- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампон+превръзка
Чувала съм,че може да се слагат и двете едновременно и така няма да се "нацапаш" дори и тампона да протече,някои пробвал ли го е,има ли такова нещо????
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Ми не съм пробвала...просто не ми се е налагало.Но ако ми е много силно, това е доста добър вариант.Иначе при честа смяна на превръзката или тампона всичко ще бъде наред и няма да се налага да се използват и двете.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първоначално написано от PoLiToOo
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Ммм.. не мисля така.. понякога аз си слагам превръзка + тампон.. Винаги има опасност аз си сменям г/д на 1 максимум 2 часа ако съм на училище.. но за мен това е по - сигурно а пък и какво пречи?!?Първоначално написано от BeboP
Love Ickooo
Ами не съм ги пробвала и двете едновременно,но както казаха преди мен-ако сменяш често превръзката/тампона и имаш добра лична хигиена опасност от протичане няма![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от mIsS-kIsS
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
сигурно е така, както казват дамите![]()
Първоначално написано от Say It Right
На училище или на някое важно място винаги съм с тампон И превръзка.
+1Първоначално написано от VerryBerry
Не мисля, че има нужда чак толкова рабути да се слагатАко си сменяш редовно тампона или превръзката, просто няма начин да се оцапаш
![]()
+1Първоначално написано от RaI4etO
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ами аз лично много рядко нося тампон-само в крайни случаи и досега си нося само тампон-без превръзка!Но ако ме е страх да не се нацапам бих си сложила една малка ежедневна превръзка за всеки случаи![]()
Az sym go pravila. Naprimer kogato hodq do universiteta i mi se nalaga da ostavam poveche vreme tam i nqmam namerenie da vlizam v ujasno mrysnite toaletni predpochitam da sym zashtitena taka.
Ми може особено като по дълго време нямаш възможност да посетиш тоалетната така ще си сигурен, че няма да се изцапашиначе ако ходиш на 1-2 часа мисля, че няма нужда и от 2-те
Мисля, че личната хигиена не играе роля в този случай.. Тук става въпрос най-вече за количеството и примерно за облеклото... Естествено трябва да се поддържа перфектна хигиена, но за да не се получават някакви инфекции или замърсявания, а пък от моя гледна точка, за да ми е по - комфортно.. Ако например ти се наложи да идеш някъде по работа или където и да било и нямаш възможност в продължение на повече от няколко часа да си смениш превръзката и тампона.. просто няма дръг избор според мен.. Говорите така сякаш е нещо странно или нечовешко..Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Love Ickooo
Абе направо можете и по 3 превръзки да слагате и няма да имате грижи по цяло денонощие! Стойте с тоз тампон по 6-7 часа и после " Ааа, кво ми има?" - ми инфекция се нарича. Тампоните трябва да се сменят задължително, на 3-4 часа, освен ако не ви пука за здравето еи.
Единствения вариант, в който е необходимо и допустимо да сте с тампон и превръзка едновременно е ако случайно ви тече тооолква силно, че след 1-2 часа тампонът пропуска.
Pyrvo shte kaja che da.. ima momenti v koito mi teche tolkova mnogo che se nalaga da smenqm tampona prez chas ili dva nai mnogo. Predstavi si otida da svyrsha neshto. Ili izlqza na kafe i hop izcapam se. Ako sym s prevryzka togava nikoga ne se pritesnqvam. A otnosno tova che tamponite se smenqt na 3-4 chasa ne sym syglasna. V listovkata na paketcheto pishe che se smenqt do 8 chasa. Dori nqkoi momicheta spqt s tampon. I kakvo....neshto stanalo li im e? Ne kazvam da ne si poddyrjat higienata ili da go dyrjat sumati vreme no do 8 chasa e napylno normalno da si s edin tampon.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Емм... да спят бе, да са живи и здравиПървоначално написано от Nadelina
Топло и влажно - рааай за бактериите! А и нали менструацията освен за отделяне на неоплодената яйцеклетка служи и за пречистване на половата система. Е какво ти се пречиства като втасваш от сутрин до вечер с един и същ тампон набучен в...
![]()
Както вече споменах при обилно кървене няма проблем да се сложат тампон и превръзка. Все пак не става да излезеш някаде по работа и на всеки час да тичаш до тоалетната на някое попътно барче, че да сменяш превръзки или тампони. Тогава да! НО да си сложиш и двете просто ей така за да нямаш грижи до вечерта не мога да го възприема,
Не карам никой да се съгласява с моето мнение. В крайна сметка всеки има право на избор и сам решава за себе си!![]()
az sam go pravila tova 1 pyt,poneje oniformata na rabuta mi be6e kysa 4erna poli4ka,a mi be6e 2-3 den i mi te4e6e s/r silno i tampona se pylne6e za okolo 30 min. i poneje nqmah vazmojnost postoqnno da hodq do wc i bqh taka s tampon i s prevryzka
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Ем...двойна защита,ако ти тече толкова много,на мен не ми се е налагало да пробвам,една превръзка си ми стига.![]()