- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жертва ли съм на....?
Май съм жертва на моето гадже?![]()
Значи нещата са следните моя фр сме заедно от септември 2007,мн сме се караме ,но сме заедно.В последно време той опражнява голям контрол над мене .Направих мн глупости за 1 месец 1 дължа на 5 ми фр някъде около 20 лева взимах често назаем пари зада му давам на него.2 има мн отцъствия ей така той решава ,че дне няма да ходи ме на училище и ходи ме по центара или утях да не ви обяснявам кво правя там.... класната все ме пита къде ходя ? : фр ми намират бележки .ДАЖЕ СМЕ СИ ТРЪГВАЛИ ПО СРЕДАТА НА ЧАС ПО МАТ.ВЧЕРА ЕДНА ФР МИ КАЗА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ КОЛКОЛ ГЛУПОСТИ НАПРАВИХ. 3.имам сметка за тела 35 лева защото вечер си говори ме с часове 4. за през ноща няма да говоря кво иска от мене И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ТОЙ МЕ ЗАПЛАШИ ,ЧЕ АКО НЕ ПРАВЯ ТОВА ,КОЕТО ТОЙ ИСКА ЩЕ МЕ ЗАРЕЖЕ ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИСКА МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ГО СЛУША...?
хора АЗ СЪМ ПЛЕНИЦА НА СОБСТВЕНОТО СИ ГАДЖЕ?
благодаря че го прочетох теизвинете ме за грешните
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
е малко е мн лично ще си остане между мене и негоПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
обаче нз колко време ще издържа така ако спра край и повече няма да сме заедно .![]()
Първоначално написано от happy end
Hmm"malko e mnogo li4no".......Ta kato za na4alo da te pitam 4yvala li si za sebeuvajenie i dostoinstvo???
цтцттцтц ... аз ако ти бях на мястото на втората секунда го късам![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И как си я представяш тази връзка занапред? Молиш се да се оправи сам? Едва ли ще стане... та на него му е добре така. Връзката трябва да се подкрепя от равноправие и осъзнаване, не манипулация. А щом има нещо лично, което още те държи с него, дали си струва? И как ние, които сме напълно непознати, да дадем точна преценка, като не си казваш всичко - така де, няма на кой да те издадем![]()
9 клас
Боже, с тоя правопис не знам как намерих нерви да го из4ета![]()
Като се 4увстваш унижена, махай се. Какъв е проблемът?
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от happy end
Не мислиш ли ,че постъпваш глупаво и наивно?Не може някакъв си да контролира живота,действията и мислите ти.Аз също имах един такъв период,но бързо се осъзнах.Ходи си на училище и не бягай заедно с него,после ако се разделите той няма да ти дава пари ,защото си останала неграмотна по негова вина.Училището е важно...Седни поговори с него,опитай с добро,ако не стане пробвай с неговите номера(каквото ти казва той-казвай му го и ти,каквото прави той-прави го и ти)Пък това ако не стане,колкото и да боли и да е трудно,кажи му - "КРАЙ !". Той ако те обича наистина-ще се позамисли и ще се върне при теб.Целта е да го накараш по-най добрия начин да се чувства виновен и да си признае вината.Успех от мен,дано съм помогнала
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
И защо си още с него?! Той те третира като предмет, който няма право на мнение и т.н. Изобщо не си заслужава да си с такъв човек..
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
мн ще ми е трудно да му кажа край.Първоначално написано от Luda_do_poluda
аз не се чувствам жертва ,а пленица ...
дам наистина училището е важно ,а винаги когато отцъствам си взимам материала има освоно 6,5 и ЕДНА-ДВЕ 4![]()
Поработи и малко над правописа си.
А относно темата мога да ти кажа ,че в този живот нищо не е лесно.Казах ти ,че ако те обича той ще се върне при теб и ще трябва да признае грешките си,ако не се върне - значи просто си е търсел послушно момиченце ,което да върши всичко вместо и за него.Не бъди глупава и не се давай толкова лесно.Той ще започне и да те бие....
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
"мн ще ми е трудно да му кажа край.
аз не се чувствам жертва ,а пленица ...
