Ходя с едно момиче от няколко месеца и всичко е много яко,тя ме обича аз я обичам,но има няколко проблема.Тя е много хубава и много момчетата са се пробвали с нея ама тя ги реже,тя тръгна с мен и ме обича,тя е дествена но преди няколко дни си говорихме и тя каза,че е готова и че иска аз да съм и първия.Аз се изкефих много,но пред мойте приятели единствената причина да съм с това момиче е заради ебането,че мога да съм с нея а това не е така аз я обичам,но немога да си призная,че я обичам.Мисля,че ме е страх да не ми се смеят защото ми се носи слава на момче което не се влюбва,а пък сега се влюбих в прекрасно момиче.Нейните приятелки и казваха да не се занимава с мен,че съм женкар и т.н но тя им каза,че това си е нейния живот.Скара се с тях заради мен,днес докато бяхме заедно седяхме на една пейка и аз съм я гушнал и тя ми вика:Защо говориш такива неща на Мариета (нейна приятелка) и кво сваляш ли я? аз и казах че просто се ебавам и тя вика ебаваш се със всички ти и почнахме да се караме и тя ми вика "Мислиш ли че незнам,че искаш само да ме изчукаш и да ме зарежеш,да стана поредната курва на Гошо" и аз и викам не е така и тя "Как да не е точно така е" и се скарахме и тя ми каза "Когато решиш,да бъдеш мъж и че мнението на приятелите ти е по важно от твойте чувства ме потърси" и се разделихме незнам какво да правя обичам я много и аз и звънях след това 1000 пъти и тя ми каза"Оф остави ми казахме си всичко няма повече нищо между нас" и аз и викам Обичам те и тя ми вика"Ходи се шибай някъде курвар тъп" тогава и казах "Щом съм курвар значи ти си курва щом си ходела с мен" и тя ми затвори неискам да е така обичам е много как да оправя нещата??