.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Град
    София
    Нямам вечерен час.
    Нов ник: Cassidy

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Ами честно казано не съм говорил с тях за вечерен час, но е горе-долу до към 11 и нещо макс, а съм 9ти клас...

Град
    Москва,Русия
    в БГ лятото - 23:00-23:30 - и съм доволна по принцип,щото съм само на 13

на 15 съм почти..следващя месец ще ги навърша. Нашите ми имат доверие но се притесняват за мен и за това ме пускат до 22 а и все пак съм м0миче. При условие че искам да остана още навън и знаят къде и с кого ще съм и че някой ще ме изпрати до нас ме пускат и до по-късно

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Аз немога да разбера какъф ви е проблема,пускат ви до 12 бахти...аз като бях на вашата възраст ме пускаха наай-много до 10 през ваканцията и 9 през учебно време. Имам 18 години и пак имам час,но те знаят че и сама знам че през седмицата по късно от 11-11:30 не се прибирам,все пак немога после сутринта да стана. А през уикенда сама се спирам в петък да излизам до 1 а в събота нямам час- спя си в приятеля ми.
    Хубаво е да имате час защото така ви предпазват от проблеми- аз съм благодарна че моите родители ме обичат и се грижат за мен и че ме уважават.

Голям фен Аватара на Crazytu
    На 15 съм.Петък,събота и неделя нямам вечерен час,а през седмицата до към 23:30.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    нямам такъв час ..просто трябва да се обадя че няма да се прибера или че ще закъснея и готово

все пак правя пълнолетие след .. 2 месеца
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Аз излизам навън само през лятото.Часа ми е към 22:30 , 23:00.Доволна съм горе-долу от това,но като се замисля,че другите ми връстници се прибират най-рано в толкова...
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    хах почти на 15 съм и ме пускат до залез слънце(зимата е мн забавно),а вие се оплаквате че на 13 ви дават до 11-12 часа
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Амиии..20:00 в тоя студ и мрак Не се оплаквам...при положение,че нямам време да отида на терасата,пък ще излизам
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нямам вечерен час но се прибирам рано-става ми студено.

П.С На 15 съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си