- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моля отделете ми по малко от минутка време-важно е за мен:)
Здравейте тиинове.Обръщам се към всички Вас с една огромна молба.Става въпрос за един кастин на марката за очила KWIAT .Не се боря за първото място челната 20-ка е важна за мен за това Ви моля от сърце нека всеки който желае да гласува за мен ето линк към временната страница където е моята снимка.Линка е в подписа ми. Под нея има бутон "Гласувай за мен" ще съм Ви много благодарен ако помогнете.Благодаря Ви!
П.П:
Снимката ми е на автара.Стига ми да съм в челната 20-ка моля не ми отказвайте не мисля че ще Ви отнеме много време.Мерси!
Малее кви яки мацки има в тоя сайт
The Spark
gotov si![]()
Наистина има много готини хора в сайта.
П.С. Гласувах![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
aide i ot men glas4e![]()
glasuvahYSPEHH
Ама си мн грозен..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
е браво :/Първоначално написано от Ice_Queen_
аз също гласувах![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
готово![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Благодаря ти за откровения отговор всеки си има мнение и аз го уважавам.Благодаря на всички останали за гласа!Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
ми така си е . иначе и аз гласувах за теб... само заради "каузата"Първоначално написано от krasinikolov
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Готово!Успех!!!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз гласувах
Еми готово.
What you give is what you get!
Първоначално написано от st1ka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Гласувах, ама има нещо неприятно в тебе и тез около тебе, нищо лично. Успех
За съжаление са налице технически доказателства, че някои от потребителите умишлено манипулират вота и по този начин нарушават правото на останалите потребители за честна игра. Длъжни сме да ви уведомим, че «Квят» ООД няма да толерира подобни действия и снимките на нарушителите ще бъдат сваляни от сайта, като по този начин те се лишават от право на участие в конкурса.
Призоваваме всички за открита и честна игра! Държим фаворитът на публиката да бъде избран честно от всички потребители.
Любимецът на гласуващите ще бъде само един, а се надяваме, че за останалите ще важи олимпийския принцип - удоволствието от участието!
Пфууу, дано да те свалят от сайта...
Готов си мой човек![]()
Аз гласувах за друг..![]()
You are broken, I can fix you...