- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За и Против аборта?
Убийство или милосърден акт?Пренебрегване на призванието и дълга или решение, което трябва да вземеш сама...
Грешен раздел!
RiseGirl
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Зависи на колко години си, колко си готов, финансовите ти възможности, etc. Но не мисля, че е убийство или нещо такова. По-лошо ще е, ако родиш бебе на 13 и детето да живее в мизерия и т.н.
mi i az mislq takaПървоначално написано от AFT
no sy6to mislq 4e tova ne e tema za tuka...
Първоначално написано от Riot
Смятам .. че колкото .. е направила жената по въпроса за направата на детето .. толкова е направил момчето ... следователно .. и 2 мата би трябвало да го обсъдят ... ( и пак според зависи ) все пак момичето ще го износи .. а момчето може и да е някой който не може и/или не иска да се грижи за детето
Лично моето мнение .. : Не бих дал на момичето ... ( което и да е то ) да направи аборт .. но тука има едно но ... не бих си легнал с която и да е. . . може да съм момче но го заявявам най- открито и от такава гледна точка ... явно искам момичето и също така и детето ... Но може момичето да иска да постъпи друго ятче ... а също така ... според зависи на каква възраст съм когато се случи ... сега съм на 17 ( гоня 18 ) а когато съм роден майка ми е била на 19 и малко или много ме е отгледала до ден днешен .. здрав прав и корав ...така че .... бих се замислил много сериозно ( и така и стана ) какво бих направил ...
И все пак .. да чукам на дърво да не ми се случват ... такива неща ...
иииии още нещо ... използвайте дъждобрани за да нямате проблеми![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не мисля че е хубаво да се правим на господ и да казваме кой трябва да живее и кой не...
Аз съм ЗА,в крайна сметка родителите решават
mi az sum tvurdo NE !
Пха кво убийство ? Още е някакав зародиш - не е даже живо бебе..Мн ясно че За,който неможе да гледа бебе и не е готов и няма други начини мн ясно че аборт
The Spark
За беееееееееееее яко аборт и тфа ееееееееее няма да се раждат малки уроди яяяяя блякС !
Боже хахахх само ония грозни йехови си мислят,че аборта е убийство!Яяя не се прайте на тях!
първо яко аборт .. пък после яко осиновяване нали .. ?
по добре да го махнат..защото иначе като немогат да го гледат и го оставят в някой дом ще е жалко за него..и то ще страда после...така че...ако няма друг начин...ЗА
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Щом вече има дете,трябва първо за него да се мисли.Против аборта съм.Щом е заченато дете то трябва да сен роди и отгледа.Има хора,които не могат да имат деца,а пък,на тези които господ им ги дава...те ги убиват.Страшно жалко, ми се вижда и нечовешко.![]()
![]()
И аз съм на това мнение...Първоначално написано от suantito
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Принципно съм против, но ако човекът знае, че не може да гледа това дете и то ще е нещастно съм "за", няма за какво да страда...![]()
Ами аз съм за аборта,не е хубаво нещо аборта и наистина не сме Господ да решаваме кой да жимее и кой не,но когато забременеш на 13 не може едно дете да гледа дете.Просто самото бебенце ще срада и няма да живее пълноценно.Децата трябва да бъдат желани,когато едно дете не е желано от родителите си няма да бъде отгледано както трябва.По-добре аборт отколкото да родиш и да го оставиш за осиновяване,в един дом за деца лишени от родители е найстина ужасно,просто няма думи с които да се опише колко ужасно живеят там децата.Затова аз съм за аборта всеки сам трябва да реши кога да стане родител.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+1Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Вярно е, че както казаха преди мен не сме ние тези, които решават кой да живее. Обаче... грешки стават, хората не са съвършени и не мисля, че е убийство да се предотврати едно нещастно съществуване. Много хора казват, че са твърдо против абортите, но да не забравяме и изнасилванията. Ако момиче забременее по този ужасен начин има моралното право да махне детето. По-добре ли е да се раждат увредени бебета (защото майките не са дорасли физически) или деца да растат в сиропиталища с вечната мисъл, че не са били желани? За аботрите съм, всеки сам решава за себе си. И въпреки всичко абортът не е просто 'изход' от ситуацията, всеки трябва да си носи последствията от постъпките, но никой здравомислещ не би гледал с леко око на предотвратяването на един живот.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ае за 1 бебе тряаат 2ма родители тфа че бебето е в жената е страничен ефект докато за 1 дете са нужни хромоззомите на 2мата родители трябва мъжът да има право на глас също. що се отнася до убийството на бебета 9 ми да убиййство си е ) твърдо не ( нйе) имало там някви здравни причини и подобни глупости за майката -> на първо място децата на 2ро всички останали. ВСЕКИ има право да живее дори и в дом за сираци ако сега пред вас имахте избор или дав убият или да сте сирак какво бихте избрали ? а това за нащастните деца ..... тфа са глупости право на съществуване имат всички не можем да спекулираме колко ще са щастливи все едно да твърдим че виждаме в бъдещето има си социални грижи домове за деца и подобни
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ne bih napravila abort za ni6to na sveta!!!za mene li4no e ubiistvo
според мен е по добре да панравиш аборт отколкото да родиш дете което не си желал. Смисъл че ако си непълнолетна помисли какво моожеш да дадеш на това дете и на себе си... нито на него му осигоряваш бъдеще нито на себе си...а и какво убийсто е абортът както всички знаем се прави до 3тия месец през тва време да не мислите че детето се е разжило..до 3тия месец нито има чувство за болка и за каквото и да било....замислете се и за родители те си как биха се почувствали те ако примерно дъщеря им роди на 15-16 аз мисля че няма да им е много приятно
така 4е аз съм твърдо ЗА аборта
Аз съм за абортите !
Всеки си знае възможностите, то опира до много неща - до възраст, до пари... И не мисля, че един аборт може да се нарече убийство, някои като почнат така много се дразя, Авеее ей чакай малко ве примерно аз сега съм на 17 и не дай си боже забременея - еми много ясно, че няма да го родя тва бебе ве, аз нито образование ще имам ното нищо, за кво му е на лапето да ме мъчи и мен и аз да мъча него, щот съм родила на 17 и не съм могла нито да си поживея нито нищо !
Или пък тъпоте цигани дет раждат тука 1283723 лапетий - абе тва са си чисти твари ве, няма смисъл от таквиз хора ве.. Какво може да напрай един прост циганин за света ???
Аве не ми се продължава, че са ядосвам !
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !