.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Помощ относно бала

Iskam da znam ot koi grad i ot koi magazin moga da si kupq strahoten pantalon za bala i rizka ili nqkakva flanelka super gotina??Shte mi pomognete li ??

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Ами то не е задължително да търсиш нещо в друг град. Първо провери магазините в твоя град и ако не си харесаш нищо, чак тогава тръгвай да търсиш другаде

HEheh az sum ot maluk grad i sus sigurnost tuka nqma ni6to za balove podhodq6to,za tova pitam taka,ako vuv va6iq grad ima ne6to podhodq6to koeto tursq vi molq samo da mi kajete ..Blagodarq ti vse pak Silver_Jewel .

А защо точно панталон и ризка ? Не си ли се замисляла за рокля?

Uff ostavi,to mai osven teb nikoi ne iska da mi pomogne !Shtot dosega ne sum oblichala roklq i ddz ne mi haresva mn taq ideq..E ti shte kajesh li ot koi grad si i kakvo ima tam?Ima li neshto podhodqshto za men ??

Цитирай Първоначално написано от ludata_666
    Uff ostavi,to mai osven teb nikoi ne iska da mi pomogne !Shtot dosega ne sum oblichala roklq i ddz ne mi haresva mn taq ideq..E ti shte kajesh li ot koi grad si i kakvo ima tam?Ima li neshto podhodqshto za men ??
    във всеки по-голям град има магазини с яки дрехи. - софия, пловдив, варна, бургас... и квото там се сетиш. ти в кой град си?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ебати въпросът...най-много неща ще намериш в София, пределно ясно е...може да потърсиш и в по-големите градове около мястото където живееш - Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Blagodarq za otgovorite vi,koi dobronamereni koi ne tolkova..Iskah prosto da znam imena na magazinite tva e...Puk i povecheto ste ot golemi gradove...Tva iskah da znaq,za da otida tam i da razgledam,kato mahnem Sofiq moje da predlagate navsqkude drugade i to po-tochno imenata.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    най-важно е какво точно търсиш - строго-официално, или по-скоро екстравагантно, или просто симпатични дрешки - и най-вече до какви пари горе-долу
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ami da strogo-oficialno ,no moje i da sa nqkakvi simpatichni dreshki,ami primerno do 500 lv..

По главните улици на всеки по-голямм град има бол магазини с всякакви дрехи- кои официални, кои по-ежедневени. Поразходи се и виж кое ти харесва и кое ти стои добре.

I az taka znam,ama se pak pitam vas za imenata na nqkoi ot tqh,koito e kupuval i znae i iska da mi kaje..

v sofiq nai-mnogo ne6a 6e nameri6 spored men..
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Em da,ama mi e mn nadale4 za tva otpada toq variant...Burgas mi e nai-nablizo ok li e veche vsichko i shte pomognete li na moqta dushichka ?

Ами бих ти помогнала, но съм от Русе Просто върви до някой голям град, разходи се и може да си харесаш и рокля даже (:
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

изложението в софия - ндк. началото на другия месец мисля че беше

Голям фен
    Град
    Констанц
    ще кажа само ,че целия тоя стрес около бала изобщо не си заслужава потготвяш го месеци на ред само за няколко часа . Ако сега имах отново бал бих си купила дрехите предния ден и хич нямаше и да го мисля. А иначе не мисля че е нужно да казвам колко много магазни има в София и за всеки има по нещо
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Izkliuchitelno mn Blagodarq na Vsichki,daje kato se pozamislq i pak se vrushtam na varianta roklq..ama sf mi e nadalech i maika mi ne e suglasna za tam,inache ok.Prosto,ako ima nqkoi ot Burgas Ili Ot Stara Zagora shtot purvo mai tam shte hodq,da me nasochi kum nqkoi magazin s hubavi rokli i takuv s gotini pantaloni,ta da moga da se resha,kvo da si vzema po-dqvolite...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Иди до Асеновград.там е Мястото!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си