.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    aide da napravim fen klub na nabolata brada! az sym predsedatelka! aide aide ne se butaite vsi4ki 6te moje da 4lenuvate!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    Странно е .че пиша в момичешка тема ,но един приятел си бръсни не само крака,гърди и др. ми даже и ръцете
    Ами брато и аз съм момче и мисля че тва си е чисто педераска постъпка....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    sandrin ti si mom4eto s nai-sladkiq avatar
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    sandrin ti si mom4eto s nai-sladkiq avatar
    хиххихих благодаря се пак

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    .. зависи от момчето и от хората около него .. сега всички са се "юрнали" да копират другите .. ясно е, че ако другите се бръснат и ти ще искаш да си като тях .. според мен не е задължително, но ако наистина имаш нужда - действай ! Нормално е да ги премахваш от под мишниците .. дори и от гърдите, защото няма ли тен си личат много и е малко "не добре изглеждащо". Колкото до краката и ръцете - само ако наистина има нужда .. а ако сте си свикнали с тях, просто направете един "мил" разговор с приятелката ви относно това дали и пречат или не ..

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Мии ..
    По лицето само вежди ми мигли или набола брада
    По гърдите да ама малки някаде 5 милимтера стигат
    По краката ... бива да му се вижда че има кожа отдалече
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Повече от фен
    За крака-абсолютно предпочитам да не ги обезкосмява.За гърди- повече ми харесва без,пак предпочитам да не си ги маха,ако има.Абе да не си гимахат освен под мишниците бе и да подкусяват долу да не става гора-това е.Досега не съм срещала прекалено космат,че чак да ми стане кофти,но пък съм срещала прекалено бръснещ се и боцка и стърже навсякъде,което вече е меко казано отвратително.
    [img] [/img]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne, mnogo qsno...!?

ами на мен не ми пречат косми по никакъш начин стига да не са храсталаците на съседната гора иначе ако е мнооого космато има нужда от кола маска
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    RuSe

Re: До вас момичета :-)

Цитирай Първоначално написано от sandrin
    Питането ми е бърка ли ви ако половинката ви е с прекалено космати крака или гърди и дали това би представлявало някаква пречка за чувствата и взаимоотношенията ви?
    Много според зависи. . . . Аз се кефя на истински мъже,но не и на горили все пак. . . . . лична хигиена (:

Не разбира се...такива дребни неща не биха попречили на една връзка

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    .. те може и да са дребни, но по някой път са много нагъсто

az principno ne obi4am kosmatite mom4eta kato cqlo,nqkoi momi4eta kazvat 4e e mn vazbujda6to mn kosmatite muje,az ne mislq taka,ne se kefq na nekvi gorili!moq maj ima po krakata malko no tova e naplano normalno se pak e maj ,no ina4e po korema ,gardite ,pod mi6nicite(koeto e normalno za vsi4ki muje ve4e,osobeno sportuva6tite) ne obi4am kosmi.
    mackata na RAFO

Men mnogo me vazbujdat kosmati kraka :P:P Tfa pokazva mujestvenostta na polovinkata mi NApravo obojavam!! Toi moqt iska6e kola maska na krakata , ama az mu zabranih !!

Голям фен
    аз предпочитам партньорът ми да няма косми никъде-отвръщават ме и ми е кофти...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    аз предпочитам партньорът ми да няма косми никъде-отвръщават ме и ми е кофти...
    дори и на главата ?

Питането ми е бърка ли ви ако половинката ви е с прекалено космати крака или гърди и дали това би представлявало някаква пречка за чувствата и взаимоотношенията ви?

priqtelq mi e taka malko e kosmatichak em nqma da se razsardq ako gi mahne ama kfo da se prai az nishto nqwma da mu kaja neudobno mi e

ne pre4i na 4ufstfata .... oba4e ne e mn priqtnooo pone z amen ... trq da e gladi4ukkato bebe6ko dupe
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna

Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to

priqtelq mi e taka malko e kosmatichak em nqma da se razsardq ako gi mahne ama kfo da se prai az nishto nqwma da mu kaja neudobno mi e
    Е що не ме запознаеш с него
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Po krakata ako ne sa prekaleno mn mi haresva leko nabolata brada sushto e mn mn mn vuzbujdashto :P po rucete mi e vse edno..po koremcheto sushto pod pupa ako sa malko e mn qko a za gurdite..spored men e gadno ako ima..

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от MapTa
    абе... знам ли ако е 100% бръснат... НЕЕ - предпочитам да си се бръсне под мишниците и генеталийте, а за гърди и крака нека са си космясали не ме бърка
    +1
    +1

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    продължавате да бърката хомосексуалност с метросексуалност...
    +1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-o<
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

Az lichno ne obicham kosmati gardi,i krakata ako sa kato na nqkoq maimuna e ujasno.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KAKASHI SENSEI
    бърката хомосексуалност с метросексуалност...
    Аз например не ги бъркам като понятия,но просто метросексуалните мъже си ми приличат на пълни гейове-какво като харесват жени - не ги харесвам.
    [img] [/img]

abe az predpo4itam da nqma ni6to, a za genitaliite ako ima dori ne moa si predstavq da pravq svirki na kosmat iiiiii mai kazah dostata4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си