От една страна Доби ми отвори очите...някак . В смисъл,че крайно време беше да разбера,че когато се скара с някой казва: "ох,скарах се с еди-кой си" .Аз се опитвам да и помогна...После тя се тръшва да реве и аз като не и казвам нищо ми сервира репликата " ти не си истинска приятелка" и почва да ръси обиди по мой адрес.Аре моля...Добре че беше Доби да каже,че съм я нарекла курва...Между другото само да добавя,че и подсказах да се успокои малко с тия момчета,защото ще я помислят за курва.Беше си харесала едно момче и искаше да тръгва с него.Аз и казах че и трябва малко почивка,вече знаех че всички я мислят за курва.Тя не ме слуша,кво да я направя.Много е зле...Вчера пак си изкара яда на мен,обаче яко я затворих като й казах че Стефан я е зарязал...Защото преди тя късаше всички.И сега не й говоря.Винаги се оказва така,че Доби като каже нещо то ще стане...Каза да не й отговарям като ми пише в скайп неща от рода : "Ох,soryy ( забележете как го е написала ) Кате...Бла-Бла...."
Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]