.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Свирки - време

пфф.. баси ..чудя се колко време правите свирка на приятеля си , щото мене повече от 5 минути и ме заболява устата, имайки предвид, че комбинирам различните техники..
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    доникъде не си със свирките още...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Повече от фен
    Леко много теми станаха за свирките май...и мисля,че тази е малко безсмислена...но все пак от уважение ще отговоря - колкото време ми се иска за момента.Понякога само за загрявка,понякога за отгрявка,а понякпга до пълно изпразване.
    [img] [/img]

еми ако искаш да свърши -10-15мин
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

малко по малко ще свикнеш да правиш по повече време, но без зор нищо не се постига, налагай си и след скоро време ще издържаш и по час ако искаш наистина
    Do you speak Salsa? .......

Мега фен Аватара на amatorium
    5 minuti e kraino nedostatuchno. No postepenno shte usvoish umenieto. Ako go dokarvash do polovin edin chas si dobre.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Мен не ме боли никога устата, но обикновено моя свършва за около 5 минути при свирка- прекалено е възбуден,понякога 10 ако е изморен .

i men ne me e bolqla ustata pravila sam i po min pravila sam i po 15-20
    mackata na RAFO

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    5 minuti e kraino nedostatuchno. No postepenno shte usvoish umenieto. Ako go dokarvash do polovin edin chas si dobre.
    Да бе един час! И секс под час и половина не е секс нали? Ако не сте забелязали човек губи абсолютна представа за времето по време на секс и му се струва че действието трае доста повече...По принцип 15 минути са напълно достатъчни.Трябва и двамата да сте доста зле за да не може момчето да свърши за толкова време...(не говорим за единични случаи когато един от двамата е изморен и може да трябва повечко време)

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Да бе един час! И секс под час и половина не е секс нали? Ако не сте забелязали човек губи абсолютна представа за времето по време на секс и му се струва че действието трае доста повече...По принцип 15 минути са напълно достатъчни.Трябва и двамата да сте доста зле за да не може момчето да свърши за толкова време...(не говорим за единични случаи когато един от двамата е изморен и може да трябва повечко време)
    Съгласна съм - ако е прекалено дълго значи е ебати тъпата скучна свирка...

тренинг, тренинг

Re: Свирки - време

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    пфф.. баси ..чудя се колко време правите свирка на приятеля си , щото мене повече от 5 минути и ме заболява устата, имайки предвид, че комбинирам различните техники..
    xaxax i men mee zablqvalo ystata ama biv6oto mi gadje nebe6e hi4 ot barzo srar6va6tite,imalo e sly4ai deto sigorno pove4e ot polyvin 4as sme si pravili samo frenska i to pove4eto az ne4e nemi be6e kef,no togava dosta me izmori s opita 6te stane6 po dobra i 6te go pravi6 pove4e,
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ne vinagi zavisi ot momi4eto ima mom4eto, koito kakvoto i da pravi6 nemogad da svar6vat barzo.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

ami 10-15 min sa dostatu4ni pri men :P

duhala sum i 55 min i posle imah muskulna treska ... prosto mn trudno sfur6fa6e toq .. a sega na sega6noto mi gaje mu duham po 15 20 min oba4e mie kef i go pra s udovolsfie taka 4e moa i pove4e i ne me boli ustata.prosto ako prai6 edno i su6to dvijenie otest ako go lapa6 samo na gore na dolo bez dago izvajda6 ot vr na vr i da go gadeli4ka6 s ezi4e normalno da te zaboli
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

хахаха малеее..от 5 минс те боли устата,нз явно го правиш с адско нежелание!..

Град
    Vancouver,Canada
    hmmm moq svur6va sravnitelno barzo,nikoga ne me e bolqla ustata ... toi e mnogo dovolen ot svirkite mi i se me buzika 4e sum hodila na u4ili6te za pravne na svirki hhahaha a i 4esto si pravime 69 toi me lije mene i az mu duham taka za 5 min i e eksplodiral ... vinagi gultam ...
    Treleno me,treleno me

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Свирки - време

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Предпочитам да ми правят поне 5-10мин :P
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    хахаха малеее..от 5 минс те боли устата,нз явно го правиш с адско нежелание!..
    Абе не е съвсем така. Може да и е неудобно. Или пък ако му е много голям и и е трудно да го налапа нормално да се поизмори. Аз съм се изморявала веднъж но то беше заради друго. Бяхме в кола, бях застанала отстрани и трябваше да се извия за да заема по-удобна позиция. Много гадно ми се схвана врата.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен
    ами зависи имало е случаи по 5 мин. ,имало е и 30 мин. - свиква се ..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Единствено в началото .. когато навлизах в бранша после малко ме болеше устата ама тогава му духах по 20-30 минути все пак още се учих . Иначе сега рекорда ми е от онзи ден за по малко от 10 минути му го надървих и го свърших..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Е, недейте така де, момичета. Ако ще и 30 минути да му правя свирка, ако му е 2-ри път за деня няма да свърши. дори и да комбинираме секс, свирка и ръчна..пак няма да свърши за 30 минути. А иначе зависи какво искам да постигна. Ако е само да го възбудя мога и 1 час да откарам, защото го правя бавно, с много облизвае и малко засмуквене. Ако целя бърз оргазъм, то с устни местя кожата на пениса и свършва доста бързо. И все пак говорим за 1-вия път. Иначе е абсурд да свърши под 40-50 минути, при каквито и да е ласки.

mn zavisi ot 4oveka moq e ot trudnite i 10 min-ne sa ni6to !!!!!!I mene 4esto me zabolqva ustata ama kato mu gldam fizonomiqta dokato mu duham i zabravqm 4e me boli

Град
    byrgas city

:P

predpo4itam da mi duhat 30 min otkolkoto da eba 15
    Shat a fuckam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си