- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля,че се влюбвам.
Тя ме харесва и аз я харесвам, обаче тя си има куче и аз не съм много сигурен. обаче баща и се казва Стефан и нейното бащино име е Стефанова... Боже всичко е толкова объркано не знам какво да правя..
ХЕЛП ПЛЗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХ еми всичко зависи от това как се казва майка и .. толкова ли си зле че неможеш да се сетиш. Поредния дечурлига !! тцтц![]()
Образовай се малко преди да пишеш теми ей!
The Spark
Само завиждаш. комплексар.
Така е аз съм комплексар голям... ще ти разкрия какъв е проблема...истината ...зависи от....Коя порода е кучето?
The Spark
НЕЗНАМПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
мисля, че вечее няма смисъл... а какво ще кажат хората като разберат, че не му знам породата.
Офф ама ти наистина си загазил сериозно, мисля че ТРЯБВА ДА ПОГОВОРИШ С КУЧЕТО.. да си Изясните отношенията... и чак след това мисля че ще мога да ти помогна...
The Spark
Добре ще му пиша по скайп.
Недей , ще те ухапе.Първоначално написано от w0sh
![]()
Тъп ли си не може да те ухапе по скайп. може само да ти прати злобна емотикона.Първоначално написано от NightGuardian
Не мисля, че чрез скайп ще можете да изясните различията си, по добре го покани на кафе или на дискотека, ако ти трябва помощ за темите за които можете да си говорите пиши тука и ще ти кажа.
The Spark
наистина някокло теми ще доийдат в добре.... Но се чудя дали вие не си мислите,че харевам кучета.
Не не разбира се, ти просто стигаш по-близо до нея чрез кучето ..Може да си говорите с него на много и най-различни теми, но не забравяй че най-важното е да бъдеш забавен,чаровен и да го оставяш да говори, да се чувства приятно. Може да повдигнеш тема за българските и чуждестранните видове кучешка храна на пазара.Може още да си поговорите за най-новите ваксини против паразити, а за да вкараш по забавна нотка може да обсъдите темата за игрите които обича - да гони пръчки, да си играе с водопръскачките и тн...
The Spark
Прекрасно благодаря ви много утре ще ви кажак как е минало.
С интерес , ще те изчетем темата ти , за това как е минало..![]()
абе...я напрао карай с кучето...кво ше се доближаваш до нея чрез него..ала бала...ше използваш бедната животинка....![]()
...не не не...не стаа
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
ми фамилното и име как е ?
внимавай и то е много важно !
също така я питай с ква марка тоалетна хартия се трие, ако не е с вестник - не си заслужава!
не пропускай да я питаш и за бащиното име на кучето!!!
Бате, като видях заглавието, верно си помислих, че е истина. xD Тея дни мнол бавно загрявам. Шайц!
W0sh кажи как мина ?? Какво каза кучето .. ще се развиват ли нещата или не?
The Spark
Еийй тукмо стана инт мноу искам да разбера как е минало пича нема ли да каже !?![]()
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
xaxxa![]()
![]()
![]()
kakvo momi4e, kvi pet leva?! trygvai napravo s ku4eto... vij 4e e po-pe4enone biva da go izpolzva6 taka... i to ima 4uvstva i to pi6e v teenproblem...
![]()
Първоначално написано от Riot
По-глупава и несмислина тема ни бях челаПървоначално написано от w0sh
как да и е иметоПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
+10Първоначално написано от soulja_girl4e
Tova e tolkova typa tema kvo q spamim tolkova![]()
Az se otkazvam da pi6a krai!
P.P. Imam da izrazq ne6to -->![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm