.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Цитирай Първоначално написано от SweetDead
    ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва
    То така се почва, а по темата ми бих е отблъснала и бих е питала какво става!
    + 1
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    В АдА
    Лесбийки
    А по темата да една приятелка само ми скача

ГОСПОДИ.....!!!ЕМИ АЗ ЛИЧНО ОТ МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ПОЗНАВАМ МНОО ДОБРЕ БИХ СЕ ОТВРАТИЛА...ПФФФ НЗЗ...ДА СЕ ЦЕЛУВАТЕ МОМИЧЕ С МОМИЧЕ..МАЛКО ЛЕЗБИЙСКО
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

ооо разбирам те.. и аз съм така с една приятелка .. много се обичаме и сме страшно близки в даскало се целуваме обарваме, но не сме лезбийки просто ни харесва
    ИИИИ.....КЪДЕ СЕ ОБАРВАТЕ??????
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

На мен ми звучи доста sexy.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Аз се питам защо четейки тези коментари и други момичета се целуват по между си макар че признавам си че и аз съм се целувала с една приятелка, която беше почти в шок когато се басирахме че ще я целуна с език пред 20 човека щото ми беше нещо много такова целуваше ми се не момиче ама и това ставаше.. та.. от тогава незнам кво мислят за мене но тва стана случайно.. не че имам някфи чуства просто се кефя на самата целуфка хах ;]не съм лезбийка , но ако пак дойде такъв бас пак ще се целуна пред колкото човека иска с нея... иначе съм си нормална и си падам по момчета.. а й т'ва беше преди 2 3 години ;] така че мила може би просто не си срещнала момчето за теб и затова търсиш по момичетата... лол.. но внимавай че повечето или ще те пребият или ще бягат от тебе а и ще си развалят мнението за теб. такова нещо може да направиш само с момиче което се познавате ототдавна и се разбирате перфектно но преди тва и обясниш как се чустваш най-малкото.... това е съвета ми.. айде успех и дано да намериш на края мъжко , не женско , но ако не успееш и момиче става, поне ще е романтична и няма да ти е скучно никога {}
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Ще я смажа

Ми аз не бих се отдръпнала яко е,защо всички се впрягате толкова? Аз непрекъснато се целувам с приятелките си по устата..обарваме се.Това да не е неписан закон,че сме лесбийки? Ми яко,тогава съм щастлива лесбийка
    Както и да е..ако просто ти се иска да я целунеш..супер,нормално е(според мен) но ако си говориш за привличане вече..е тогава е little strange
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

еми ще отвърна в крайна сметка какво толкова

ispolzvai momenta kato e piqna,na nqkoi kypon primerno.posle ako te otblasne 6te se opravdae6 4e e bilo zaradi alkohola v kravta ti

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Комплексари тъпи! веднага.. че сме били лезбийки с моята фр. Въобще не е така! + това тя си има приятел?! (хаха) ние се лигавим, а както казаха преди мен "момчетата ни мислят за много извратени" е това си е така.. извратени сме си и кво от това? ние сме си нормални, не ни интересува мнението на другите.. апак особенно на вас - ХИЧ!
    Reality is wrong. Dreams are for real

Град
    РЮАР
    Нищо по хубаво от 2 лесбиики, залуващи се на тротуар край месарница..

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ако ми е симпатична ще отвърна. нататък ще видим..
    алелуя.

във всеки случай няма да й отвърна...

Епа нищо нема да направя...кво кат ме е целунала,няма да го повтори,няма да и дам,ма кво ме грее?

Град
    Here without you...
    Е,че то т'ва си е ежедневие и при мен. Но не се привличам от момичета..

Град
    Here without you...
    Комплексари тъпи! веднага.. че сме били лезбийки с моята фр. Въобще не е така! + това тя си има приятел?! (хаха) ние се лигавим, а както казаха преди мен "момчетата ни мислят за много извратени" е това си е така.. извратени сме си и кво от това? ние сме си нормални, не ни интересува мнението на другите.. апак особенно на вас - ХИЧ!
    +1

добре си и ти...

Пробвай с "детска цунка".. просто, ако се смеете нещо и й се израдваш я гушни и я цункай, както се цункаме ние, жените, за здрасти примерно или чао.. и в един момент тя ще почне да свиква с едно такова поведение и ще го възприема съвсем нормално.

Или просто й кажи "цункай ме" пак вместо здрасти или чао.. разбираш за какво говоря, предполагам.

Иначе, когато най-добрата ми приятелка ме прегърна, каза ми, че ме обича и си напъха езика в устата ми, бяхме и двете твърде пияни, за да го осмисляме.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Sawyer_94 така си е .. :P все пак ти е приятелка.. по бузката по устата кво прече .. пфф

awe kak moje da strqska6 taka momi4eto.....purvo trea kajeej kfo 4ustva6 puk posle da q celu8va6 i to MOMI4E.....ot kude da znae6 dali e lesbiika ili ne taka 4e po4akai i nedei da go rpai6 ,4e mislq nqq da i haresa :d kusmet

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ъъъъ, сваляли са ме обратни... определено се бях шашнала . Те направо си ме поканиха у тях да се... ъъъ . Ама ако някоя ми беше налетяла да ме целува щеше да изяде някой юмрук.
    С женски се целувам само по мое желание .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

ako mackata e qka i sum q zakusala ot kum celuvki 6to da ne

Ами бих се стреснала..Въпреки че в старото ми даскало,когато две момичета се поздравяват се целуват о устата ... Абе странно е.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Ами бих се стреснала..Въпреки че в старото ми даскало,когато две момичета се поздравяват се целуват о устата ... Абе странно е.
    Какво му е странното.. аз така си се поздравявам с много фр в даскало или по устата или по бузката, ако не сме в настроение една [hug] понякога даже и едно здр няма, а само се поглеждаме и се гледаме, гледаме и някой като изцепи нещо и всички "абее ти луд ли сии, бясна ли си" после пак всичко мълчи и аз като почна да се хиля с моя смях.. оправам настроението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си