- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за "шоколадовата фабрика"
Значи искам да си махна космите от ... ама не тези по него ми м/у бузитеПреди време си бях обръснал краката и супер неудобо ми беше, боцкаше сърбеше и се питам като почнат да излизат косъмчетата и да ме бодат в анала не е ли много грубо. И по какъв начин мога да ги махна, без да ходя никаде или някой друг да ми ги прави. Тоест сам да си ги махна.
мисля,че е по-добре да отидеш на фотоепилация...Първоначално написано от KiroKompota
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
taka eПървоначално написано от ^Miss_Independent^
abe kfa fotoepilaciq-tq e nad 1000 lv na sesiq a trqa da si praish sqka godina po nqkolko sesii![]()
![]()
kola maska my e maikata
![]()
Абе топни си гъза във вряла вода ,тя сама ще ти опада козината![]()
Play hard,go PRO!
Абе аз имам отстъпки ама нали ви казвам искам сам да си го правя, щото ме е срам. Иначе с кола маска е идея ама 1-во че много ще боли, и после нз като порастат как ще са![]()
![]()
s kola maskata e nai dobre i porastvat normalni kakto sa si bili ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
По скоро стават по малко дори .. поне аз съм така цяло лято епилации дори и зимата до към декември .. ама след тва ме налегна мързела да се занимавам с епилатора ... и сега имам ного по малко от миналата година по това време и то руси косъмчета ...Първоначално написано от Ch0c0la73
:P
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
+1
miiii zemi veeet bratoooo .... nema te boli pone
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Xax...Edin fr si mahna si4ki analni kosmi kat si zapali prydnqta na goloПървоначално написано от thespark
![]()
да не те е срам че не си девствен![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Тая кола маска ще боли ужасно много...
The Spark