- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерен час!!
Нямам вечерен час.![]()
Нов ник: Cassidy
Ами честно казано не съм говорил с тях за вечерен час, но е горе-долу до към 11 и нещо макс, а съм 9ти клас...
в БГ лятото - 23:00-23:30 - и съм доволна по принцип,щото съм само на 13![]()
на 15 съм почти..следващя месец ще ги навърша. Нашите ми имат доверие но се притесняват за мен и за това ме пускат до 22 а и все пак съм м0миче. При условие че искам да остана още навън и знаят къде и с кого ще съм и че някой ще ме изпрати до нас ме пускат и до по-късно![]()
Аз немога да разбера какъф ви е проблема,пускат ви до 12 бахти...аз като бях на вашата възраст ме пускаха наай-много до 10 през ваканцията и 9 през учебно време. Имам 18 години и пак имам час,но те знаят че и сама знам че през седмицата по късно от 11-11:30 не се прибирам,все пак немога после сутринта да стана. А през уикенда сама се спирам в петък да излизам до 1 а в събота нямам час- спя си в приятеля ми.
Хубаво е да имате час защото така ви предпазват от проблеми- аз съм благодарна че моите родители ме обичат и се грижат за мен и че ме уважават.
На 15 съм.Петък,събота и неделя нямам вечерен час,а през седмицата до към 23:30.
нямам такъв час ..просто трябва да се обадя че няма да се прибера или че ще закъснея и готово![]()
все пак правя пълнолетие след .. 2 месеца![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз излизам навън само през лятото.Часа ми е към 22:30 , 23:00.Доволна съм горе-долу от това,но като се замисля,че другите ми връстници се прибират най-рано в толкова...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
хах почти на 15 съм и ме пускат до залез слънце(зимата е мн забавно),а вие се оплаквате че на 13 ви дават до 11-12 часа![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Нямам вечерен час но се прибирам рано-става ми студено.
П.С На 15 съм.