- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До вас момичета :-)
Питането ми е бърка ли ви ако половинката ви е с прекалено космати крака или гърди и дали това би представлявало някаква пречка за чувствата и взаимоотношенията ви?![]()
ау космати крака... тва пък го обожавам о.О не знам с гърдите е малко гадно, но краката са си супер - някво по - мъжествено е![]()
А какво е мнението ви за палава бръдичка или рехав мустак ? :PПървоначално написано от lyloster
![]()
мразя прекалено космати мъже...косми на краката- добре,но на гърдите...не мерси!
на вие ли ми говориш или само така ми се струва![]()
иначе за никви брадички не знам, но космите дето са по корема, ъм... смисъл тия под пъпа, също са направо върха :P
леле баси... кат се слушам, май тряя си намеря някой горила![]()
Мне просто зададох въпроса и към останалитеПървоначално написано от lyloster
А колкото до горилите има и такива хора , който незаслужават да бъдат отхвърляни заради "набедите" на природата и цял живот да бъдат сочени с пръст независимо какви са по душа...
![]()
аз предпочитам метросексуалните.... мразяяя космати мъжеее
е косъмче тук и там ...не пречи ,но космилище ..мнее.. косми на краката -приемливо е според мен но на гърдите -не прекалено
![]()
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Рехав мустак - НЕ
Гъста набола и леко пораснала брада = МНОГО СЕКСИ![]()
Космати крачета - Да
Гърди - Не многоСмисъл да се вижда кожа...
![]()
продължавате да бърката хомосексуалност с метросексуалност...
+1Първоначално написано от ville baby
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз пък много обичам, за мен изразява мъжественосте не като горила-целият покрит, но космите като цяло не ми пречат !
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Крака - може, гърди не.. мустак също не, леко набода брада.. да![]()
mn qsno........ 4e da....okosmqvaneto pri majete osobenno po krakata e znam za myjestvenost.....brysneneto na kraka kakto kazaha po-nagore e leko pedalsko......![]()
Нищо против космите нямам. Особено на краката много ми харесва - мъжествено е.
Брада обожавам![]()
![]()
Робинята на Quench
ООО дааа много е секси,но не и като кума на мама - 5-сантов гъст килим,обхващащ гръб,гърди,корем,крака,ръце ,задник и квото там още имаПо краката не ми пречат,тези под пъпа ги обожавам,но предпочитам гърдите да са гладички.Брада...ммм
![]()
Ми на мен ми харесва,да показва мъжественост но на гърдите не ме кефи но това не е проблем момчето мое да отиде на козметик и да му ги махнат![]()
Ами не ми е особено приятно, но не правя проблем от това. Все пак не съм с него заради едните косми. Преживява се![]()
Тва космите по гърдите хич не ме кефи![]()
ĦﻩUşﻉ™...House music is a rhythm..is a style..is a fUckin' drug..and only this music can make me feel good on everytime and anyplace..!
Странно е .че пиша в момичешка тема ,но един приятел си бръсни не само крака,гърди и др. ми даже и ръцете![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali