- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета,как бихте реагирали,ако друга ви целуне?
+ 1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ГОСПОДИ.....!!!ЕМИ АЗ ЛИЧНО ОТ МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ПОЗНАВАМ МНОО ДОБРЕ БИХ СЕ ОТВРАТИЛА...ПФФФ НЗЗ...ДА СЕ ЦЕЛУВАТЕ МОМИЧЕ С МОМИЧЕ..МАЛКО ЛЕЗБИЙСКО![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ИИИИ.....КЪДЕ СЕ ОБАРВАТЕ??????Първоначално написано от SweetDead
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
На мен ми звучи доста sexy.![]()
Аз се питам защо четейки тези коментари и други момичета се целуват по между симакар че признавам си че и аз съм се целувала с една приятелка, която беше почти в шок когато се басирахме че ще я целуна с език пред 20 човека щото ми беше нещо много такова целуваше ми се не момиче ама и това ставаше.. та.. от тогава незнам кво мислят за мене но тва стана случайно.. не че имам някфи чуства просто се кефя на самата целуфка хах ;]не съм лезбийка , но ако пак дойде такъв бас пак ще се целуна пред колкото човека иска с нея... иначе съм си нормална и си падам по момчета.. а й т'ва беше преди 2 3 години ;] така че мила може би просто не си срещнала момчето за теб и затова търсиш по момичетата... лол.. но внимавай че повечето или ще те пребият или ще бягат от тебе а и ще си развалят мнението за теб. такова нещо може да направиш само с момиче което се познавате ототдавна и се разбирате перфектно но преди тва и обясниш как се чустваш най-малкото.... това е съвета ми.. айде успех и дано да намериш на края мъжко , не женско , но ако не успееш и момиче става, поне ще е романтична и няма да ти е скучно никога
{}
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ми аз не бих се отдръпналаяко е,защо всички се впрягате толкова?
Аз непрекъснато се целувам с приятелките си по устата..обарваме се.Това да не е неписан закон,че сме лесбийки?
Ми яко,тогава съм щастлива лесбийка
![]()
Както и да е..ако просто ти се иска да я целунеш..супер,нормално е(според мен) но ако си говориш за привличане вече..е тогава е little strange![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
еми ще отвърнав крайна сметка какво толкова
ispolzvai momenta kato e piqna,na nqkoi kypon primerno.posle ako te otblasne 6te se opravdae6 4e e bilo zaradi alkohola v kravta ti![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Комплексари тъпи! веднага.. че сме били лезбийки с моята фр. Въобще не е така! + това тя си има приятел?! (хаха) ние се лигавим, а както казаха преди мен "момчетата ни мислят за много извратени" е това си е така.. извратени сме си и кво от това? ние сме си нормални, не ни интересува мнението на другите.. апак особенно на вас - ХИЧ!
Reality is wrong. Dreams are for real
Нищо по хубаво от 2 лесбиики, залуващи се на тротуар край месарница..
ако ми е симпатична ще отвърна. нататък ще видим..![]()
алелуя.
във всеки случай няма да й отвърна...
Епа нищо нема да направя...кво кат ме е целунала,няма да го повтори,няма да и дам,ма кво ме грее?![]()
Е,че то т'ва си е ежедневие и при мен.Първоначално написано от SweetDead
Но не се привличам от момичета..
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от SweetDead
![]()
![]()
Пробвай с "детска цунка".. просто, ако се смеете нещо и й се израдваш я гушни и я цункай, както се цункаме ние, жените, за здрасти примерно или чао.. и в един момент тя ще почне да свиква с едно такова поведение и ще го възприема съвсем нормално.
Или просто й кажи "цункай ме" пак вместо здрасти или чао.. разбираш за какво говоря, предполагам.
Иначе, когато най-добрата ми приятелка ме прегърна, каза ми, че ме обича и си напъха езика в устата ми, бяхме и двете твърде пияни, за да го осмисляме.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Sawyer_94 така си е .. :P все пак ти е приятелка.. по бузката по устата кво прече .. пфф![]()
awe kak moje da strqska6 taka momi4eto.....purvo trea kajeej kfo 4ustva6 puk posle da q celu8va6 i to MOMI4E.....ot kude da znae6 dali e lesbiika ili ne taka 4e po4akai i nedei da go rpai6 ,4e mislq nqq da i haresa :dkusmet
Ъъъъ, сваляли са ме обратни... определено се бях шашнала. Те направо си ме поканиха у тях да се... ъъъ
. Ама ако някоя ми беше налетяла да ме целува щеше да изяде някой юмрук.
С женски се целувам само по мое желание.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ako mackata e qka i sum q zakusala ot kum celuvki 6to da ne![]()
![]()
![]()
![]()
Ами бих се стреснала..Въпреки че в старото ми даскало,когато две момичета се поздравяват се целуват о устата ... Абе странно е.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Какво му е странното.. аз така си се поздравявам с много фр в даскало или по устата или по бузката, ако не сме в настроение една [hug] понякога даже и едно здр няма, а само се поглеждаме и се гледаме, гледаме и някой като изцепи нещо и всички "абее ти луд ли сии, бясна ли си" после пак всичко мълчи и аз като почна да се хиля с моя смях.. оправам настроениетоПървоначално написано от magi_megi
![]()