Kakva e veroqtnostta edno momi4e da e bremenno,ako e pravila sex bez prezervativ, no mom4eto ne e svar6ilo v neq s sigurnost?
пита безПървоначално написано от Whisskas
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
malumni li steeeee weeeeeee kfi ste kat nekFI
PAPAGALI PROSTI na seki
2 min edni i sashti temaaaaa vi eba maikata na4iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
а как няма да знаеш дали е свършил вътре...не си ли го питала пък и без да го питаш то се забелязва леко много...иначе има малка вероятност
OnLy God CaN Judge Me !
Малка вероятност.Аз практикувам това от доста години и не съм имала проблем досега,но знам,че преди същинската еякулация е възможно да се отделят няколко капки.Просто зависи от него това...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Бтв не,че е моя работа,но умишлено ли си написала ника си така?Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
Би трябвало да е angel_with_devil_soul![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Ima malka veroqtnost ... oba4e ima milioni takiva temi... tursa4kata e v gorniq desen ugul![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
2-3 %
Shat a fuckam
Ima maluk risk
ako si go e izkaral to4no predi da svyr6i veroqtnosta e po-golqma za6toto predeqkulacionnata technost sa6to sadyrja malyk broi spermatozoidi....no kato cqlo veroqtnostta e mn malka....ne se pritesnqvai...a za da se ubedish,,,ako iskash si napravi test![]()
po4ti nikakva.Първоначално написано от sladu4an4eto
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Ако 100% , не е свършвъл в нея , не виждам как може да забраменее.![]()
4.16%