- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До вас момичета :-)
е, хайде моля ви се, никакво значение няма за мен специално, ако като човек ме кефи - ако ще и като гъз да изглежда (имала съм такива случаи) - се тая. Важното е да си допадате по душа, никой не е перфектен, още повече, че това дори не зависи от човека![]()
![]()
Да би мирно седяло, би от мързел умряло!
of kat po4nete s tiq vytre6ni krasoti.. si4ki taka vikat ama nikoi ne xaresva nqkoi kat mekica v liceto.. a kolkoto do kosmite.. ne obi4am kosmati muje.. priemlivo za men e samo po krakata. a i mrazq bradi i mustaci..mraza da mi bode kato me dokosvat blqX
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Ако мъжа е секси пич хич не ме бърка колко косми има и къде,важното е да му отиват![]()
ОБИЧАМ COCA-COLA...
+1Първоначално написано от the_hottie
Приятелят ми си има косми и по гърдите, и по краката, че понякога и брада си пуска и с дългата си коса е направо...И нямам нищо против косъмчетата, все пак е нормално, а и не смятам голите охлюви за толкова секси.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Косми по краката - определено да,мразя мъже ,които си бръснат краката.По гърдите -съвсем леко окосмяване е поносимоСъщо харесвам и леко набола брада-адски секси е
Schranz music is my world !
НЕ в никакъв случайте придават мъжественост, а какво повече да искаме от мъжете в днешно време...няма мъже вече има..гейчета...не искам да обидя някой но...казвам истината...
ne ne me burka i ne nqma da promeni vzaimotnosheniqta ni
Имам бая тамсмисъл тия под пъпа, също са направо върха Razz![]()
![]()
![]()
Nqq_Ti_Kaa хич да не ти пука))
Е не ми пука деПървоначално написано от bubinka-_-
Приятелите ми нямат само аз хаха
![]()
Няма проблем...важното е около оная си работа да е обезкосмен и под мишниците.![]()
Smile!?
men ne mi e problem da ima kosmi na karakata (mnogo mnoogo gusti - ne ) na gardite ne jelaq , na korema pod pupa liniiikata e mnoo sladka , mustak - zadaljitelno bez , brada ako e leko nabola moje![]()
на мен не ми пречи даже ми се струва странно това 4е някои момчета нямат 1 косъм по тялото сиприличат на охлюви
![]()
People=SHIT!!!
косми на краката не ми пречатна гърдите ако няма е супер, под пъпчето е сладурско да я има тази "линийка"
мустак-не
брадичка... ако е леко набола става :P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
мен пък би ми харесалоПървоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
Az se brusna navsqkude i gadjeto mi su6to - nqmam problem q no principno ne mi e priqtno da ima kosmi![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
По гърдите и корема съм като маимуна, но немога да направя нищо по въпроса /имам си причини, които не желая да споделя/. А искам да питам дали ви отвръщават космати мъже ?
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Аз имам по очите и езика![]()
това харесва ли ви
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na krakata i gurdite nqmam protiv stiga da ne e tolkova mn 4e da moje da se re6ina gurba oba4e e UJASNO!
![]()