- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За и Против аборта?
Абортите са позволени до 3тия месец, нали? А до 3тия месец детето представлява една сбирщина от клетки, опитващи се да си намерят мястото си - нищо повечеТака че не виждам къде е проблема, ако е наложително, да се направи аборт
![]()
против съм! никой няма правото да отнема човешки живот на каквато и възраст да си .. да си мислил за последствията ако вече е факт няма друг изход
Зависи...
По принцип съм против, но има изключения (като изнасилване и т.н.).
естествено че съм против! някфи малки пикли не знаят кфа е разликата между анален и вагинален секс ми се е**т наляво надясно и за презерватив не са чували и поле реват че са збременяли, съсипват си организма като абортират на 14-15-16 години и после си блъскат главата в стената като искат деца а не могат да имат!!! И особено ме плаши последната статистика която гледах за абортите в България.. Та ние сме на първо място в света по аборти на малолетни и непълнолетни уе хора?!?!?! Мен тфа ума не ми го побира...![]()
![]()
Пп: изключвам изнасилването.. тогава се налага аборт ..разбираемо е..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Зависи.От една страна-за.Някои хора просто нямат възможност-финансова;твърде млади са или не са готови психически;за да отглеждат дете.
Но от друга страна съв против.Нсе пак това е унищожаване на бъдещо човешко същество![]()
Ми против аборта съм.И това е вид убийство.Щом си правил дете и не си внимавал ,трябва да си го родиш и да си го гледаш.
http://www.youtube.com/watch?v=XhZ42uw6iMw
e тоя човек изразява моето мнение : )
Попринцип съм съм твърдо ПРОТИВ аборта..Ама пък много хора са прави,че е по-добре изобщо да не раждаш на13-14,вместо да родиш да го хвърлиш я на мама,я на баба и да тръгваш за училищеВ такива случаи,или когато има някакъв риск за живота на жената-да..Обаче винаги много съм се ядосвала на тия,които казват-малка съм още за бебе..Еми като си малка се пази,ма
..пфф,айде,че се ядосах.
![]()
За.Но аз имам крайно отношение към бебетата като цяло!
Аз съм за!За кое сле против?!ще сте докато тва не ви почука на вратата..Я си представете,че сте на 14 и сте бременна или пък приятелката ви е .. Мислите ли ,че на тези години ще можете да гледате бебе или пък ако можете дали ще сте заедно ,ще живеете заедно,ще отглеждате детето и т.н. Лошото при някои хора е това,че ако познават човек,който е правил аборт и веднага го обиждат и критикуват.сори,но трябва да се поставяме в положението на другите и да ги подкрепяме в такъв момент...
зависи от ситуацията.
ако трябва да отговоря конкретно за мен - съм против, защото живея с приятеля си, имаме стабилни работи и двамата, на 22 съм и смятам, че дори и да стане нещо непланирано, аз мога да родя и да осигуря дом на това дете.
преди една година обаче бях ЗА аборта - бях сама, с непостоянни гаджета, живееше ми се, бях несериозна, нашите ме издържаха и живеех в техния апартамент... при тези обстоятелства как каже ми да задържа едно дете?!
+1Първоначално написано от stratega
There is no right or wrong, only fun or boring
Според мен тогава,когато се установиш с един човек и искате да имате семейство тогава можете да задържите детето,но преди това ще е по-зле и за вас и за детето ви...
по скоро не...за жалост може да има сериозни последствия за жената![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Да,така е!Обаче я си представи,че си родиш 1 бебче и умре от глад и т.н.Гадно е,но е наложимо понякога...
Според зависи!
По принцип съм против!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
За..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ЗА или ПРОТИВ-аборти все ще си има,някои с онование,други не...
Първоначално написано от alex_devv
+1
.....
за но само в много много краен случай .. трябва дасе внимава .. като не сте готови не правете секс .. бременно момиче на 13 е извращение зашото момиче на 13 да прави секс е извращение ..![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more