- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета,как бихте реагирали,ако друга ви целуне?
Нищо не губиш, ако рискуваш. Давай смело
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
хаха и аз бих я награбила ако ме целунетей де вече съм го правила няколко пъти .. така че не ми е проблем , но си мисля,че при теб може да се получи доста сконфузено
.. така че по-добре 1во й кажи как се чувтсваш
![]()
Сега бих се дръпнала, тъй като съм обвързана, но ако ми харесва момичето - защо не?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mi i ako tq e s takiva naklonnosti moji i da ne te otblasne![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Ше и плесна един шамар да се сети къде е !
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
![]()
![]()
<--- Това ще е реакцията ми
А иначе ти знаеш ли дали и тя е лесбийка??? Едва ли, щом си има приятел....Според мен просто се откажи, нищо няма да стане.
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SHOCK !! PANIC !! STRESS !!
Не можеш да я целунеш изненадващо и да се надяваш на много добра реакция, още повече, че тя си има приятел.
А девойките, които си се целуват и обарват с приятелки из училищните коридори... не, не сте лесбийки, позьорки сте.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
По зададеното заглавие... бих и счупила черепа,а иначе заради тфа което даваш като инфо в постати... (демек проблема ти) бих те посаветвала... стани и приятелка.... и си я гушкаи колко искаш... а ако след тфа.. пак чустваш някви такива желания... значи.... с InLovee....
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват