- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За и Против аборта?
Аз съм против аборта! Все пак разбирам, че при дадени обстоятелства е допустим. Не мога да се съглася обаче с изказвания от типа: "това ще ми съсипе живота и т.н" - Е че в крайна сметка не се ли борим точно към това да имаме даца и да ги отгледаме, така както нашите родители са отглеждали самите нас! Това да отнемеш живот, още преди "той" да се е появил на бял свят ми се струва твърде жестоко...Всеки трябва да поеме отговорността от действията или бездействието си!
![]()
Мн ясн0 че за !!!
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
+1 :PПървоначално написано от AFT
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Позицията на религиозните относно абортите показва за пореден път какви идиоти са.
За.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Да,с това,че на 13 не бива да правят секс.Обаче аз съм за аборта.По-добре да не мъчат детето когато не могат да го гледат.Тогава кое е по-добре-да го дадат в сиропиталище или да не се ражда.Ако хората са безотговорни-да си носят последствията.Обаче инциденти ивнаги стават.Първоначално написано от lipstik
А колкото до това,че има хора,които не могат да имат деца-нали Господ така е решил.А спонтанните аботи?И тях ги е решил Господ.Айде не излизайте с този номер,че е смешно.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Винаги съм бил против аборта.Не ги разбирам тия хора,как може да убиеш собственото си дете.Като се ебът може поне да си сложат един презирватив на чепа
За!!! И пак казвам дете само с любов не се гледа,трябват иникално много грижи и средства.
Ще си родя дете,когато мога да му осигуря всичко за да е щастливо
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Детето трябва да се роди само ако и само когато можеш да му осигуриш нужния живот.
Много посредствено разсъждаваш.Ти да не мислиш,че само така може да се забременее?Като не ползват кондом?Ами ако се скъса,ако хапчето не подейства?Ако изнасилят ммомичето?Помисли малко преди да пишеш глупости.Първоначално написано от Belair
Всеки си има право на мнение и аз го уважавам.Обаче поне го подкрепи с размисъл,а не с заучени глупости.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
амиии не знам нещата не са толкова прости колкото звучи сам по себе си въпроса. Има зверски много неща с които трябва да се съобразиш. Докато все още учех /завърших тази година/ си обяснавах нещата по-просто, мислех че у-щето е най-големият проблем ако забременееш, но сега вече виждам че не е така. Много съм мислила по този въпрос и все пак не знам какво бих направила ако ми се случи. Най-добре и за родителите и за детето е това да стане когато си му е времето, за да не се мисли за аборт и детето да е обичано и желано.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
zna4i pri parviq abort se povrejda matkata
taka 4e ne e hubawo0
...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!!
Зависи на колко години
Не
зависи случая, годините, финансовото положение и др. неща...
една какичка беше бременна на 20 и нещо беше и абортира щото майка и я накара та те са си богати де дъщеря е на шефа на БРАДАРС СОТ и та абортира и сега квото и да правят неможе да забременее...![]()
против съм...
Против
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
интересноо ... по-добре ще е ако се ползват средства наречени ПРЕЗЕРВАТИВИ (кондоми) с тях е най лесно ! НЯМА нежелана бременност (освен ако не се пробие - рядкост но се случва)Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
НЕ ПРАВЕТЕ БЕБЕТА, АКО НЕ ГО ЖЕЛАЕТЕ ! НЕ НАВРЕЖДАЙТЕ НА СЕБЕ СИ ! МОМИЧЕТА НЕ ПРАВЕТЕ АБОРТИ ! ПОСЛЕ КОГАТО СТЕ ГОТОВИ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ДЕЦА !
Против аборта като цяло....... в някой случай ако се налага да,но,защо да не се пазим и да правим безразборно секс без предпазни мерки и после да даваме пари за аборт с риска повече никога да не можем да забременеем![]()
Аве против ! да да, ей ся като ви се пръкне едно бебе утре ( не дай си боже), ще ви видим колко сте против!
Я се осъзнайте бе хора.............![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
По принцип много обичам бебчетатаНо , за някой който обичаш ти трябва да умееш да се грижиш... Не може да го родиш, ако нямаш финансова и здравословна способност... Когато се налага, аз съм ''ЗА'' аборта, въпреки , че след него може и момичето да не може да роди повече...Въпрос на личен избор
Ти какво ще направиш за света?Първоначално написано от punkrock
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
за!
На 15 ко да прайш некое дзверче? Ви на тая възраст не знаете що сте живи!