.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    kaf vecheren chas be... 1voto deto e roditelite mi sa na rabota do 02:00chasa bahtqt se kat nenormalni ii 2ro imat mi doverie teiche az vecheren chas nemam

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    ами на мен лично не ми дават определен чaс да се прибера.. ама все пак неискат да стоя до мнооого късно... лятото си излизам до към 2-3 през нощта и наще не ги бърка... може би защото знаят с кои хора излизам... просто ми имат доверие...
    случвало ми се е да се прибера в 2 часа и те да са легнали и да са забравили ключа във вратата и аз да немога да си отключа и да спя в една комшийка

П.С: понякога, ако няма момче в компанията, с която излизам не ме пускат защото нямало кой да ме пази
    Kak iskah i az da sam taka . Predstavete si az sam na 14 i nqkolko si mesecai poznaite do kolko mi e v4erniqt 4as??????? do 20:30..... da se smeq li da pla4a li se 4udq. A tova mom4eta da ima s nas ponqkoga e pravelo golemi problemi s na6te.

p.s. Az ne gi laja i izpalnqvam vsi4ko kakvoto kajat, jiveem v malak grad.

ebati nespravedlivostta
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    СофиЯ
    Аз съм ан 13-сега до 9ч(най-късно),а лятото може и до 3 през нощта
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

{{SlaDka^6maTka}}
    Супер фен
    Супер фен

PostPosted: Sun Apr 06, 2008 5:41 am Post subject: Reply with quote
    ами на мен лично не ми дават определен час да се прибера.. ама все пак неискат да стоя до мнооого късно... лятото си излизам до към 2-3 през нощта и наще не ги бърка... може би защото знаят с кои хора излизам... просто ми имат доверие... Cool
    случвало ми се е да се прибера в 2 часа и те да са легнали и да са забравили ключа във вратата и аз да немога да си отключа и да спя в една комшийка Smile

П.С: понякога, ако няма момче в компанията, с която излизам не ме пускат защото

e pri men ne se nalaga da spu u susedi,maika mi ne slaga klu4a na vratata lqga si,az kat se pribera sama si otklu4vam i si lqgam ili ako ne mi se spi visq na kompa

...............

xaxaxax nekvi si maina hlapeta mi mrankat za nekvi 4asove 22-23h IZVINQVAITE HLAPETA ama ne 4e sam mnogo po golqma ama sam na 16 i 4asat mi e 19:30-20h max poi4e nemoje mnogo rqdko kato gi pomola me puskat do 9h ina4e v nas ne pravq gluposti na6te poznavat cqlata mi kompaniq mnogo 4esto se sabirame na po kafe u nas vinagi znaqt kade sam kato mi zvannat vinagi vdigam i vse pak ne me puskat do po kasno kamoli kuponi i takiva sa6to znaqt 4e ne obi4am da piq o6te po malko da se napivam znaqt 4e obi4am samo biri4ka v u4ili6te si opraih ocenkite 1 srok imah samo nevi dvoiki i troiki sq ve4e imam samo 4etvorki petici i tuk tame neko 6estica tva e gadno maina kak da gi nakaram za malko po kasen 4as daje az ne iskam mnogo ami primerno 21-21:30h max da mi e ve4erniq 4as

Град
    Sofia
    Ако родителите ти имат доверие няма да ти сложат някъф вечерен час,аз лично нямам,може би се дължи на тфа че малко или много вече съм отговорна, а и наще ми имат доверие,което е много важно в едно семейство..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Нямам вечерен час. Винаги предупреждавам къде съм и гледам да не прекалявам с оставането си навън. Само няколко случая е имало в които съм седяла наистина до късно (рано сутрин по-скоро) и не съм особено горда с това. Всеки да си знае гьола.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Офф кво се оплаквате на 13 била и имала вечерен час до 11, много ясно че ще имаш все пак вашите мислят за теб.Аз до миналата година (17 годишен) имах вечерен час, а те на по 13-14 искат в 5-6 сутринта да се прибират
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    На 15 съм и вечерен час не ми се определя, аз сама си казах като започнах да излизам "В 10 вечерта добре ли е?", а родителите ми казаха "Добре", а всъщност много често се прибирам много по-рано и родителите ми нищо не ми казват, ако реша да закъснея повече, защото много се забавляваме с приятелките и не ми се прибира, се обаждам, казвам с кого и къде съм и няма проблем
    и при мен е така...
    PeOpLe AlWaYs LeAvE....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Няма час
    The Spark

никога съм нямала..
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Az sam nqkade.........do 20,20:30 posle sqdam na kompa do 22:00 ba6ta mi idva i vika da zagasqh kompa,az se pravq 4e go zagasqm i sled 15 min pak sqdam na nego do 1
    Offfff skuka..........

