- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа "обичам те"?
Ami az sam malko obarkana...otskoro se vijdam s edno mom4e i toi e parviq mi seriozen priqtel mn go obi4am..no ne moga da mu kaja"obi4am te " .Toi mi e kato slance ,no se 4udq dali nqma da se stresne ot tova ... ??? Blagodarq predvaritelno
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Няма да се стресне. Но не го казвай, преди да виждаш, че е взаимно. От колко време сте заедно?
ami ot okolo mesec i poluvina ve4e![]()
aAa mnogo hubava tema daite syvetcheta che i na men da mi helpnete....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ами ако и той изпитва същото към теб уцели подходящия момент и му го кажи![]()
И го гледаш в дясното око(негово дясно)
кажи му го,когато си готоваако и той изпитва същите чувства ще ти отвърне със същото,а и кой знае ... може да те изпревари в казването на тези 2 думички
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Според мен няма да се стресне.Трябва да се убедиш че връзката ви е сериозна,че той изпитва подобни чувства като теб,защото може да останеш разочарована,но това не ми се вярва.А да...и казваш любовната думичка
![]()
За да докажеш на един човек ,че го обичаш не е нужно само да кажеш "обичам те " (особено ако не го чувстваш и го казваш само по задължение един вид фифти -фифти той ти казва и ти да му го върнеш)По-добре да правиш всеки ден нещо за любимия човек аа ,за това да му кажеш обичам ... то идва от само себе си ...когато най-силно почувстваш това направи го романтично кажи му примерно някоя вечер да отидете да гледате звездите или нещо такова .. ако си носиш телефона пусни някоя песничка примерно "Musikk feat. John Rock - Love changes (обичам тази песенПървоначално написано от ^Game_Master_F^
) ...цункай го
погледни го в очите и му кажи обичам те със сигурност ще го направиш щастлив
ехххх чак и аз се замечтах дано да съм ти помогнала поне малко ... Peace
как да му кажеш "обичам те".......... мн тъп въпрос ако питаш мене....
ако чувствата са взаимни просто му го казваш, няма ко да са чудиш....
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Няма неподходящ момент за това да кажеш на човека до себе си "Обичам те" всеки момент е подходящ.Ако наистина го обичаш няма да имаш задруднение кога ще му го кажеш и т.н.Но честно казано за месец и половина не може да се каже,че е мн далга връзка,но това няма значение все пак чувствата са си чувства.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ти сама ще усетиш кога е най-подходящия момент да му го кажеш![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
щом не можеш не му ги казвай, толкова ли е сложно...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
месец и половина и вече си много влюбенаПървоначално написано от no_name_girl
бре, как напредва в развитието си тая младеж
![]()
Апф абе то ако ти идва от вътре, ако наистина го чувстваш няма да му мислиш толкова... Немога да разбера какво толкова сте се зачудили аджеба как да кажете обичам те... еми когато дойде момента просто ще го кажеш какво го мислите толкова![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Деба, за кой ли път ще ви го кажа...
КОГАТО МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ГОТОВИ ЗА ДАДЕНО НЕЩО, А СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ, А В СЛУЧАЯ ДА МУ КАЖЕТЕ, ЧЕ ГО ОБИЧАТЕ, ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ ГО ОБИЧАТЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ!!!
ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ОТ УСТАТА И ТОГАВА МОЖЕ ДА СТЕ СПОКОЙНИ, НАИСТИНА Е ТАКА, А НЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА МУ ГО КАЖЕТЕ И В КОЕ ОКО ДА ГО ГЛЕДАТЕ....![]()
П.С.:Извинявам се за главните букви, но ми писна да повтарям едно и също...
П.С.2:Извинявам се за леко неразбируемия текст, но ми се спи и те тека..![]()
![]()
Неее не дей му казва още...! Ще се стресне и може да те отреже... Изчакай още малко или чакай той да ти каже първи. Една моя много близка приятелка до скоро плака защото каза на приятеля си че го обича и може да се досетиш какво стана...те ходеха само от месец....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
аз съм с приятеля ми от 10 месеца и непреркъснато си повтаряме колко се обичаме.. Ами ако наистина го обичаш не е трудно да му го кажеш, просто си му кажи "обичам те" ... немога да си представя аз да не казвам това на приятеля ми, или той да не ми го казва на мен... тези две думички правят чудеса...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
То тея думи станаха кат здравеи здрасти вече..........
Така е...Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
НЯМА ДА ГО СТРЕСНЕШ СПОКОЙНО НАСКОРО КАЗАХ НА ЕДНО МОМЧЕ ЧЕ ГО ОБИЧАМ И ОТ ТОГАВА ВСИЧКО ПРИ НАС Е ИДЕАЛНО![]()
Аз бих те посъветвала да изчакаш малко, за да му стане ясно горе-долу какви са му чувствата, да имаш повече време да ги покажеш и чак тогава да му ги кажеш...
Не го познаваш много добре и не знаеш как би реагирал на тези думи - може да се притесни от това, че той не ги чувства, а може и да се изненада и да остане като гръмнат.С времето ще можеш да ги кажеш, бъди сигурна.![]()