- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За и Против аборта?
Аз съм против...Това е убиване на човек...Годините нямат значение да си милисл навреме какво си правил...
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Първоначално написано от slun4ice_90
Като цяло мисля, че има много повече изоставени деца, отколкото семейства, които не могат да имат деца. Иначе според мен въпросът трябва да бъде обсъден от двамата. Според мен дете преди 25 не трябва да се ражда. Завършете образование било бакалавърска степен или магистратура, започнете стабилна работа, пък тогава мислете за деца.
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Милосърден акт??????Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Призвание???? Какво призвание имаш на 13 години да си майка???
Решение, което трябва да вземеш сама???? Само ако си пълнолетна и дори тогава, поне от хорска срама можеш да попиташ и бащата...
Но аборта като милосърден акт... е те това не го бях чувала досега.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако си твърде млада често се налага да направиш аборт. Знам, че това е убийство на едно ново същество, от което може да излезе прекрасен човек, но понякога нямаш избор. От друга страна ако момичето е младо и е решило да остави детето - това си е нейн избор. Аз не съм за нито едно от двете решения. Ако някога ми се случи - тогава ще взимам решение, защото ще знам по-добре ситуацията.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Против
Попринцип ако едно дете е нежелано няма смисъл да идва на този свят.В тези случеи аборта е решение.Не мисля,че едно дете може да се грижи за свое собствено дете,това да не е кукла.
против .. убива се човешки живот,който самите ние сме създали ..![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Протв абортите ... преди да направиш нещо трябва да помислиш за последствията а съществото което расте в теб няма никаква вина за твоята глупост![]()