Нямам...до като се стигна до това нямане...зор.. Парво родителите бяха против хората с който излизам..съдеха по външния вид ала-бала..но после видяха че няма страшно ..дето им е същото
    Имам Родина, имам народ,
    имам и вяра, имам живот.
    Имам надежда, имам съдба,
    имам куража за тая борба.

Град
    In Devil's Castle
    и да се прибера на другия ден няма никакво значение.нашите ми вярват и аз никога не ги лъжа.като се прибера се смеем и разказвам интересни случки от изминалата вечер така съм от тази година.преди просто не съм имала желание да излизам.
    someone else...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Станала съм на 20 и мисля,че съм си изградила навика в мен и в наще да не ми казват в колко да се прибирам.Ианаче от 12 до 16 годишна възраст ми даваха вечерен час-11 часа.Сега си се прибирам когато си искам,но ако няма да се прибирам в нас или чак на др ден ше се върна им се обаждам,разбира се.Само да не го чете някое 12 годишно пишлеме щото ще вземе много лош пример от мен.Не бях от най-примерните деца

Град
    sofia
    az iskam w tazi tema da zadam wapros nadqwam se 4e e pozwoleno, kak moje6 da nakara6 wa6te da ti promenqt we4erniq 4as da re4em edin den da te pusnat ne do 10 a do 11, kakwo bi pomognalo za da moje towa da se slu4i?
    RWH

Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Az sam nqkade.........do 20,20:30 posle sqdam na kompa do 22:00 ba6ta mi idva i vika da zagasqh kompa,az se pravq 4e go zagasqm i sled 15 min pak sqdam na nego do 1
    АБСОЛЮТНО СЪЩАТА РАБОТА

Аз вечерен час от родителите си нямам поставен.. но! стане ли 11 часа ако те сбарат куките пред дискотека или кадето и да е те записват и на другия ден отиваш в районното още по лошо става ако куките те хванат да си пил.. градът ни е малък и е трудно да останеш след 11..

Град
    София
    ми на 17 съм...нямам вечерен час...само гледам като хода някъде нощно....да се уговора с баща ми да се върна в свестно време.. към 3 ..4...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Абе , много от потребителите са зле (не съм гледал мненията де .. но го казвам, на тези които искат по-късен вечерен час) ..

Майка Ви и Баща Ви са ви дали Вечерен час ..
    Явно са преценили ,че трябва да сте най-късно на вън до този час , и да се приберете след това ..
    Защо ли ?
    Защото гадове - МНОГО и Всякакви ..

Слушайте ги ..

Докато сте по-малки .. даже до 15-16 годишна възраст , според мен 22 до 23:00 е максимално най-късно ..
    За Заведенията - до 22:00 не по-късно , защото след 22:00 най-малкото което е , могат да ви приберат в районното , защото нямате 18 .. или продружител/лична карта и т.н. ... и трябва да ви прибират вашите.

Като имате 18 , вече можете след 00:00 да си седите .. проблеми няма ..

Аз съм на 17 , вечерен час нямах.

До 14-15 години имах вечерен час през месеците в които съм на училище - до 22:00 , лятото - 22:30 - 23:00.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Заради промяната на времето с 1 час напред вечерният час е 23:00 поне в нашия град и никой не те закача до 23:00...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Цитирай Първоначално написано от SoulSteal
    Заради промяната на времето с 1 час напред вечерният час е 23:00 поне в нашия град и никой не те закача до 23:00...

А след това ?
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Аз нямам вечерен час.

Град
    Враца
    Ми нямам вечерен час... Стоя до колкото си искам, и не са ми казвали в колко да се прибирам, защото знаят, че в никакъв случай няма да седя до след 00.00... Не обичам да излизам по дискотеки, и затова нямам и проблеми с родителите, а и с вечерния час...
    еlsy

на 14 съм... а съм до 8-8,30 . знам че е рано , но когато говоря с нашите няма проблем да закъснявам . :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си