.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    е, хайде моля ви се, никакво значение няма за мен специално, ако като човек ме кефи - ако ще и като гъз да изглежда (имала съм такива случаи) - се тая. Важното е да си допадате по душа, никой не е перфектен, още повече, че това дори не зависи от човека
    Да би мирно седяло, би от мързел умряло!

of kat po4nete s tiq vytre6ni krasoti.. si4ki taka vikat ama nikoi ne xaresva nqkoi kat mekica v liceto.. a kolkoto do kosmite.. ne obi4am kosmati muje.. priemlivo za men e samo po krakata. a i mrazq bradi i mustaci..mraza da mi bode kato me dokosvat blqX
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Град
    Амстердам
    Мразя ги тези косми!!! Трябва да се унищожават!!

Ако мъжа е секси пич хич не ме бърка колко косми има и къде,важното е да му отиват
    ОБИЧАМ COCA-COLA...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Аз пък много обичам, за мен изразява мъжественост е не като горила-целият покрит, но космите като цяло не ми пречат !
    +1
    Приятелят ми си има косми и по гърдите, и по краката, че понякога и брада си пуска и с дългата си коса е направо... И нямам нищо против косъмчетата, все пак е нормално, а и не смятам голите охлюви за толкова секси.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Косми по краката - определено да,мразя мъже ,които си бръснат краката.По гърдите -съвсем леко окосмяване е поносимо Също харесвам и леко набола брада-адски секси е
    Schranz music is my world !

НЕ в никакъв случай те придават мъжественост, а какво повече да искаме от мъжете в днешно време...няма мъже вече има..гейчета...не искам да обидя някой но...казвам истината...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ne ne me burka i ne nqma da promeni vzaimotnosheniqta ni

emi na men ne mi haresva nqkoe mom4e da sa brusne no nai hubavo e prosto mom4eto da ima po malko kosmi za prepo4itane pone tka az misql de nz..

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Рехав мустак - НЕ
    Гъста набола и леко пораснала брада = МНОГО СЕКСИ
    Космати крачета - Да
    Гърди - Не много Смисъл да се вижда кожа...
    На същото мнение съм...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

смисъл тия под пъпа, също са направо върха Razz
    Имам бая там

Цитирай Първоначално написано от bubinka-_-
    Nqq_Ti_Kaa хич да не ти пука))
    Е не ми пука де Приятелите ми нямат само аз хаха

Град
    София
    Няма проблем...важното е около оная си работа да е обезкосмен и под мишниците.
    Smile!?

Повече от фен
    men ne mi e problem da ima kosmi na karakata (mnogo mnoogo gusti - ne ) na gardite ne jelaq , na korema pod pupa liniiikata e mnoo sladka , mustak - zadaljitelno bez , brada ako e leko nabola moje

Цитирай Първоначално написано от InTheRain
    И мене ме кефят космати крака Бръсненето на карака от момчетата е леко педалско според мене , но това е само мое мнение и не искам да обиждам никой.. а гърдите - по -добре да не са космати

на мен не ми пречи даже ми се струва странно това 4е някои момчета нямат 1 косъм по тялото си приличат на охлюви
    People=SHIT!!!

косми на краката не ми пречат на гърдите ако няма е супер, под пъпчето е сладурско да я има тази "линийка" мустак-не брадичка... ако е леко набола става :P
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
    смисъл тия под пъпа, също са направо върха Razz
    Имам бая там
    мен пък би ми харесало

Az se brusna navsqkude i gadjeto mi su6to - nqmam problem q no principno ne mi e priqtno da ima kosmi
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    мразя прекалено космати мъже...косми на краката- добре,но на гърдите...не мерси!
    +1

По гърдите и корема съм като маимуна, но немога да направя нищо по въпроса /имам си причини, които не желая да споделя /. А искам да питам дали ви отвръщават космати мъже ?
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    София
    Аз имам по очите и езика това харесва ли ви

na krakata i gurdite nqmam protiv stiga da ne e tolkova mn 4e da moje da se re6i na gurba oba4e e UJASNO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си