.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~

Как да кажа "обичам те"?

Ami az sam malko obarkana... otskoro se vijdam s edno mom4e i toi e parviq mi seriozen priqtel mn go obi4am..no ne moga da mu kaja"obi4am te " .Toi mi e kato slance ,no se 4udq dali nqma da se stresne ot tova ... ??? Blagodarq predvaritelno

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Няма да се стресне. Но не го казвай, преди да виждаш, че е взаимно. От колко време сте заедно?

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    ami ot okolo mesec i poluvina ve4e

Град
    Shumen
    aAa mnogo hubava tema daite syvetcheta che i na men da mi helpnete ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Deathland
    Ами ако и той изпитва същото към теб уцели подходящия момент и му го кажи

И го гледаш в дясното око(негово дясно)

Град
    Ha MopeTo (sun)
    кажи му го,когато си готова ако и той изпитва същите чувства ще ти отвърне със същото,а и кой знае ... може да те изпревари в казването на тези 2 думички
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Според мен няма да се стресне.Трябва да се убедиш че връзката ви е сериозна,че той изпитва подобни чувства като теб,защото може да останеш разочарована,но това не ми се вярва. А да...и казваш любовната думичка

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    aAa mnogo hubava tema daite syvetcheta che i na men da mi helpnete ....
    За да докажеш на един човек ,че го обичаш не е нужно само да кажеш "обичам те " (особено ако не го чувстваш и го казваш само по задължение един вид фифти -фифти той ти казва и ти да му го върнеш)По-добре да правиш всеки ден нещо за любимия човек аа ,за това да му кажеш обичам ... то идва от само себе си ...когато най-силно почувстваш това направи го романтично кажи му примерно някоя вечер да отидете да гледате звездите или нещо такова .. ако си носиш телефона пусни някоя песничка примерно "Musikk feat. John Rock - Love changes (обичам тази песен ) ...цункай го погледни го в очите и му кажи обичам те със сигурност ще го направиш щастлив ехххх чак и аз се замечтах дано да съм ти помогнала поне малко ... Peace

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Samata ti kazva6 4e go obi4a6 za6to togava da ti e trudno

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    как да му кажеш "обичам те".......... мн тъп въпрос ако питаш мене....
    ако чувствата са взаимни просто му го казваш, няма ко да са чудиш....
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Повече от фен
    Град
    sofia
    To 6te ti doide otvutre i prosto nqma da moje6 da se sdurji6 :P

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма неподходящ момент за това да кажеш на човека до себе си "Обичам те" всеки момент е подходящ.Ако наистина го обичаш няма да имаш задруднение кога ще му го кажеш и т.н.Но честно казано за месец и половина не може да се каже,че е мн далга връзка,но това няма значение все пак чувствата са си чувства.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ти сама ще усетиш кога е най-подходящия момент да му го кажеш
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    щом не можеш не му ги казвай, толкова ли е сложно...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от no_name_girl
    ami ot okolo mesec i poluvina ve4e
    месец и половина и вече си много влюбена бре, как напредва в развитието си тая младеж

Град
    Там, където е сърцето...
    Апф абе то ако ти идва от вътре, ако наистина го чувстваш няма да му мислиш толкова... Немога да разбера какво толкова сте се зачудили аджеба как да кажете обичам те... еми когато дойде момента просто ще го кажеш какво го мислите толкова
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Деба, за кой ли път ще ви го кажа...
    КОГАТО МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ГОТОВИ ЗА ДАДЕНО НЕЩО, А СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ, А В СЛУЧАЯ ДА МУ КАЖЕТЕ, ЧЕ ГО ОБИЧАТЕ, ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ ГО ОБИЧАТЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ!!!
    ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ОТ УСТАТА И ТОГАВА МОЖЕ ДА СТЕ СПОКОЙНИ, НАИСТИНА Е ТАКА, А НЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА МУ ГО КАЖЕТЕ И В КОЕ ОКО ДА ГО ГЛЕДАТЕ....
    П.С.:Извинявам се за главните букви, но ми писна да повтарям едно и също...
    П.С.2:Извинявам се за леко неразбируемия текст, но ми се спи и те тека..

Неее не дей му казва още...! Ще се стресне и може да те отреже... Изчакай още малко или чакай той да ти каже първи. Една моя много близка приятелка до скоро плака защото каза на приятеля си че го обича и може да се досетиш какво стана...те ходеха само от месец....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    у вас ;]
    аз съм с приятеля ми от 10 месеца и непреркъснато си повтаряме колко се обичаме.. Ами ако наистина го обичаш не е трудно да му го кажеш, просто си му кажи "обичам те" ... немога да си представя аз да не казвам това на приятеля ми, или той да не ми го казва на мен... тези две думички правят чудеса...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

То тея думи станаха кат здравеи здрасти вече..........

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    То тея думи станаха кат здравеи здрасти вече..........
    Така е...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    НЯМА ДА ГО СТРЕСНЕШ СПОКОЙНО НАСКОРО КАЗАХ НА ЕДНО МОМЧЕ ЧЕ ГО ОБИЧАМ И ОТ ТОГАВА ВСИЧКО ПРИ НАС Е ИДЕАЛНО

Голям фен
    Ами аз мисля,че е рано-с моят приятел си казахме "ОБИЧАМ ТЕ" 7 месеца след като бяхме тръгнали ...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Аз бих те посъветвала да изчакаш малко, за да му стане ясно горе-долу какви са му чувствата, да имаш повече време да ги покажеш и чак тогава да му ги кажеш...
    Не го познаваш много добре и не знаеш как би реагирал на тези думи - може да се притесни от това, че той не ги чувства, а може и да се изненада и да остане като гръмнат.С времето ще можеш да ги кажеш, бъди сигурна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си