.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Доста такива теми за вечерния час изчетох иии като гледам преобладават оплаквания от хлапета на 13,че им дават само до 23:00 ч. А какво да кажа аз като моя вечерен час в началото на лятото беше 21:30,а сега когато вече се стъмва в 20:30 тогава трябва и да съм си в нас ... Наще не са толкова лоши към мен.Когато искам нещо винаги го получавам,държат се добре с мен,но единствения ми проблем с тях е вечерния час ... Разбирам ги,че се притесняват и съм твърдо ЗА вечерния час,но бих искала моя да е поне 22:00. Толкова бих се радвала на такъв вечерен час ... а някакви си пикли на по 13 им дават до 23:00 и само недоволстват... Аз дори до 22:00 не съм стояла навън Естествено не ми е приятно,защото на повечето ми приятели им дават до към 23:00,а има и такива който се прибират в към 2,3 ... Аз в 3 през нощта едва ли ще мога да се прибера преди да навърша 17,18 ... И забелязах също,че и други като мен с такъв смешен вечерен час не искат кой знае колко повече свобода ... само час,два повече ... а тези който могат да скитат до 12ч изобщо не оценяват какви родители имат щом и това им позволяват ... Аз никога не съм давала повод на наще да се съмняват в мен,в нещата който правя,в приятелите ми и въпреки това се прибирам в 20:30 а смисъл от това да поговириме няма ... пък и вече издържах така цяла ваканция остават само още 15 дни така че няма за какво да си хабя нервите ... И все пак въпреки всичко си спазвам часа,държа се добре с тях и не им мрънкам постоянно. Естествено говорила съм с тях за това,но не става нищо ... явно ще трябва да се примиря,че някой ще си живеят живота докато аз ще вися пред пс-то ...

Град
    Plovdiv
    айде стига бе... оф аз нищо не съм видяла от живота явно... до миналата година бях до 9 и 30 ... на 17 съм
    сегаа вече до 12, но тряя преди тва да съм се обадила да знаят къде съм с кой съм и ако ще закъснявам да знаят от по-рано, особено ако сме на даскало, като свърша тряя да звънна, че съм жива и здрава и няма да се прибера ...
    Ако реша след 12 да ходя на дискотека тряя се знае точно час на прибиране, с кой ще съм, къде ще ходим (и ако направя глупостта да кажа ми незнам ще обиколим тук там да видим къде има нещо хубаво... ще се почне - вие банда тъпаци в 12 4аса ще ми обикаляте дискотеките ) и после как ще се прибера и има ли кой да ме изпрати и така...

а още преди да кажа "ще ме пуснеш ли на купон с преспиване" баща ми му се изправят косите и падат едни молби , едно мрънкане... ама не се отказвам де... ако съм решила, че ще ида някъде - отивам

Ама аз ги разбирам де и не се оплаквам... докато съм в тяхната къща ще спазвам техните правила

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Моя вечерен час е 1 часа някъде ... е в повечето пъти закъснявам де ама ...

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    до 22:00

Град
    София
    Моят вечерен час е 00:00часа. на 13 години съм

Град
    Шумень
    Бе аз ви са чудя на хайманите Не стига, че по цял ден сте навън, прибирате се сигурно само да са наядете и родиелите да ви видят очите ами и на 13 дет сте устата ви още на мляко мириши, че и до полунощ... Не ви ли писва в едно време. Аз, че съм до 9:30 нямам търпение да доди 9:00 че да тръгвам към нас...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    не съм имала никога вечерен час и сега нямам...на 14 съм(:
    Шофирай разумно - стигни жив!

00.30 .. но ако се обадя ,че ще закаснея няма да има проблем
    .. на 16 съм
    Illusion never changed into something real..

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Моя пък ся е до 21,защото се било стъмвало рано Ужас .. Те хората тогава излизат аз тогава се прибирам на 14 съм,дано след 1-2 години ми го променят
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Sofiя
    Дам,като другите и аз имам вечерен час и той е когато съм на даскало към 22 часа съм у нас,а лятната ваканция до към 23 часа или до към 02:00 часа.

Повече от фен
    Град
    Видин
    хмм попринцип нямам не са ми казали но естествено като излезна вечер ме питат към колко ще се прибера или ми кажат прибери се към .. зависи като имаше панаир ме пускаха до 12 .. 1 и нещо и така

Повече от фен
    Град
    Видин
    ъъ на 14 съм

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    малее май съм доста назад мен не ме пускат до 8 и съм почти на 15
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

nqmam vecheren chas , no maika mi me pita pone koga shte se pribera

na 17 sum

Пфффф мн гадно тва с часовете

Град
    Пловдив
    нямам час

Град
    Пловдив
    Напоследък не излизам много, ако съм някъде в квартала 22:30-23 , но се пребирам към 10
    ChoCoGirL..!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    от край време нямам вечерен час на 17 съм и просто уведомявам нашите къде съм .. и отивам ... но ти знаят че си имам мярка .. и никога не правя "глупости "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

na 15 sum i 4asut mi e 9 ot v4era za6tto se smenilo vreeto ina4e be6e 9 i 30 no tova e za zimata lqtoto 10 i 30 11 nqkude...nqma smiusl da sporq

Град
    In Your Dreams...
    Аз съм до 9 и 30... А ако съм с момче, което ще ме изпрати евентуално до 10. Ама ако траа да съм честна се прибирам когато искам.

emi na 16 sum i sum do 10.30 .......kfo da se prai.........sudba.......

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Еми на 14 съм и вечерният ми час през лятото беше 21:00 .. и кво му е толко страшното не съм умряла...
    Сега даже е 20:00 , но не се оплаквам...така са преценили наще за добре...аз някога ще си решавам за мойте деца...
    Иначе е примерно вчера бяхме на купон и съм стояла до 00:00 и наще нищо не ми казаха...просто ми се обадиха към 22:00 да ме питат в колко смятам да се прибирам...за такива поводи като има не ми правят проблеми...Все пак още съм на 14..

като сме на даскало не излизам.в другите дни гледам да се прибера до 8 ч.щото живея точно на тепето и има най-различни перверзници,наркомани,пиян ици и ме е страх,но като съм с гаджето до 10:30 щото знам че ще ме изпрати

на 15 съм..до 10..с уговорки до 11 мах...:=]

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    моят е до 22:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си