Доста такива теми за вечерния час изчетох иии като гледам преобладават оплаквания от хлапета на 13,че им дават само до 23:00 ч. А какво да кажа аз като моя вечерен час в началото на лятото беше 21:30,а сега когато вече се стъмва в 20:30 тогава трябва и да съм си в нас ... Наще не са толкова лоши към мен.Когато искам нещо винаги го получавам,държат се добре с мен,но единствения ми проблем с тях е вечерния час ... Разбирам ги,че се притесняват и съм твърдо ЗА вечерния час,но бих искала моя да е поне 22:00. Толкова бих се радвала на такъв вечерен час ... а някакви си пикли на по 13 им дават до 23:00 и само недоволстват... Аз дори до 22:00 не съм стояла навън Естествено не ми е приятно,защото на повечето ми приятели им дават до към 23:00,а има и такива който се прибират в към 2,3 ... Аз в 3 през нощта едва ли ще мога да се прибера преди да навърша 17,18 ... И забелязах също,че и други като мен с такъв смешен вечерен час не искат кой знае колко повече свобода ... само час,два повече ... а тези който могат да скитат до 12ч изобщо не оценяват какви родители имат щом и това им позволяват ... Аз никога не съм давала повод на наще да се съмняват в мен,в нещата който правя,в приятелите ми и въпреки това се прибирам в 20:30 а смисъл от това да поговириме няма ... пък и вече издържах така цяла ваканция остават само още 15 дни така че няма за какво да си хабя нервите ... И все пак въпреки всичко си спазвам часа,държа се добре с тях и не им мрънкам постоянно. Естествено говорила съм с тях за това,но не става нищо ... явно ще трябва да се примиря,че някой ще си живеят живота докато аз ще вися пред пс-то ...