.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от LSGirl
    дързост и красота ряпа да яде пред тази сапунка...някой може да я използва за създаването на нов сериал
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Курва - Не!
    Недорасла дрисла която мисли че може да си играе с хората и да ги манипулира.. - ДА!!!
    И аз съм на това мнение!

Събери ги двамата и ги помоли да напишат сценарии за сапунка Сега сериозно - според мен трябва открито да им споделиш, че всъщност харесваш и двамата като приятели и трябва да се примирят, че няма да избираш. АКо са ти истински приятели - ще го преглътнат. Раздели си свободното време на две и виж как да го разпределиш, за да имаш време да се срещаш и с двамата. Така е даже по-добре, да ти кажа, защото хората ако се виждат всеки ден, по някое време си омръзват. Успехи!
    Memento moriendum esse!

баш курва не )) се пак девствена курва не сам виждала апак и на 11 години ама како чакаш заеби я

От една страна Доби ми отвори очите...някак . В смисъл,че крайно време беше да разбера,че когато се скара с някой казва: "ох,скарах се с еди-кой си" .Аз се опитвам да и помогна...После тя се тръшва да реве и аз като не и казвам нищо ми сервира репликата " ти не си истинска приятелка" и почва да ръси обиди по мой адрес.Аре моля...Добре че беше Доби да каже,че съм я нарекла курва...Между другото само да добавя,че и подсказах да се успокои малко с тия момчета,защото ще я помислят за курва.Беше си харесала едно момче и искаше да тръгва с него.Аз и казах че и трябва малко почивка,вече знаех че всички я мислят за курва.Тя не ме слуша,кво да я направя.Много е зле...Вчера пак си изкара яда на мен,обаче яко я затворих като й казах че Стефан я е зарязал...Защото преди тя късаше всички.И сега не й говоря.Винаги се оказва така,че Доби като каже нещо то ще стане...Каза да не й отговарям като ми пише в скайп неща от рода : "Ох,soryy ( забележете как го е написала ) Кате...Бла-Бла...."
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    От една страна Доби ми отвори очите...някак . В смисъл,че крайно време беше да разбера,че когато се скара с някой казва: "ох,скарах се с еди-кой си" .Аз се опитвам да и помогна...После тя се тръшва да реве и аз като не и казвам нищо ми сервира репликата " ти не си истинска приятелка" и почва да ръси обиди по мой адрес.Аре моля...Добре че беше Доби да каже,че съм я нарекла курва...Между другото само да добавя,че и подсказах да се успокои малко с тия момчета,защото ще я помислят за курва.Беше си харесала едно момче и искаше да тръгва с него.Аз и казах че и трябва малко почивка,вече знаех че всички я мислят за курва.Тя не ме слуша,кво да я направя.Много е зле...Вчера пак си изкара яда на мен,обаче яко я затворих като й казах че Стефан я е зарязал...Защото преди тя късаше всички.И сега не й говоря.Винаги се оказва така,че Доби като каже нещо то ще стане...Каза да не й отговарям като ми пише в скайп неща от рода : "Ох,soryy ( забележете как го е написала ) Кате...Бла-Бла...."
    Oх леле от трън та на глог. Първо .. ЗА БОГА МОМИЧЕ НА 12 ГОДИНИ СИ.... Когато бях на 12 не знаех кво е курва (не че ти знаеш), но не съм я използваала. На твоите години играх на ластик пред блока и си гледах работата. Братле всяко поколение след мен са от зле - по-зле. Значи моя съвет. Стой си с братлето Доби и си играйте там на жумичка или ходете по кафета или там кфото прави днешната младеж. А онази Мира я заеби тотално .... Да ходи да се шиба ако иска и да си издига авторитета.....

