Хмм.. може наистина да ти казва, че си й най-добрата приятелка, но едва ли го чувства и го мисли, защото ако наистина смяташе така както ти говори нямаше да постъпва така с момчето, което харесваш. Незнам, но лично мен това момиче ме съмнява и то доста.. или има някаква голяма завист към теб или незнам какво друго би могло да бъде.. но 99% съм сигурна, че ти завижда. Може заради това, че момчето, което тя харесва е влюбено в теб, и за да си навакса с това .. започва по някав начин да се сваля с момчето, което ти харесваш. Също така може да има поводи за завист, причинени от някакви комплекси.. в смисъл.. да се мисли за по-грозна от теб или нещо от този род. На мен лично и 2те най-добри приятелки,който съм имала досега са ми завиждали.. 1та дори ме заряза супер брутално и отиде в друг град да учи, защото се чувстваше под моята сянка ;ХХ. Много объркано нещо са човешките взаимоотношения. Според мен завистта е излишна и хората трябва да сме доволни от това, което сме и от това, което имаме без да искаме да приличаме на друг и без да завиждаме.