.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Вечерен час!!

Dobre promenqm temata na 4ata !!!!! Do kolko vi e ve4erniq 4as

ем аз съм на 16 и моя час е до толкова.А вие 14 годишните кво искате да се прибирате в 5 6 сутринта?! Като пораснеш малко може и да ти го променат, ако ти имат доверие..
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Моят е до 22:00-22:30 ...аз съм на 13 години

Lestat357
    Guest

Re: Вечерен час!!

Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Imam ve4eren 4as postaven ot na6te 11 4asa .Kazvat mi v toq golqm grad (sf) imalo sqkvi gadove i sam 6tql da si izqda boq bez pri4ina .Kak da gi nakaram da go premahnat (na 14 sam )
    Повярвай ми по-добре да си остане така засега.;] Иначе боя принципно по всяко време можеш да си го изядеш в София, но след 11 става маалко по-вероятно. Не много по-късно има вероятност, ако не друго - няк'ви смешни куки да ти поискат лична карта и.. отново проблем. За момче на 14 е повече от добре този час. Оптималният бих казал. Както вероятно би се изразила и една.. твърде симпатична морска колежка-съфорумничка.

*Признавам си аз лично никога не съм имал вечерен час, но те.. доста неща бяха различни навремето при мен.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз съм имала вечерен час,но като много малка.много малка,т.е. когато оше си играехме пред блоковете и в градинките и т.н.сега нямам час.мисля че е защото нашите ми имат доверие,знаят къде съм винаги ... и най-важното познават хората,с които излизам но да си призная-аз не съм против вечерния час,особено за по-мъничките .не се ядосвайте-за добро е
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    EastPerih (Исперих)
    кво сте се заоплаквали некви пичлемете на 13-14,че ви дават до 11-12 часа.Вие кво искате-да се прибирата сутринта след поредната дискотека,промишлени количества алкохол,наркотици и Бог знае още какво.Не ме разбирайте грешно-и аз пия(е не се друсам) и всички нормални тинейджърски глупости,но вие вече се мислите за големи.споко-и това време ще дойде,но тогава няма да искате да сте големи и ще си казвате"къде са сега тийнгодините?"Изчакайте малко и родителите ви сами ще премахнат този час.Аз вече съм свикнал с тази мисъл и наистина така става.миналта година ме пускаха до 10:30,а тази до 11.Не е голямо увеличение,но още другата година(защото ще стана на 16)вече ще ме пускат до след 12.Това си е решение на всеки родител.
    Оффф каква лекция изчетох само .накратко сега съм на 15 и часа ми е 11,въпреки че е ваканция,а през училищно време се прибирам и по-рано(не че си лягам по-рано от 2,но.....)

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    Лондон
    I az ne gi razbiram tezi pi6lemenca deto na po 13-14 iskat po cqla no6t da ne se pribiram. Spored men za 14 godi6na vazrast tozi ve4er 4as (11) e dostata4en, daje i v malak grad da be6e. Ti kakvo iska6 na nikakav ve4eren 4as? Iz4akai nqkoq druga godinka!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Боже...боже...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

аз сам до 9 и половина , а сам на 15 кво да кажа...ама не е толкова зле, повечето са до 8 и половина
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    там където мечтите стават реалност
    Аз на твоите години се прибирах доста по-рано...Няма от кво да си недоволен!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

до колкото си искам

На 15 съм и вечерен час не ми се определя, аз сама си казах като започнах да излизам "В 10 вечерта добре ли е?", а родителите ми казаха "Добре", а всъщност много често се прибирам много по-рано и родителите ми нищо не ми казват, ако реша да закъснея повече, защото много се забавляваме с приятелките и не ми се прибира, се обаждам, казвам с кого и къде съм и няма проблем
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На 16 съм. 10.30. Няма купон, няма секс в гаджето - толкова часа и край.

Супер фен
    Град
    Варна
    Нямам вечерен час, а съм на 15.Но въпреки това гледам да не закъснявам!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    зависи от ситуацията...принцпино мога и да не се прибирам (естествено след разговор), но това се дължи на изграденото доверие

Град
    у вас ;]
    ами на мен лично не ми дават определен час да се прибера.. ама все пак неискат да стоя до мнооого късно... лятото си излизам до към 2-3 през нощта и наще не ги бърка... може би защото знаят с кои хора излизам... просто ми имат доверие...
    случвало ми се е да се прибера в 2 часа и те да са легнали и да са забравили ключа във вратата и аз да немога да си отключа и да спя в една комшийка

П.С: понякога, ако няма момче в компанията, с която излизам не ме пускат защото нямало кой да ме пази
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Bulgaria,Sofia
    Мен вече ми е късно за вечерни часове,но си спомням,че между 12 и 13 годишна възраст майка ми искаше да се прибирам между 22 и 23,а аз се прибирах между 2 и 3 иии вече като направих 14 паднаха всички видове часове за прибиране....

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ъхъхъ...аааамиии,аз нямам.
    Смисъл,никога като излизам не са ми казвали в колко трябва да се прибера,аз сама си преценявам,но поне гледам да се прибера горе-долу не през нощта. А като се наложи да спя в някоя приятелка,уведомявам.

Град
    В АдА
    Ако съм на моята улица мога до колкото искам имало е случаи да си прибера и в два и в три.Ако съм някъде по града може до 23:00 но тате си ме докарва а ако има панаир в града ми доколкото искам

mi az nqmam
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

ne razbiram 6to se oplakvat horata,koito sa po-malki i im davat do 10-11-12 az sam na 15 i 4asa mi e ... kogato se stumni da sam v nas (razbiraite 7-8 )
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Нямам,но гледам да се прибирам по рано
    we give it all.

На 13 съм и ме пускат до 9 вечерта, не вися по дискотеки и пр, така че не се оплаквам
    През лятото,когато съм си в рз съм до 12 и ми е добре.А когато съм си в Шумен нямам вечерен час.
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Когато скиторя по собствено желание си се прибирам за вечеря(около 8 часа), а иначе по купони ме пускат до към 11-12 зависи.

Град
    Where streets have no name

Re: Вечерен час!!

Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Dobre promenqm temata na 4ata !!!!! Do kolko vi e ve4erniq 4as
    Не се ли научихте бе?!
    Колко теми такива ще пускате...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си