Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
of zashto zadavate vaprosa se ot drugo lice mn e qsno 4e tui e tvoq problem ta po temata ami kakvito TI stoqt dobre predi da si kupish ne6to probvai go sega sa na moda dankite s mnogo visoka talq taka 4e spored men shte stoqt nqkak si kofti na momi4e s shiroka talq probvai kato si kupuvash ne6tu
Скъпа ми кукличке,ако аз имах подобен проблем,бих питала директно!Това,че недораслите пубери на по 13-14 пишат всякакви теми от не-знам-си-какво лице не значи,че всички сме така!!! Просто приятелката ми има нужда от съвет,който аз очевидно НЕ МОГА да и дам,та за това се обърнах към вас...Но явно както винаги ще се намери някой,който да си покаже тъпите предразсъдаци...Nevermind!
q ne me obijdai xahxah bahti neblagodarnite ai 4upi si glavata az ti kazvam ti em k nai6 kolko me ebe dali si ti ili nekfa si tam aiiii bb pfffffffff koi bil puber ti ako ne si na 12
Извинявай много,но в момента ти си тази,държаща се като 12 годишна.Но няма значение!А и не разбрах къде по-точно в предишния си пост те обиждам?!Главата няма да си я чупя,а дали те ебе,да ти кажа,не ме интересува!Чесно казано вече ми е писнало от момиченца на 13-14,които се имат за видяли всичко от живота и правещи се на многоразбиращи от всичко...Абе нищо-детска радост,шарени бонбонки!
nito sam na 13 14 nito se pravq na mnogo vidqla ot jivota ne e taka ima da gledam oshte taka 4e .........