.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    New breed hippies!
    е тва са емотата...
    Hippies SUCK!!! So do Emos .. but they do it with pleasure!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

тва Емо е пълна простотия.И някой смешни разглезени момиченца да се правят на емо е мн оригинално.А тва за самоубийствата......нямам думи на тия хора треа да им помогне специайлист(психятър).А за някой,криворазбрали същността за "емо културата" просто няма кво да се каже.Те смятат че да си емо е нещо супер яко и модерно и сички мн ще ти се кефят.А въпросните емота не спират да слушат Галена,Преслава и т.н. Оба4е ако си направят подходяща прическа,обличат се с смешни дрешки .... и си пишат на скайпа неща от рода на "Life hate me,Kill me please ....... и т.н" значи са емо и са върхът!Всички им се възхищават ........

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    http://www.dnes.bg/article.php?id=49671
    Това някой да го е чел ?! .. Замислете се ..
    Имаше 3-4 такива теми вече.. апф. *гледа отегчено*
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    e koi ne se oplakva sq (:

EMOTATA ami ima edno

e-emocionalno
    m-maltretiran
    o-oligofren

po to4no obesnenie nqma
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    най-тъпото е да парадираш с чувствителност
    и едва ли не около това да изграждаш или да бъдеш последовател на субкултурно общество
    БОЖЕ
    иначе това за тия самоубилите се..

ХА ХА ХА ХА

филмирани деца.. докъде могат да доведат филмите еййй!

научете се хора! депресии, проблеми и бол простотии има и на всеки може да се случат.. в такива случаи най-добре помага лечение при специалист (не се ебавам)

но такова нещо като емо/имо НЯМА

тва даже и на субкултура не прилича

кви са идеалите? кви са целите? да си срежеш вените и да умреш
    О ДА

и искате да бъдете некви такива?

това, че примерно имате некви проблеми (или по скоро преувеличавате) ми.. поговорете с някой, опитайте се да оправите нещата
    защо не мога да разбера такива сами си слагат товар на гърба, обвързвайки се с тая псевдо култура ..
    прост отговор - ТЪПИ
    тогава идва и другия момент - обвързал ли си се веднъж, ще трябва да започнеш да доказваш колко си истински като се самонараняваш, депресираш и т.н.
    ти може да си имаш некви проблеми, но вече запознаеш ли се с емо стила и започнеш ли да подражаваш - почва една умишлена допълнителна депресия, само заради шибания стил. "мда, вечера Мария не излезе с мене, аз със Надя, защото съм ужасно тъпа и постоянно дрънкам глупости.. никой не ме харесва.. изгубвам приятелите си.. НЕЩАСТНА СЪМ СЪМ.. САМА СЪМ.. ИЗОЛИРАТ МЕ.. НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА МЕН.. наште нещо креят оттам.. май пак се карат нещо заради мене.. УЖАСНА СЪМ!!!!!!! ЩЕ УМРА!!! Е СЕГА СИ РЕЖА ВЕНИТЕ!"(+гледане на разни аватарчета в Интернет на тая тематика и още повече вкарване във филм)

никога не съм си мислила до какво могат да доведат тия простотии

ето.. някоя си там примерно е решила да излезе с някоя друга, просто защото така е искала.. и кво сега.. АРЕ ДА СЕ ДЕПРЕСИРАМЕ

..........................

станете сатанисти там, блек метълисти, абе станете скейтъри и драскайте по стените СКЕЙТ РУЛЗ И ТУИСТ РУЛЗ (или името на нещо друго там рулз)

ебати

Знаете ли кво е ЕМО?

Тва е някакъв е*ан стил на живот възприет от младото поколение: обличат се в черно и са с дълги черни коси като прикриват едното си око с тях и са бисексуални. ЕМО са продукт на липсата на правилен живот и възпитание! Предполагам, че някой от тук пишещите знаят що за боклуци са емотата и могат да потвърдят думите ми. Гурота на емотата са едни малолетни педалчета наречени Токио Хотел. ТВА Е БОЛЕСТ НЕ ГО БЪРКАЙТЕ С МОДА!

