- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко от вас са деца на разведени?
Въпроса е ясен само ,ако може да поясните защо са се развели.Също така ,ако си спомняте какво е било преди развода да кажете дали сега се чувствате по-добре или нещо ви липсва от както сте само с мама/тате?
не мисля да ти се обяснявам! това са лични работи
Raise your fist!
Аз не![]()
Да,моите са разведени...по адски мн причини, денят няма да ми стигне ако тряя да ти се обяснявам
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Моите са разведени , но съм бил много малък - 4г. , не помня каквото и да било от онези години.
И моите са разведени![]()
One love,One United!Red devils forever!
А и да - момиче съм![]()
Моите не са .
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Еми не може да се каже че са разведени защото когато съм се родила въобще не са имали брак.А са разделени защото тя не е искала да има деца и ни е зарязала като съм била на 2 месеца.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
мойте не са![]()
~cLose t0 yoU~
И моИте не самойте не са![]()
![]()
PS Няма ли да се научите да пишете грамотно?![]()
Moite se razvedoha kato biah na 4-5 i niamam mnogo iasni spomeni ot suvmestnia im jivot no do kolkoto znam pri4inite sa izneveri,nasilie i alkohol![]()
и моите са разведени.......развели са се когато съм била на 2 годинки...следователно баща ми в къщи не го помня.....майка ми не говори за него......а баба ми каза че са се развели преди да започнат да се карат за ежедневните неща.......ми майка ми просто му е събрала багажа и толкова......на мене ми е добре и никога не ми е липсвал баща ми....виждам го на всеки 3 месеца.....не е толкова лошо да идеш на село за малко![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Моите родители са разведени.Работата е аз съм била на 8 месеца,когато майка ми се отказала от мен няма начин да имам спомени.Сега живея с баща си и съм на 16 год ,през всичките тези год. съм виждала майка си точно един път,но не ми пука.Майка,която оставя детето си,не заслужава да се нарече майка.
моите не са
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Родителите ми не са разведени и се надявам това никога да не стане
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Е,значи не съм единствената.Само че аз съм била на 2 месеца,а сега съм на 14 години.Нея съм я виждала точно един път и искаше нещо от баща ми а аз и показах вратата и казах че не искам да я виждам повече никога.Първоначално написано от FreeSpirit
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
моите са ... развели са се малко след 1вия ми рд може и на 2 да съм била та не помня какво е било когато са били заедно.. знам че са се развели защото много саа се карали...![]()
Аз не ,но искам да се разведат /пред развод са (не се разбират)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
моите са разведени и по-добре. и тримата сме кофти, като се съберем на едно място става ад.![]()
Мойте се разведоха преди около 2-3 години
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Нашите са се развели преди 10тина години..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."