всичко ще се нареди спонтанно,защо трябва да се предизвиква насила?Бъди естествен и се дръж и на следващата и на по-следващата,така както се държиш винаги,не е нужно да се правиш на човек без никакви недостатъци,защото не е възможно да си такъв и няма смисъл да я заблуждаваш в това.Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Добре си направил брат, ся само гледай да я целунеш най-късно до 3тата срещата, защото иначе най-мн да си останете само приятели

Айде успех братле
    Даммм и аз така мисля и успех :P
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Мерси много на всички.Наистина тези 15км. не ми са проблем,защото учa в този град и всеки делничeн ден съм там.

Ami togava ne ti e problem da q vijda6 vs den!Prosto deistvai!i ne se zdravisvaite,a se celuvaite,tva e tupo!

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Не знам защо, но когато прочетох за какво става въпрос ми стана някакво много мило.
    По принцип бих искала да ти дам няколко съвета /ако нямаш нищо против/, защото си е личен опит /аз съм се срещала с момче от чата/.

1.По никакъв начин не закъснявай!!!
    2.Дръж се напълно естествено и така тя ще си сигурен, че те е харесала заради това, което си ти всъщност.
    3.Не й казвай нещо от рода : ''Става ли утре към еди колко си часа да се видим, ще ти пиша смс да се доуговорим'' и на следвашия ден изобщо да не се сетиш за нея!

Това е от мен. Пожелавам ти много успех и всичко най-най!
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Изникна един проблем-този месец тя е 2-ра смяна и ми каза,че няма как да се виждаме,а аз цяла година съм си 1-ва смяна . Дали това е оправдание или наистина не може момичето?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Не залагай много на тая връзка да не се разочароваш, защото 15 km не са малко, но както се казва любовта няма граници
    Нищо не са!

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ами ако не иска да се срещате повече щеше да ти го каже!Според мен не е оправдание но ако наистина те харесва ще намери време.Успех!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

ami vij koga e gotova i primerno sled 3 sre6ta q celuni

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си