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

zdraviete neznam dali tova e mqstoto kadeto mojete da mi pomognete no vse pak iskam da vi popitam nishty ne gybq nali tka ta vapsorsa mi e dali nqkoi znae programa za zaglushavane na glasa na pesen smisal ot pleibek v sinbek ako nqkoi moje da mi pomogne da pishe ili tuk ili na men lichno molq vi mn she mi pomognete

Благодаря на всички за отговорите

Наскоро чух за "Емо" и първоначално реших, че става дума за футболист, кръстен на герой от Улица Сезам - по тертип на Гонзо.
    Иначе от доста време забелязвам, че по улиците е плъзнал нов мейнстрийм, прикрит като елитарна култура на онеправданите, ма си викам - просто гледат повече манга хората (в годините на моята младост интернет нямаше, а да имаш кабелна беше като да имаш "Порше", ето защо достъпът до манга се изчерваше с "Акира" и "Танкова полиция" по СКАТ) Предположих, че просто японската анимация е станала модерна, пък тя каква била работата.

93-94 година някъде

^смея да не съглася, дедо ми беше гъзар, а кабелна проима чак 94-5

Повече от фен Аватара на Forester
    Fuck Emo , Be Gosho !

оф кви са тия глупости?

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    e koi ne se oplakva sq (:

EMOTATA ami ima edno

e-emocionalno
    m-maltretiran
    o-oligofren

po to4no obesnenie nqma

Цитирай Първоначално написано от Initial_D

Hippies SUCK!!! So do Emos .. but they do it with pleasure!!!

Така е в общи линии...
    Държа обаче да обележа пак, че емотата са нова вълна хипари и са бая различни от тия преди...
    Старите хипита донякъде ги уважавам малко повече, защото са се вдигнали и направили революция.
    А сегашните... са си просто едни лайна и нищо повече.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Стари и нови на кафево

Град
    Hard Rock Cafe
    ограничени wannabe-бохеми

Дедо, изостанал си. Въпроса е: "Да бъдеш или да не бъдеш HoUseEeErRrR{!}"

Единственото общо между имотата и хипитата е че едните са ревливи тъпанари, а другите са хилещи се тъпанари.

Тъпи презадоволени, оядени нещастници, които се занимават с долнопробни антикултури и наричат това 'откриване на нещо ново' (:, това са емо/имо/иймоу кидс, така че.. явно да НЕ бъдеш емо (:

Абе къв ви е проблема с хората уе .. **** просто са депресирани да са тръгнали да ви обиват вас ?! .. НЕ.. седят си и се самосъжаляват и самоубиват.. явно си има няква причина да го прават кви сте вие да казвате кой къв да е и кво да прай ?!

Цитирай Първоначално написано от SKATEFOREVER
    Абе къв ви е проблема с хората уе .. **** просто са депресирани да са тръгнали да ви обиват вас ?! .. НЕ.. седят си и се самосъжаляват и самоубиват.. явно си има няква причина да го прават кви сте вие да казвате кой къв да е и кво да прай ?!
    ае разреви се
    we give it all.

да позная, ти си поредния емо скейтър?
    we give it all.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Стига с тая емо пропаганда..
    Сега е задължително да се оплюват горките емота
    Това повдига самочувствието на хората, самите те си мислят че щом не са станали емота, значи са силни, твърди и корави
    Единственото, което ме дразни при емотата, е че "мъжките" индивиди са много женствени, правят се на чувствителни, няма никаква твърдост у тях, изобщо гнусни "момчета", недостойни за съжаление.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами не съм емо и не одобрявам това, което правят със себе си (резане, реване, бритони и т.н.) , но няма да ги съдя, всеки сам си избира какъв да е... Но емо музиката, както и пънка, метъла и рока като цяло ми харесват... Има много готини емо групи като Rise Against, Funeral For a Friend и A thorn for every heart, които творят наистина яка музика за разлика от примерно Токио Хотел, които дължат популярността си единствено на медиите (постоянно ги раздухват напоследък), не на качествена музика...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си