- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До вас момичета :-)
aide da napravim fen klub na nabolata brada! az sym predsedatelka! aide aide ne se butaite vsi4ki 6te moje da 4lenuvate!![]()
Първоначално написано от Riot
Ами брато и аз съм момче и мисля че тва си е чисто педераска постъпка....Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
![]()
sandrin ti si mom4eto s nai-sladkiq avatar![]()
Първоначално написано от Riot
.. зависи от момчето и от хората около него .. сега всички са се "юрнали" да копират другите .. ясно е, че ако другите се бръснат и ти ще искаш да си като тях .. според мен не е задължително, но ако наистина имаш нужда - действай ! Нормално е да ги премахваш от под мишниците .. дори и от гърдите, защото няма ли тен си личат много и е малко "не добре изглеждащо". Колкото до краката и ръцете - само ако наистина има нужда .. а ако сте си свикнали с тях, просто направете един "мил" разговор с приятелката ви относно това дали и пречат или не ..
Мии ..![]()
По лицето само вежди ми миглиили набола брада
По гърдите да ама малки някаде 5 милимтера стигат![]()
По краката ... бива да му се вижда че има кожа отдалече![]()
![]()
За крака-абсолютно предпочитам да не ги обезкосмява.За гърди- повече ми харесва без,пак предпочитам да не си ги маха,ако има.Абе да не си гимахат освен под мишниците бе и да подкусяват долу да не става гора-това е.Досега не съм срещала прекалено космат,че чак да ми стане кофти,но пък съм срещала прекалено бръснещ се и боцка и стърже навсякъде,което вече е меко казано отвратително.
ами на мен не ми пречат косми по никакъш начин стига да не са храсталаците на съседната гора иначе ако е мнооого космато има нужда от кола маска![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Не разбира се...такива дребни неща не биха попречили на една връзка![]()
.. те може и да са дребни, но по някой път са много нагъсто![]()
az principno ne obi4am kosmatite mom4eta kato cqlo,nqkoi momi4eta kazvat 4e e mn vazbujda6to mn kosmatite muje,az ne mislq taka,ne se kefq na nekvi gorili!moq maj ima po krakata malko no tova e naplano normalno se pak e maj ,no ina4e po korema ,gardite ,pod mi6nicite(koeto e normalno za vsi4ki muje ve4e,osobeno sportuva6tite) ne obi4am kosmi.
mackata na RAFO
Men mnogo me vazbujdat kosmati kraka :P:P Tfa pokazva mujestvenostta na polovinkata mi NApravo obojavam!! Toi moqt iska6e kola maska na krakata , ama az mu zabranih !!![]()
Първоначално написано от sandrin
priqtelq mi e taka malko e kosmatichak![]()
![]()
em nqma da se razsardq ako gi mahne ama kfo da se prai az nishto nqwma da mu kaja neudobno mi e
ne pre4i na 4ufstfata .... oba4e ne e mn priqtnooo pone z amen ... trq da e gladi4ukkato bebe6ko dupe![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Е що не ме запознаеш с негоПървоначално написано от Karamel4e_to
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Po krakata ako ne sa prekaleno mn mi haresvaleko nabolata brada sushto e mn mn mn vuzbujdashto :P po rucete mi e vse edno..po koremcheto sushto pod pupa ako sa malko e mn qko
a za gurdite..spored men e gadno ako ima..
Az lichno ne obicham kosmati gardi,i krakata ako sa kato na nqkoq maimuna e ujasno.![]()
abe az predpo4itam da nqma ni6to, a za genitaliite ako ima dori ne moa si predstavq da pravq svirki na kosmat iiiiii mai kazah dostata4no![]()