.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Голям фен

Момичета,как бихте реагирали,ако друга ви целуне?

Та става въпрос. Привлечена съм от друго момиче от доста време, не сме приятелки,смисъл знаем се,познати сме си,лафим си отвреме-навреме,но не се познаваме много добре. Въпреки това,не ми пречи много да си я харесвам. Някак си,когато е наблизо,се чувствам по различен начин и ...и все ми се иска да я целуна. Таа....как бихте реагирали вие,ако някоя го направи това? Аз не съм убедена,че аз й допадам,ама как бих разбрала...освен наистина да го направя. Ама ако ме отблъсне? Де да знам,много объркващо е едно такова чувството,като е до мен само ми иде да я гушна или целуна,ама малко или много ме е страх от реакцията й. И така де,не знам дали да се осмеля.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Иеееееей лесбийки
    The Spark

4akai malko ne6to ne razbrah ti obratna li si li prosto q 4uvstva6 blizka kato priqtelka i da q celune6
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва
    Reality is wrong. Dreams are for real

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SweetDead
    ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва
    То така се почва, а по темата ми бих е отблъснала и бих е питала какво става!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[

Щях да се уплаша или пък казано по друг начин :Бягане три дена в три различни посоки.
    Няма нищо лошо да си харесваш човек от същия пол,но и да я целунеш.... Май е малко прекалено,освен ако чувствата ви не са взаимни

Зависи за каква целувка става на въпрос и от кого е. Примерно с най-добрата ми приятелка се целуваме по бузата и се прегръщаме, но да дойде някоя дето не ми е толкова близка и ми пусне един език, определено бих се стреснала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Shumen
    Emi tq ako ne e obratna 1vata i reakciq sled kato q celunesh shte e tazi fizionomiq .....Az lichno ne bih pravila razni neshta ako ne sym sigorna v daden chovek.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    там където мечтите стават реалност
    Лезбийки сте!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Az sam mom4e i ako nqkoe drugo mom4e dori si pomisli da me celune 6e izbqgam v nqkoq druga galaktika.
    Offfff skuka..........

+1...i az i moite fr sme taka, no prosto bezobidni celuv4ici po buzkata ili po ustata, ne sme lezbiiki, mom4etata ni mislqt za mn izvrateni, no nie prosto se ligavim
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

е то и аз с моите приятели се прегръщам и се целувам по бузката, но това са безобидни работи то е ясно че ние не сме лизбийки, но при теб нещата нз как са... зависи каква целувка искаш да и дадеш... само не пускай езици... тая щи избие зъбите
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

първо се сприятелете достатъчно, иначе ще те отблъсне 100%
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Ми първо разбери това момиче дали те харесва в този смисъл, в който ти казваш и ако да - действай!!!
    Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]

Град
    Terra incognita!
    А ти къде точно искаш да я целунеш?Зависи от коя приятелка е,но не бих се учудила,ако ме целуне по бузата,виж по устните е по-така,не бих се изумила само от 1-2 приятелки,ако го направят!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

На мен пък все ми се нахвърлят момичета.
    Веднъж бях на диско и най-добрата ми приятелка кат се нахварли да ме целува,уж само за снимките,а то отиде цяла вечер
    Ама аз се забавлявах.Не се чувствам лезбийка,правя го за кефа.
    И други такива случаи съм имала.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ами ако бях момиче щях да я намляскам едно хубаво!!!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ами ако бях момиче щях да я намляскам едно хубаво!!!
    +111111111

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз по принцип мн обичам лесбийките
    The Spark

Ами съмнява ме чувствата ви да са взаимни...лесбийки се срещат рядко...пък и баш тя да те харесва...мнн малко вероятно.Ако я целунеш ще я уплашиш

Голям фен
    Сега разбрах,че си има и приятел(момче) иии нз,съвсем се озадачих. Освен да я хвана,като е някво весело. Ама пак,сигурно заради тва би се отдръпнала от мен. Пффф. Тъпа работа. Аз да я харесвам,пък да не мога да го покажа. ;/

Голям фен
    Мдааа,мдаааа и се побърквам вече. Не мога така. Хора,кво ме съветвате? Не мога да я забравя е офф ;( Все ми е в главата,а като я видяяя... Между другото,едва ли е от възрастта(на 18 съм). Хах.....така де....нещата са малко по-сериозни....

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Мене ако ме целуне момче , па дори и по бузата направо ... Отивай си при момчетата ей ... женските нямат с какво да те радват щом си женско и ти ... Тя може да те разбира , обича и какво ли не ,но по добре ... Фани си момче което също може да те разбира , обича , да си те гушка , целува , да прави секс с теб ( нещо което едва ли ще правиш с нея)... "Дървото се изправя дорде е младо" !!!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Щях да се уплаша или пък казано по друг начин :Бягане три дена в три различни посоки.
    аз лично бих се стреснала, но ако и тя чувства, каквото и ти.. няма лошо тогава
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си