.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА

"Най-добра" приятелка

Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влюбена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм най-добрата и приятелка ...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: "Най-добра" приятелка

Цитирай Първоначално написано от neshty
    Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влубена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм наи-добрата и приятелка ...
    добре дошла в реалния свят-приятели няма!
    да,нарочно го прави,да ти покаже,че е нейн или за да те дразни
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    somewhere over the rainbow
    Не е трудно да разбереш,че не ти е истинска приятелка.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Поговори с момчето което харесваш какви са чувствата му към теб и ако те харесва, така, ще покажеш на "приятелката" ти, че е твой

"най"-добрите приятели са най-добри предатели в 90%

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Аз съм говорила с момчето много пъти и той ми казва обичам те, но неискам да сме заедно ...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    "най"-добрите приятели са най-добри предатели в 90%
    Това ще си го татуирам,много ме изкефи и е много вярно!
    Ако някой ми пипне момичето ще му счупя краката,дори да е баща ми,просто когато нямаш приятели ти е много по-лесно да си пазиш гърба!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Terra incognita!
    Много странно,хем ти е най-добра приятелка,а действа в твой ущърб.Аз лично никога не бих предала или се скарала с приятелка за момче,не си заслужава,поговорете с нея,искай й обяснение и тогава спрямо нейните обосновки ще разбереш дали наистина ти е приятелка или една скрита предателка!Gute Freunde oder echte Feinde?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Аз съм говорила с момчето много пъти и той ми казва обичам те, но неискам да сме заедно ...
    Чакай... Ти ли не искаш или ТОЙ не иска?! Слагайте кавички, за Бога...

Разкарай я тази твоя "приятелка", все пак приятел в нужда се познава и аз имам само 2 истински, които дори не са от моя град...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз мислех,че имам "най-добра" фр-ка.С нея се знаем от хлапета,заедно порастнахме, влачехме се навсякъде.И така вече сме големи хора,тя се промени..замени ме за друга "френдка",а сега съжалява,че ме е изгубила.Пък и много рядко се виждаме вече..няма значение...времето ни раздели и всяка тръгна по своя път.Наскоро имах голяма нужда от нея,а тя ми обърна гръб. Мислех,че поне на нея мога да разчитам, но уви.Приятели е трудно да намериш,в този свят пълен с лицемери,които когато са с теб,го правят само защото имат сметка от това.. Разбирам те,много съм страдала от такива "приятели".А когато кажа,че приятели почти нямам всички ми се смеят иронично..,но идва ден,в който казват,че съм била права.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned

Разкарай я тази твоя "приятелка", все пак приятел в нужда се познава и аз имам само 2 истински, които дори не са от моя град...
    Той ми казва,че ме обича,но и в същото време не иска да сме заедно ...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise

Е защо? Попитай го...

Много тъпо.
    Поне аргументира ли се с нещо?
    Ако предпочете приятелката ти, ще ми падне тотално в очите... Това е да не знаеш какво искаш.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Питала съм го 10000 пъти,а той мълчи като риба Накрая ше му тегля една майна и да си гледа работата

Питала съм го 10000 пъти,а той мълчи като риба Накрая ше му тегля една майна и да си гледа работата
    Само така! Помисли си, ако най-накрая склони (с неохота), как ще се чувстваш в тази връзка? Намери си някого, който да споделя чувствата ти, сигурно ще има такъв, за всеки се намира.

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влубена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм наи-добрата и приятелка ...
    да,нарочно го прави,да ти покаже,че е нейн или за да те дразни
    +1

Takava "priatelka" ne ti trqbva.. Zaregi q.. qvno tova momche se kolebae koq ot dvete vi da izbere.. mislish li, che si zaslugava za takuv? Potursi si drugo momche, koeto shte te ceni Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Цитирай Първоначално написано от vamp
    I feel sad about you.
    The Spark

Има една такава приказка Приятелството между две жени е заговор срещу трета!!
    Ами какво да ти кажа,не ти е истинка приятелка щом знае че го харесваш това момче и идва при теб и ти казва това.Иначе ти ако найстина го харесваш бори се за него,вече ти си преценяваш до колко си заслужава.

Град
    Пловдив
    mi..mila svikvai... v edin moment osaznavash che momicheto , koeto si mislela za "nai-dobra" priqtelka .. ne e tova za koeto si q mislila ... pri men stana taka.. sega nqmam vqra na nikoi osven na priqtelq mi i oshte malko hora okolo men

Заеби я шибаната си "приятелка"

Имах подобенс лучай,ама бях в детската градина,и не я разкарах бях добричка.Но ти не си в детската градина,говори с нея,кажи й,че ваобще не се държи като приятелка,пък камо ли най-добре и не искаш да имаш предатели до себе си
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влюбена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм най-добрата и приятелка ...
    И викаш че тази ти е приятелка таз е по скоро вампир който те смуче яко
    Fuck The Religion

Няма смисъл да тръгваш с момчето,което твоята приятелка иска само за да й отмъстиш... По-добре се опитай да спечелиш това,което искаш ти .. Но те съветвам да имаш едно наум за приятелката си винаги .. изглежда не е толкова добра приятелка колкото се представя
    just a kid۵

Хмм.. може наистина да ти казва, че си й най-добрата приятелка, но едва ли го чувства и го мисли, защото ако наистина смяташе така както ти говори нямаше да постъпва така с момчето, което харесваш. Незнам, но лично мен това момиче ме съмнява и то доста.. или има някаква голяма завист към теб или незнам какво друго би могло да бъде.. но 99% съм сигурна, че ти завижда. Може заради това, че момчето, което тя харесва е влюбено в теб, и за да си навакса с това .. започва по някав начин да се сваля с момчето, което ти харесваш. Също така може да има поводи за завист, причинени от някакви комплекси.. в смисъл.. да се мисли за по-грозна от теб или нещо от този род. На мен лично и 2те най-добри приятелки,който съм имала досега са ми завиждали.. 1та дори ме заряза супер брутално и отиде в друг град да учи, защото се чувстваше под моята сянка ;ХХ. Много объркано нещо са човешките взаимоотношения. Според мен завистта е излишна и хората трябва да сме доволни от това, което сме и от това, което имаме без да искаме да приличаме на друг и без да завиждаме.

Мега фен Аватара на koalka
    Не е никаква приятелка - първо, и второ - много завижда и затова лъже.
    Според мен трябва да се опиташ да стане нещо с това момче, ако наистина те харесва и да се вземете.А тя...трябва да се примири, но не да позволявате да ви развали връзката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си