.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
  1. #1

    Един кулинарен въпрос

    Значи днес ще се опитам да направя един сладкиш.В рецептата пише "разбийте маслото със захарта". Това какво ще рече?-Трябва да сложа маслото на огън и вътре да сложа захарта(до като е още на огъня)?Или какво?
    Извинявам се за тъпия въпрос,но нямам опит в готвенето.

  2. #2
    i az nqmam opit,no dokolkoto razbrah trqbva purvo da raqtopi6 masloto na ogun,sled tova da go mahne6 i da go presipe6 v dryg sud i da pribavi6 zaharta.razburkva6 i trqq da stane. YSPEHH

  3. #3
    Абе не съм 100% сигурна ,ама си мисля че слагаш в купа маслото / бучка/ и после захар и с миксера бъркаш..даже може и да се сетя кой сладкиш беше..хм..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

  4. #4
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Абе не съм 100% сигурна ,ама си мисля че слагаш в купа маслото / бучка/ и после захар и с миксера бъркаш..даже може и да се сетя кой сладкиш беше..хм..
    И според мен за това става дума

  5. #5
    p1rvo raztapq6 masloto, posle go slaga6 v dr s1d,dobavq6 po malko zahar, razb1rkva6.

  6. #6
    Аватара на Romance
    Регистриран на
    Jan 2008
    Град
    Okinawa
    Мнения
    1 946
    Питах дори мама и тя каза,че не трябва да се разтапя.Просто го оставяш да се поотпусне,смесваш със захарта и бъркаш..

  7. #7

    Регистриран на
    Nov 2007
    Град
    Ha MopeTo (sun)
    Мнения
    1 019
    послушай майка си
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

  8. #8
    значи познах
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

  9. #9
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Абе не съм 100% сигурна ,ама си мисля че слагаш в купа маслото / бучка/ и после захар и с миксера бъркаш..даже може и да се сетя кой сладкиш беше..хм..
    +1 I az taka razbrah Uspeh sus sladkoto i dano da stane vkusno da po4erpi6 eii :P
    p.s sry za latinicata,no mi se precaka kirilizatorut i tyk nqma kak da pi6a na bg

  10. #10
    Супер фен
    Регистриран на
    Dec 2007
    Град
    Варна
    Мнения
    1 389
    Оставяш маслото малко да се разкашка,добавяш захарта и бъркаш!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

  11. #11
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Абе не съм 100% сигурна ,ама си мисля че слагаш в купа маслото / бучка/ и после захар и с миксера бъркаш..даже може и да се сетя кой сладкиш беше..хм..
    Точно така е.

    Не сте ли готвили с майките си бе? Аз, дето съм такъв кулинарен инвалид, ги знам тия неща..
    Котето на Canis


    Loyalty & Submission

  12. #12
    Може да оставиш само маслото леко да се размекне на стайна температура, без да го загряваш допълнително, след това смесваш със захарта и бъркаш. Успех!!!
    БЮРО ЗА ИЗГУБЕНИ, ОТКРАДНАТИ И НАМЕРЕНИ ВЕЩИ

  13. #13
    Ne e nujno da go raztapqsh(masloto)prosto go sloji v sud,pribavi zaharta i go razburkai s misksera i se poluchava homogenna smes,mojesh da razchitash na otgovora mi,zavurshila sum hranitelno-vkusova promishlenost

  14. #14
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    мисля че слагаш в купа маслото / бучка/ и после захар и с миксера бъркаш...
    Именно
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си