.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Методи эа релаксация и успокоение

Эдравейте.
    Пиша таэи тема,эащото искам,ако някой энае някакви по-специфични методи эа успокоение и релаксация,да ги сподели.Имам предвид някакви билки,отвари,эанимяния от сорта на вана със соли и темподобни.Аэ например энам,че жълтия кантарион на таблетки е много полеэен эа невроэи и прочие.също така поэнатите на всички комплекс от мента,глог и валериан.Също така много приятно е да си вэемеш топла вана с минарални,ароматни соли.Е,ако энаете някакви други подобни неща,споделете ги.Ще се радвам Благодаря ви предварително.
    Плаче ми се,ала пея...

Обикновено лягам на тъмно и си пускам тиха музика ... след последния разпускащ сеанс се събудих след 24 часа

emi az obiknovenno kogato imam pove4e vreme pyskam v banqta gore6ta voda za da se digne para polezno e za kojata i dokato 4akam si masajiram krakata miq si tqloto i taka kojata ti stva po hybava i posle kato izlezna ot banqa si pravq maska za lice osobeno 4eto ot kiselo mlqko i med i stoq s neq 15 min i prez tova vreme si po4ivam mn e priqtno ...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Преди понякога медитирах,изпълнявах формите от бойните изкувства които съм тренирал,поне тези които помня.Нервите обаче ме победиха,опитвах се с медитация и разходки сред природата да победя пиенето,ама не успях и тогава почнах да пуша марихуана.Помага...наистина .
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Ми чай с маточина и мента,вани с хвойна,смучене на Валидол,витамини Б комплекс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си