.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Аз съм против аборта! Все пак разбирам, че при дадени обстоятелства е допустим. Не мога да се съглася обаче с изказвания от типа: "това ще ми съсипе живота и т.н" - Е че в крайна сметка не се ли борим точно към това да имаме даца и да ги отгледаме, така както нашите родители са отглеждали самите нас! Това да отнемеш живот, още преди "той" да се е появил на бял свят ми се струва твърде жестоко... Всеки трябва да поеме отговорността от действията или бездействието си!

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    Мн ясн0 че за !!!
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Зависи на колко години си, колко си готов, финансовите ти възможности, etc. Но не мисля, че е убийство или нещо такова. По-лошо ще е, ако родиш бебе на 13 и детето да живее в мизерия и т.н.
    +1 :P
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Град
    някъде там...
    Против.

Против съм.Беше се дало примевр как биха живели 13 годишните момичета с бебе.Ами щом се мислят за достатъчно големи да правят секс,значи са и достатъчно големи да гледат деца.Трябва да си поемат отговорността с крайна сметка.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Позицията на религиозните относно абортите показва за пореден път какви идиоти са.

За.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Против съм.Беше се дало примевр как биха живели 13 годишните момичета с бебе.Ами щом се мислят за достатъчно големи да правят секс,значи са и достатъчно големи да гледат деца.Трябва да си поемат отговорността с крайна сметка.
    Да,с това,че на 13 не бива да правят секс.Обаче аз съм за аборта.По-добре да не мъчат детето когато не могат да го гледат.Тогава кое е по-добре-да го дадат в сиропиталище или да не се ражда.Ако хората са безотговорни-да си носят последствията.Обаче инциденти ивнаги стават.
    А колкото до това,че има хора,които не могат да имат деца-нали Господ така е решил.А спонтанните аботи?И тях ги е решил Господ.Айде не излизайте с този номер,че е смешно.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Sofia
    Винаги съм бил против аборта.Не ги разбирам тия хора,как може да убиеш собственото си дете.Като се ебът може поне да си сложат един презирватив на чепа

За!!! И пак казвам дете само с любов не се гледа,трябват иникално много грижи и средства.
    Ще си родя дете,когато мога да му осигуря всичко за да е щастливо
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Детето трябва да се роди само ако и само когато можеш да му осигуриш нужния живот.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Винаги съм бил против аборта.Не ги разбирам тия хора,как може да убиеш собственото си дете.Като се е*** може поне да си сложат един презирватив на чепа
    Много посредствено разсъждаваш.Ти да не мислиш,че само така може да се забременее?Като не ползват кондом?Ами ако се скъса,ако хапчето не подейства?Ако изнасилят ммомичето?Помисли малко преди да пишеш глупости.
    Всеки си има право на мнение и аз го уважавам.Обаче поне го подкрепи с размисъл,а не с заучени глупости.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Детето трябва да се роди само ако и само когато можеш да му осигуриш нужния живот.
    +1

амиии не знам нещата не са толкова прости колкото звучи сам по себе си въпроса. Има зверски много неща с които трябва да се съобразиш. Докато все още учех /завърших тази година/ си обяснавах нещата по-просто, мислех че у-щето е най-големият проблем ако забременееш, но сега вече виждам че не е така. Много съм мислила по този въпрос и все пак не знам какво бих направила ако ми се случи. Най-добре и за родителите и за детето е това да стане когато си му е времето, за да не се мисли за аборт и детето да е обичано и желано.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    България София
    zna4i pri parviq abort se povrejda matkata
    taka 4e ne e hubawo0
    ...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!!

Град
    Стара Загора
    Зависи на колко години
    Не
    тя ми вика "искам" и си клати задника в ритъм
    www.lfs-bg.net - Най-добрия racing симулатор !

зависи случая, годините, финансовото положение и др. неща...
    една какичка беше бременна на 20 и нещо беше и абортира щото майка и я накара та те са си богати де дъщеря е на шефа на БРАДАРС СОТ и та абортира и сега квото и да правят неможе да забременее...

против съм...

Против
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

за
    без значение ситуацията, условията и тн

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    За беееееееееееее яко аборт и тфа ееееееееее няма да се раждат малки уроди яяяяя блякС !
    интересноо ... по-добре ще е ако се ползват средства наречени ПРЕЗЕРВАТИВИ (кондоми) с тях е най лесно ! НЯМА нежелана бременност (освен ако не се пробие - рядкост но се случва)
    НЕ ПРАВЕТЕ БЕБЕТА, АКО НЕ ГО ЖЕЛАЕТЕ ! НЕ НАВРЕЖДАЙТЕ НА СЕБЕ СИ ! МОМИЧЕТА НЕ ПРАВЕТЕ АБОРТИ ! ПОСЛЕ КОГАТО СТЕ ГОТОВИ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ДЕЦА !

Против аборта като цяло....... в някой случай ако се налага да,но,защо да не се пазим и да правим безразборно секс без предпазни мерки и после да даваме пари за аборт с риска повече никога да не можем да забременеем

зависи от толкова много неща
    1во годините 2ро желанието 3то дали можеш да му осигориш вс от което се нуждае 4то дали ще го гледаш с баща му или сама ..абе много са ..не е лесно да решиш дали да задържиш или да абортираш
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Град
    Dreamland Varna
    Аве против ! да да, ей ся като ви се пръкне едно бебе утре ( не дай си боже), ще ви видим колко сте против!
    Я се осъзнайте бе хора.............
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    :P In the hell
    По принцип много обичам бебчетата Но , за някой който обичаш ти трябва да умееш да се грижиш... Не може да го родиш, ако нямаш финансова и здравословна способност... Когато се налага, аз съм ''ЗА'' аборта, въпреки , че след него може и момичето да не може да роди повече...Въпрос на личен избор

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Аз съм за абортите !
    Всеки си знае възможностите, то опира до много неща - до възраст, до пари... И не мисля, че един аборт може да се нарече убийство, някои като почнат така много се дразя, Авеее ей чакай малко ве примерно аз сега съм на 17 и не дай си боже забременея - еми много ясно, че няма да го родя тва бебе ве, аз нито образование ще имам ното нищо, за кво му е на лапето да ме мъчи и мен и аз да мъча него, щот съм родила на 17 и не съм могла нито да си поживея нито нищо !
    Или пък тъпоте цигани дет раждат тука 1283723 лапетий - абе тва са си чисти твари ве, няма смисъл от таквиз хора ве.. Какво може да напрай един прост циганин за света ???

Аве не ми се продължава, че са ядосвам !
    Ти какво ще направиш за света?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

за!

На 15 ко да прайш некое дзверче? Ви на тая възраст не знаете що сте живи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си