.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    somewhere over the rainbow
    Нищо не губиш,ако опиташ пак да сте заедно.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еее много гадно се е получило.Ама нали уж го харесваше толкова мн е ники,що го одряза.Аз ти казах,че всичко се връща!!

--------------------------------------------------------

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми сама си си виновна, ти си си играела с него... какво очакваше той да ти върви след гъза ли?! Нормално,че в един момент ще му писнеш и ще потърси това,което ти не му даваш при някоя друга...
    Моя съвет е да се опиташ да го забравиш. Просто има ли смисъл да се съберете и след 2 дни да ти писне и пак да го заебеш?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    bulgaria
    мъжете са странна порода... може да ти прави на пук знаеш ли? при всички положения си го наранила а нараним ли момче, трябва да го оставим известно време да му мине и да не сме му пред очите... между другото на колко си години? и освен това как така не си е имал приятелка а след това 1 ден след като се е занимавал с теб е с друго момиче? помни че момчетата са като автобусите-след 5 минути идва следващият и освен това момчето ако е за тебе само ще те заслужи-не ти да е чудиш какво да правиш.моят съвет е да си гледаш живота, да се оглеждаш защо не и за по-подходящи, а ако се върне той сам-супер, ако не-пак супер-явно не е за теб, щом не е готов да се бори за теб

Цитирай Първоначално написано от moreyn
    мъжете са странна порода... може да ти прави на пук знаеш ли? при всички положения си го наранила а нараним ли момче, трябва да го оставим известно време да му мине и да не сме му пред очите... между другото на колко си години? и освен това как така не си е имал приятелка а след това 1 ден след като се е занимавал с теб е с друго момиче? помни че момчетата са като автобусите-след 5 минути идва следващият и освен това момчето ако е за тебе само ще те заслужи-не ти да е чудиш какво да правиш.моят съвет е да си гледаш живота, да се оглеждаш защо не и за по-подходящи, а ако се върне той сам-супер, ако не-пак супер-явно не е за теб, щом не е готов да се бори за теб

Ми са за 1вото на 15 години съм
    За 2рото ... ми и на мен мми е мн 4удно как от затворен 4овек, който не излизаше от тях, стана некъв отворко и са вече е с друга ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си