Здр на вс. През последният месец в живота ми нахлу едно момче ... Той е много по-различен от всяко друго момче, с което някога съм била. Така де той е хакер, скейтър и е много печен и много сладък, но е голям комплексар и до сега не е ходил с момиче. В началото много го харесвах, но не си мислих, че той ще ме забележе ... после започнахме да излизаме заедно да си пишем по цяла нощ да прекарваме мн мн мн време заедно. И една нощ към 3 часа ми каза, че мн ме харесва, и че не вярва момиче като мен да го хареса, но иска да опита ... аз бях на седмото небе не знаех какво праа и направо не можех да дишам ... казах му, че и аз го хар. и цяла вечер си писахме и беше мн сладко ... на следващия ден излязохме и вс си беше ок ... когато се прибрах осъзнах, че не го харесвам ве4е, 4е както приятелите ми ми казват, ми е минал мерака и така една седмица ходихме ... аз го отбягвах, а той мн искаше да е с мен ... Е и тогава аз ... зарязах го ... 3 дена след тва той ме изпращаше след даскало и нз как стана, но когато си казвахме 4ао аз го целунах ... седяхме пред блока и ... нз смисъл вс чувстава сякаш се върнаха ... и така след това поне 2 седмици бяхме заедно, но не ходехме един ден той се разсърди за нещо и тогава ми каза, че иска да сме заедно, но не иска когато някой ме пита да казвам, че не ходиме и така пак се хванахме ... и вс беше мн яко само дето един фр ми каза, че той си харесва едно друго момиче и аз пак го заебах . Той си каза, че я харесва и каза, че няма как да ме харесва още като съм се държала така ... същия ден се хвана с няква съвсем друга ... и нз писахме си той ми каза, че мн ме обича, но няма да заебе тва момиче и си призна, че харесва и оная другата ... нз кво да напраа ... Той ясно ми показа, че искам да съм тъпата курва, с която да се натиска ... но да не ходи ... и тва е ... нз кво да напраа не искам той да знае колко мн мн мн мн ми е гадно и колко мн пла4а ... но искам пак да сме заедно и нз .... Имам чувството, че съм се държала толкова тъпо само защото го хар мн, а не исках да се влюбя прекалено мн са ме наранявали ...