- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ще стане?
Nqkolko priqtelki mi polzvaha budrata i gybichkata i vyprosyt mi e dali moje da polucha nqkoq kojna bolest ako q polzvam?
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Дам, ще хванеш краста, ще зеленясаш и ще си отглеждаш гъби по лицето... Земи порасни, а?![]()
Prosto pitahПървоначално написано от My`OwN
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
ako te imat akne ili bolest, malko veroqtno no moje da prihvanesh neshto malko kato vazpalenie, sarbej ili papki,ama samo ako si mn 4ustvitelna, a poprincip ne e tolkova opasno, no po dobre grimovete da si gi polzvash samo ti...edna fr polzva spiralata na edna dr neina sao4eni4ka i hvana mn gadna o4na bolest-koneoktivit [mai taka se pishe]![]()
А ти се образовай!Първоначално написано от My`OwN
ДА, МОЖЕ! Може дори и от хавлията за бърсане на лице да се пренесе нещо...
Само, ако някой от тях има кожен проблем.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ъм, логично е ако приятелките ти имат кожни проблеми да не им даваш пудрата си...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Мъничко акъл трябва...
![]()
ами за това не знам, ама една съученичка каза да не се мажа с чужд гланц, защото може да ми ампутират крака......прави си изводите![]()
Момиче съм
А представи си тя няма представа дали приятелката и има кожни проблеми ... ?! Май на тебе ти трябва акъл ...Първоначално написано от My`OwN
А представи си тя няма представа дали приятелката и има кожни проблеми ... ?! Май на тебе ти трябва акъл ...Първоначално написано от My`OwN
Абе вий нещо ви става тя може би щом им ги е дала,а и са и фр значи нищо им няма а тя верно да земе малко да се образова.Аз казвам че ше зеленяса и к'во.Първоначално написано от _siNNer_
![]()
Ee, spoko, macka, moge da polzvash i drugo tamponche, ako e problem ili da izmiesh purvoto sus sapun i voda, nishto nqma da mu staneI izburshi gornia sloi pudra i gotovo, ako tolkova se pritesnqvash, nishto nqma da hvanesh.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Изпери си ги бе.
Аз , макар и да не давам на никой да ми ги ползва , си ги пера редовно.
И спиралата си мия , и апликаторите....всичко!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Nemojesh da hvanesh nishto. spivx. svi4ko ei okej. neiama sie priteisnieavash![]()