.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

За и Против аборта?

Убийство или милосърден акт?Пренебрегване на призванието и дълга или решение, което трябва да вземеш сама...

Грешен раздел!
    RiseGirl
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    40 Miles from the Sun
    Зависи на колко години си, колко си готов, финансовите ти възможности, etc. Но не мисля, че е убийство или нещо такова. По-лошо ще е, ако родиш бебе на 13 и детето да живее в мизерия и т.н.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Зависи на колко години си, колко си готов, финансовите ти възможности, etc. Но не мисля, че е убийство или нещо такова. По-лошо ще е, ако родиш бебе на 13 и детето да живее в мизерия и т.н.
    mi i az mislq taka
    no sy6to mislq 4e tova ne e tema za tuka...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Смятам .. че колкото .. е направила жената по въпроса за направата на детето .. толкова е направил момчето ... следователно .. и 2 мата би трябвало да го обсъдят ... ( и пак според зависи ) все пак момичето ще го износи .. а момчето може и да е някой който не може и/или не иска да се грижи за детето

Лично моето мнение .. : Не бих дал на момичето ... ( което и да е то ) да направи аборт .. но тука има едно но ... не бих си легнал с която и да е. . . може да съм момче но го заявявам най- открито и от такава гледна точка ... явно искам момичето и също така и детето ... Но може момичето да иска да постъпи друго ятче ... а също така ... според зависи на каква възраст съм когато се случи ... сега съм на 17 ( гоня 18 ) а когато съм роден майка ми е била на 19 и малко или много ме е отгледала до ден днешен .. здрав прав и корав ... така че .... бих се замислил много сериозно ( и така и стана ) какво бих направил ...
    И все пак .. да чукам на дърво да не ми се случват ... такива неща ...
    иииии още нещо ... използвайте дъждобрани за да нямате проблеми
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на suantito
    Не мисля че е хубаво да се правим на господ и да казваме кой трябва да живее и кой не...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Аз съм ЗА,в крайна сметка родителите решават

mi az sum tvurdo NE !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Пха кво убийство ? Още е някакав зародиш - не е даже живо бебе..Мн ясно че За,който неможе да гледа бебе и не е готов и няма други начини мн ясно че аборт
    The Spark

За беееееееееееее яко аборт и тфа ееееееееее няма да се раждат малки уроди яяяяя блякС !

Боже хахахх само ония грозни йехови си мислят,че аборта е убийство!Яяя не се прайте на тях!

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    първо яко аборт .. пък после яко осиновяване нали .. ?

Фен
    Град
    вкъщи :)
    по добре да го махнат..защото иначе като немогат да го гледат и го оставят в някой дом ще е жалко за него..и то ще страда после...така че...ако няма друг начин...ЗА
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

против многобройните повтарящи се теми

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Щом вече има дете,трябва първо за него да се мисли.Против аборта съм.Щом е заченато дете то трябва да сен роди и отгледа.Има хора,които не могат да имат деца,а пък,на тези които господ им ги дава...те ги убиват.Страшно жалко, ми се вижда и нечовешко.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Не мисля че е хубаво да се правим на господ и да казваме кой трябва да живее и кой не...
    И аз съм на това мнение...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Принципно съм против, но ако човекът знае, че не може да гледа това дете и то ще е нещастно съм "за", няма за какво да страда...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ами аз съм за аборта,не е хубаво нещо аборта и наистина не сме Господ да решаваме кой да жимее и кой не,но когато забременеш на 13 не може едно дете да гледа дете.Просто самото бебенце ще срада и няма да живее пълноценно.Децата трябва да бъдат желани,когато едно дете не е желано от родителите си няма да бъде отгледано както трябва.По-добре аборт отколкото да родиш и да го оставиш за осиновяване,в един дом за деца лишени от родители е найстина ужасно,просто няма думи с които да се опише колко ужасно живеят там децата.Затова аз съм за аборта всеки сам трябва да реши кога да стане родител.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от AFT

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Ами аз съм за аборта,не е хубаво нещо аборта и наистина не сме Господ да решаваме кой да жимее и кой не,но когато забременеш на 13 не може едно дете да гледа дете.Просто самото бебенце ще срада и няма да живее пълноценно.Децата трябва да бъдат желани,когато едно дете не е желано от родителите си няма да бъде отгледано както трябва.По-добре аборт отколкото да родиш и да го оставиш за осиновяване,в един дом за деца лишени от родители е найстина ужасно,просто няма думи с които да се опише колко ужасно живеят там децата.Затова аз съм за аборта всеки сам трябва да реши кога да стане родител.
    +1

Вярно е, че както казаха преди мен не сме ние тези, които решават кой да живее. Обаче... грешки стават, хората не са съвършени и не мисля, че е убийство да се предотврати едно нещастно съществуване. Много хора казват, че са твърдо против абортите, но да не забравяме и изнасилванията. Ако момиче забременее по този ужасен начин има моралното право да махне детето. По-добре ли е да се раждат увредени бебета (защото майките не са дорасли физически) или деца да растат в сиропиталища с вечната мисъл, че не са били желани? За аботрите съм, всеки сам решава за себе си. И въпреки всичко абортът не е просто 'изход' от ситуацията, всеки трябва да си носи последствията от постъпките, но никой здравомислещ не би гледал с леко око на предотвратяването на един живот.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Търново.... Велико Търново
    ае за 1 бебе тряаат 2ма родители тфа че бебето е в жената е страничен ефект докато за 1 дете са нужни хромоззомите на 2мата родители трябва мъжът да има право на глас също. що се отнася до убийството на бебета 9 ми да убиййство си е ) твърдо не ( нйе ) имало там някви здравни причини и подобни глупости за майката -> на първо място децата на 2ро всички останали. ВСЕКИ има право да живее дори и в дом за сираци ако сега пред вас имахте избор или дав убият или да сте сирак какво бихте избрали ? а това за нащастните деца ..... тфа са глупости право на съществуване имат всички не можем да спекулираме колко ще са щастливи все едно да твърдим че виждаме в бъдещето има си социални грижи домове за деца и подобни

ne bih napravila abort za ni6to na sveta!!!za mene li4no e ubiistvo

според мен е по добре да панравиш аборт отколкото да родиш дете което не си желал. Смисъл че ако си непълнолетна помисли какво моожеш да дадеш на това дете и на себе си... нито на него му осигоряваш бъдеще нито на себе си...а и какво убийсто е абортът както всички знаем се прави до 3тия месец през тва време да не мислите че детето се е разжило..до 3тия месец нито има чувство за болка и за каквото и да било....замислете се и за родители те си как биха се почувствали те ако примерно дъщеря им роди на 15-16 аз мисля че няма да им е много приятно

така 4е аз съм твърдо ЗА аборта

Град
    Dreamland Varna
    Аз съм за абортите !
    Всеки си знае възможностите, то опира до много неща - до възраст, до пари... И не мисля, че един аборт може да се нарече убийство, някои като почнат така много се дразя, Авеее ей чакай малко ве примерно аз сега съм на 17 и не дай си боже забременея - еми много ясно, че няма да го родя тва бебе ве, аз нито образование ще имам ното нищо, за кво му е на лапето да ме мъчи и мен и аз да мъча него, щот съм родила на 17 и не съм могла нито да си поживея нито нищо !
    Или пък тъпоте цигани дет раждат тука 1283723 лапетий - абе тва са си чисти твари ве, няма смисъл от таквиз хора ве.. Какво може да напрай един прост циганин за света ???

Аве не ми се продължава, че са ядосвам !
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си