П.П. Как може да оставяш няква по-малка да ти се каява на главата?? КЪСМЕТ
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

МмМ...Мерси много за отговорите и откровенните мнения...Много помагат...Относно това:
    Когато бях на 12 не знаех кво е курва (не че ти знаеш), но не съм я използваала. На твоите години играх на ластик пред блока и си гледах работата. Братле всяко поколение след мен са от зле - по-зле.
    Това не го чувам за първи път...Брат ми е на 19 и много пъти ми го е казвал...Да си стоя мирно и кротко и да си играя навънка с децата на моята възраст не да ходя по кафенца или да кисна пред компа у нас...Естесвено,че това лято си спомних какво е да ти се скъса джапанката докато играеш на криеница...Мерси пак за отговорите
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Държанието и в действителност е странно , но мисля , че ходи с прекалено много момчета , което не е прието за тази възраст . Тези нейни необмислени действия нищо чудно да развалят репотацията и !А когато сам си опетниш името , хората винаги ще си имат едно наум за теб . Това и го кажи , пък дано се замисли !

Ми послушах мнението на хората,които писаха тук и реших да зарежа тая история.Не ми пука за нея...Разбрах вече че човек не може да има по двама най-добри приятели наведнъж...

А то може, но рецептата е мого трудна за следване .....

1 Лъжица доверие
    2 Чаши уважение
    1/2 Паничка обич
    и 5 кутии търпение ...

хехе .. какъв гений съм само хах!!

Не знае какво иска...детска му работа...Но пък така наранява и твоите чувства и на още не знам колко хора(забравих им бройката даже).Не може да си прави каквото иска и с който иска при положение,че знае,че си харесвала едно от момчетата,а с още 2 от тях си в една компания...Тя може,но това значи,че не ти е най-добра приятелка.

Супер фен
    Град
    България
    Да...на 11 да смениш 5 гаджета за 3 седмици...ти си страшно дорасъл
    Detska radost!Tazi Moni sigurno o6te s pampersa hodi! Ei ot malki stavate kurvi!
    P.P. NE STAVAI I TI!!!!!!!!!!!!!1
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Заклевам се че няма !!!

Вчера направих клипче за нас двете...В което изразих това,което мисля и смятам за истина ( http://zazz.bg/play:0af3b467 ) .Тя трябваше да ми се извини за всичко,което е направила.Но не!Нещастницата искаше аз да й се извиня заради клипчето...Тази никак не е в ред!Аз и казах,че според мен това е истината,ако всеки човек тръгне да се извинява за всички казани истини...Бих казала,че ще стане много странен свят...Казах й,че си чакам извинението от нейна страна,тя ме потупа по рамото и гледайки през прозореца ми каза "Имаш го!" ... Заебавам я напълно и да си гледа работата!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    vij moito momi4e zareji taq tvoq "nai-dobra priqtelka" koqta si igrae 4uvstvata na vseki tva e moq savet
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Вчера направих клипче за нас двете...В което изразих това,което мисля и смятам за истина ( http://zazz.bg/play:0af3b467 ) .Тя трябваше да ми се извини за всичко,което е направила.Но не!Нещастницата искаше аз да й се извиня заради клипчето...Тази никак не е в ред!Аз и казах,че според мен това е истината,ако всеки човек тръгне да се извинява за всички казани истини...Бих казала,че ще стане много странен свят...Казах й,че си чакам извинението от нейна страна,тя ме потупа по рамото и гледайки през прозореца ми каза "Имаш го!" ... Заебавам я напълно и да си гледа работата!
    Боже мой... детски истории ... Ако я беше забравила никфо клипче нямаше да правиш.....

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Offffffffffffffff naistina decki istorii..onq se celuva s toq ..drugiq s tretiq..petiq kazal na devetiq 4e vtoriq e kyrva i tnt PORASNETE!

Em za sq samo 4ujdite ezici v ustata priema,sled vreme i 4ujdite pi6ke 6e po4ne .Ta hi4 da ne ti puka koi kvo si misli za neq to si zavisi ot 4oveka dali 6e si mu priqtel !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си