- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Яко сгафих ... :S
Нищо не губиш,ако опиташ пак да сте заедно.
Еее много гадно се е получило.Ама нали уж го харесваше толкова мн е ники,що го одряза.Аз ти казах,че всичко се връща!!![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Еми сама си си виновна, ти си си играела с него... какво очакваше той да ти върви след гъза ли?! Нормално,че в един момент ще му писнеш и ще потърси това,което ти не му даваш при някоя друга...
Моя съвет е да се опиташ да го забравиш. Просто има ли смисъл да се съберете и след 2 дни да ти писне и пак да го заебеш?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
мъжете са странна порода... може да ти прави на пук знаеш ли? при всички положения си го наранила а нараним ли момче, трябва да го оставим известно време да му мине и да не сме му пред очите... между другото на колко си години? и освен това как така не си е имал приятелка а след това 1 ден след като се е занимавал с теб е с друго момиче? помни че момчетата са като автобусите-след 5 минути идва следващият и освен това момчето ако е за тебе само ще те заслужи-не ти да е чудиш какво да правиш.моят съвет е да си гледаш живота, да се оглеждаш защо не и за по-подходящи, а ако се върне той сам-супер, ако не-пак супер-явно не е за теб, щом не е готов да се бори за теб
Първоначално написано от moreyn
Ми са за 1вото на 15 години съм
За 2рото ... ми и на мен мми е мн 4удно как от затворен 4овек, който не излизаше от тях, стана некъв отворко и са вече е с друга ...![]()
![]()