- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам мнение..
Абе я млъквай ти, бе, селска пръчка! Ти научи български език, тогава се прави на интересна!Първоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
![]()
a ve q mri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!koferman takaf
:P
avee da vi go turq na si4kite namerihte kude da se karate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
+1Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
em sq ko da sa prai kat ima takia kat tqh ne moji da ne sa karame
Знам,че "downtown" е център просто за по убедително сложих и двете.Ам... за "centure"(centre) нямам оправдание.Много моля да бъда извинена за малката си грешка.Първоначално написано от AFT
Ти верно си ебати смешната селянка. Ваще явно на са те правили ей така, на тъгъдък. И я кажи какво е коферман?Първоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
Стига писка,жено!Аз от време на време попрекалявам,ама ти си направо напаст.Първоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
etkoferman - ti!!
vie ste bolni we,vas vuv Varna moje malko da vi nau4at na pravopis i pravogovor.....
Да знаеш как ме сдухваш с тея лафове, направо не знам как ше си покажа лицето навън отново!Първоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
![]()
zn li ko po- umniq zamal4ava to ti ne mlakva6 zna4i nqq ko da sa sastezavam s edin maloumen sofianec!
Оффф и 3мата сте много смешни вии ако бяхте по умни от нея няяше да се скарате.Явно сте и на акъла,че да се занимавате.![]()
--------------------------------------------------------