дам наистина училището е важно ,а винаги когато отцъствам си взимам материала има освоно 6,5 и ЕДНА-ДВЕ 4[/quote]"
6 i 5 po kakvo,be?Po fizi4esko liAKo bqh ministurka na obrazovanieto 6tqh da skusam daskalite ti,za tiq "visoki" OCENKI!!!
![]()
Хич нямаше да го търпя аз... Той въобще обича ли те тоя човек не мога да разбера... или те иска само за "малкото много лично нещо"??
Ti mai iskash da ti kajem da go tarpish,no tova nqma da stane,nie sme na drugo mnenie.Taka kakto mojesh sama da se nabutash,nikoi drug ne mohe da go napravi.
No nqma da oborq fakta,che v vsqka edna jena e mazohistka.
Lichno moqta lelq jivee s edin maj koito q bie vseki den,no v prodaljenie na 10 godini tq taka i ne se mahna ot nego,a imashe nashata podkrepa.
Izvoda e,che vseki sam si reshava sadbata.
Уф.. то ти хубаво си пуснала темата,ама знаеш ли колко ни коства докато ти разчетем... другия път пиши правилно и разбрано!
А относно темата ти.. защо търпиш всичко това? Нима има някакъв смисъл? По-добре скъсай с него,докато все още не си си навлякла по-големи проблеми..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ми не се обиждай ама си доста глупава... момчето не е виновно, че е намерило някой, който ще му тича след гъза, ти си виновна, че го позволяваш...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Това ме наведе на една мисъл - защо пускаш темата, като знаеш какво ще ти кажем, но не слушаш? Или не знаеш какво искаш, или просто ти се спори за нещо. Сего, може да си кажеш, че не разбираме колко трудно е да скъсаш, но ще още по - трудно да останеш..Първоначално написано от hooliganka89
9 клас
Не искам да те обиждам, но наистина трябва да си адски глупав, за да играеш на свирката на такъв човек...
Толкова ли не можеш да се досетиш, че за да те заплашва, че ще те зареже, той не те обича?Моля те, осъзнай се.
И го търпиш?!Той си играе с теб ама както си поиска!В кърпа си му вързана и той си е добре!Не го позволявай!Като те заплашвал,че ще те зараже ти просто не го прави това,което иска и да си заминава!После ще му липсваш и ще осъзнае грешката си
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
а защо си мисля,че дори няма да послушаш съветите на останалите и ще си живееш както преди.?????
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ти си му "малката ку*вичка"!Той знае че ще му се връзваш на акъла и ти го правиш!Той те използва,но ти като послушно кученце продължаваш да му играйш по свирката!!
Амм извинявай че те питам ама ти какъв живот живееш???(ако твойто може да се нарече живот).Ти не си пленница нито жертва!Ти си робиня!Но даже ако се замисля и това не си ,защото ти го слушаш по своя собственна воля!!! Зле си момиче,вземи се в ръце!!!Зарязвай го тоя шибаняк!!!![]()
--------------------------------------------------------
q mu bii 6uta na toq daje ne zaslujava da go poglejda6, da mu govori6, 6uta i 4upka da ne ti pukaПървоначално написано от Kisses{P}
Ще се постарая да съм мила...
ТИ СИ ИДИОТ! Трябва да си безкрайно малоумна, за да позволиш такова нещо. Ако те обичаше най-малкото щеше да ти мисли доброто, а неходенето на училище не е най-добрата услуга, която би могла да направиш за себе си.
Да не говорим пък, че позволяваш да те третира като негов роб.
Ако имаш достатъчно мозък в главата си и поне мъничко се самоуважаваш ще си тръгнеш.
А ако си тъпа и позволяваш на мърльовци да те разиграват - остани с него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Da me izvinish,no si mnogo zle shtom si oshte s nego!!! Toq ne samo che te komandva ami i na tva otgore ti provalq jivota.Zamisli se malko??? S takova otnoshenie kakvo bydehste te ochakva???![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Както казаха в по-горния пост скоро ,ще започне да те бие като му откажеш нещо ! Да взима парии то такава сума , а ти да тънеш в борчове
? Ти наистина си много тъпо момиченце ! А тоя е още по-голям загубеняк ,аз немога да взема 1 цигара от момиче тоя 20 лв. Тоя е пълен психопат...Зарязвай го после той , ще те зареже и ще е много по-трудно ,затова давай още сега !