- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дразните ли се...
Gadjeto mi ima piqtelka s koqto sa o6te ot 9 godini nai-dobri priqteli..Te sa kato brat i sestra..Zvanqt si redovno..Hodqt si daje na gosti..po kafeta..Predi me drazne6e,no razbrah 4e ne moga da popre4a na tva priqtelstvo..Misleh si predi mn ne6ta za tqh i poneje sam malko revniva mi be6e stra6no gadno,no se skarahme na nqkolko pati za tova i mi stana qsno 4e te prosto taka sa sviknali otdavna ..i moga da kaja 4e ve4e sviknah.Daje mi e piqtno da sam s neq za6toto e zabavna(kato negoПървоначално написано от _WiTh`LoVe_
) Mislq 4e s neq moga da bada dobra priqtelka taka 4e ve4e kato ne q vijdam mn i az samata zapo4vam da pitam za neq
![]()
Vsi4ko e do doverie![]()
emi i az sum na tova mnenie... a puk az su6to si imam best fr mom4e i nqma ni6to lo6o az si go pregru6tam,celuvam si go i negovoto gadje revnuva6e po 1 vreme no se useti 4e sme prosto bliski priqteli ni6to pove4eПървоначално написано от _WiTh`LoVe_
moite gadjeta su6to sa revnuvali i kolkoto i da im obqsnqva6 ne ti vqrvat i tva e...tupo e
![]()
![]()
![]()
ако са много момичета не бих се дразнила,но ако е само еднона дуел
![]()
someone else...
Ми моя май си няма чак толкова добра, но бих се радвала ако има![]()
Ми аз попринцип мразя да го виждам около момичета, просто с бившия ми винаги сме излизали предимно с момчета. Сега като го видя с някоя негова приятелка... Мисля си само как я убивам. Тази ревност е наистина непоносима. Опитвам се да се прикривам пред него, но не винаги успявам. Не бих му вдигнала скандал, но бих се нацупила.
Много съм ревнив но докаже ли ми че наистина и е просто приятел към който нява някакви по-специални симпатии няма проблем![]()
приятелка или не..ако прегръща друга ( изключваме родата) ще вдигна ебати скандала...от къде на къде ще прегръща друга???не не..ако ми се наложи да търпя..много трудно бих го понесла
bravo +1![]()
![]()
i az sam na sa6toto mnenie !!!
pozvolila sam mu da si ima priqtelki ... ne mi e pre4elo za6toto mu vqrvam ...![]()