.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Каръштина...

Та, днес излизах с една мацка вечерта.
    Ударихме по няколко бири и понеже тя уж се кефела на нощното небе, тръгнахме да се разхождаме...
    Тръгнахме към парка в града, обаче има доста наркомани и не изминахме целия път.
    Обаче аз отново намерих начин да се пребия и да стана за смях!
    Както си ходим, прегърнали се аз се преспъвам в един клон(като ги напия, всичките ме прегръщат ), завличам я, тя запазва равновесие(??? КАК ???) и аз падам на ръка.
    Свикнал съм да падам, по всевъзмжони начини от лоши хвърляния (тренирам Айкидо), обаче така... Със цялата си маса в/у ръка паднах.
    Сега ме боли супер много китката и лакътя (нямам външния контузий, блузона и якето ме спасиха :Р) и са се леко подули.
    Я, дайте някой съвет, как спадне отока(??? май така се казваше???), че е шитак голям :р.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    значи ти тренираш айкидо,падал си по всевъзможни начини ама незнаеш кначин за спадане на отток ... хм някво такова много интересно се получава
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    значи ти тренираш айкидо,падал си по всевъзможни начини ама незнаеш кначин за спадане на отток ... хм някво такова много интересно се получава
    От бавните си, а?
    Нали, знаеш, че като тренираш, се пада на татами? А и си загрял?
    Сегашната ми загравка бяха няколкото бири?
    Досега отоци , не съм получавал (сети се защо?). Най-много да навехна нещо.
    И все пак, лакътя продължава да надут а китката поспадна, лед ли да им слагам ? ;/(неграмотен съм много...)

тряяше още снощи да сложиш лед-а ... има едни ленти за раце дето стягат , те са такива еластични ... вземай 1 такава и я слагай / аз ползвам такава в момента и ми върши работа / а ако не се оправи бягай на доктор може да си пукнал нещо

Град
    там където мечтите стават реалност
    Айкидо ми тренирал,то това няма общо с другото да са ти заети ръцете или само едната да ти е свободна и да паднеш на нея.Това си е рефлекс иначе падаш по нос,би трябвало да го знаеш!
    Компреси с лед и реванол бате,стегнати бинтове и никва баня с топла вода или вана...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си