.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Двойки...

Град
    София

Двойки...

Какви двойки за вас са сладки и какви си подхождат?
    Може ли емо момиче да тръгне с метъл или пък фешън момче с рапърка?
    Вие с какво момче / момиче ходите и мислите ли ,че си отивате ( стил , вкусове и други ) Мислите ли , че ако гаджето ви е по наперено от вас и вие ще станете такива ... коментирайте.. сорка предварително , ако има такава тема ..
    fff faling .

Град
    У нас Си (=

Re: Двойки...

Цитирай Първоначално написано от freak.doll
    Какви двойки за вас са сладки и какви си подхождат?
    Може ли емо момиче да тръгне с метъл или пък фешън момче с рапърка?
    Вие с какво момче / момиче ходите и мислите ли ,че си отивате ( стил , вкусове и други ) Мислите ли , че ако гаджето ви е по наперено от вас и вие ще станете такива ... коментирайте.. сорка предварително , ако има такава тема ..
    Ем за какви двойки са ми сладки и си подхождат...стига да се обичат всички са хубави.
    А за ^, което е в червено - факт. Преди бях много по-срамежлива, по-..скромна, а откакто ходя с момче, което има самочувствие до небето и аз станах почти като него. ;D

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ам аз имам три двойки: по география, ИТ и английски не си отиват много, ама живота е гаден
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    za lubovta nqma granici
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Re: Двойки...

Ми сички влюбени са сладки
    няма значение в стила на обличане според мен, за себе си мога да кажа, че си пасваме и за това... и май аз съм малко по-наперена, но не оказва влияние

Мега фен Аватара на koalka
    Относно чертите на характера, дали си отворен или не, срамежлив и т.н. - казват, че противоположностите се привличат.Но определено единия може да е водещия във връзката...
    Иначе относно начина на обличане, музиката, която слушаш - ако човека е предубеден към всички стилове, освен своя(ограничен до някаква степен), ще имат проблеми.Пък и надали някой метъл ще харесва "напудрените" чалгарки, не е невъзможно обаче.Всичко е до характер в крайна сметка...ако дадения човек те привлича, защо не?И все пак човек си избира човека спрямо това, което харесва и е близко до него, в повечето случаи.
    Абе, за мен нещата са сложни, но всичко е възможно в крайна сметка.Темата е обсъждана много пъти.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ами хората или си подхождат или не.Ако единия е върл метъл,а другия изтупан адвокат примерно, просто е някак несъвместимо,ако единия поне не се промени.Няма как да бъдат в една обстановка и да се чувстват добре.
    А относно другия въпрос - С какъвто се събереш такъв ставаш,относно говорене,отраканост и т.н.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ам аз имам три двойки: по география, ИТ и английски не си отиват много, ама живота е гаден
    Наай-големия се изказа!!!С всяка вечер все повече се влюбвам в теб.
    Шегата настрана...Емотата отдавна съм казала-на сапун.Фешъните...и тях ги мразя.Рапърите са тъпи и ограничени.Останаха метъл и метълка-мисля ,че си подхождат.Приятелят ми,ако беше по-надут от мен,нямаше да ми е приятел.Той е нацист.Мен ме определиха като расистка.Двамата сме семейство националисти и любимото ни семейно хоби е да ходим на митинги на АТАКА.Ха сега някой да посмее да каже,че не си отиваме!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Зависи от хората, но според мен не е невъзможно метъл да тръгне с поп-фолк дива ( xD ) . Зависи от нагласата, външността и характера... за мен сладки са тези двойки, които са гушнати по улиците и не се отделят един от друг, говорят си мило и тн... абе романтиката да живее!
    Иначе моя си е свит, а аз съм малко дива и отворена и така... покрай мен ще стане олигофрен, аз си знам Иначе да, човек може да се промени - с какъвто се събереш такъв ставаш ...
    иначе за гаджетата, не гледам да сме с огромно различни вкусове, все пак трябва да си допадаме, защото не може аз да си пусна на компа him, а той на телефона Преслава, примерно.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty

Я пий една студена вода.

Град
    tam!!! (love) ~>
    Шегата настрана...Емотата отдавна съм казала-на сапун.Фешъните...и тях ги мразя.Рапърите са тъпи и ограничени.Останаха метъл и метълка-мисля ,че си подхождат.Приятелят ми,ако беше по-надут от мен,нямаше да ми е приятел.Той е нацист.Мен ме определиха като расистка.Двамата сме семейство националисти и любимото ни семейно хоби е да ходим на митинги на АТАКА.Ха сега някой да посмее да каже,че не си отиваме!
    не не и Марти и Тузаро...просто неам думи...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от GerSity
    не не и Марти и Тузаро...просто неам думи...
    що бе и аз имам националистични възгледи, да не почвам темата за циганите

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Според мен това не е проблем За мен и мойта приятелка мисля че си подхождаме

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от AFT

Я пий една студена вода.
    Знам,че няма да ме вземе.Не е нужно да си толкова дитектна.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от AFT

Я пий една студена вода.
    Знам,че няма да ме вземе.Не е нужно да си толкова дитектна.
    епа моем те земем ако си руса с къса пола и големи очи айде деца аз отивам да сънувам

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ооо да аз мисля че точно си пасвам с момичето!Тя споделя всичко мои интереси и просто си приличаме по толкова много неща. Всякакви двойки са сладки ако има любов според мен!! И незнам дали се променяш ,ние с нея сме си еднакви по характер тъй че няма кой да се промени!
    П.П.Много си я обичкам

--------------------------------------------------------

Щастливи и влюбени става ми много миличко като видя такива двойки хванати за ръце или гушнати.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne si predstavqm feshan momi4e s metal xahxah

no pak fashion i rapar ili nekaf razmaknat po stava
    az en bih hodila s nqkoi mom4e nadufka da sa misli za nz ko drazni me moje da e nai qkiq ama ne :}}

Poprincip sekfi mi haresvat bez metali i smotanqci (:

No nai - qki spored men sa normalniteeeeeeee nit feshan nito smotAN prosto normalni drehi :}} i tei neznam tui e moito mnenie pak

i mi e smeshno kato vidq mom4e s fon dio ten pri4eska nekfa super....... i ima edni takiva det si pravqt varzankite na maratonkite kecovete tam po dankite kato momi4eta neznam xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

пропаднал наркоман и манекенка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си