.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Добри или лоши момчета?

Немога да разбера жените, говорят постоянно колко сме лоши и ,че ги лъжем е аз несам такав нелъжа неизневерявам и пак сериозна приятелка немога да си намеря. Само за по 1 - 2 нощи ,а тея пичове ,които се даржат с момичетата като с боклук имат по 2-3 около тях и друго немога да разбера ревете че се даржат с вас като с боклуци а си седите прИ ТЯХ !!!!! ПС пуснах темата с някаква цел не се отклоняваите от нея !!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Град
    На края на дъгата :)
    nali "KAKVO ISKAT JENITE?"
    pi4 da ti kaja sega seriozno ako si mi nablizo te vzimam za edin fr 6toto az pak po takiva kato tebe si padam ne po tiq deto se darjat gadno s men
    RAZLI4NI HORA-RAZLI4NI PREDPO4ETANIQ
    nqkoi obi4at da se darjat milo s tqh-drugi pak obi4at da gi tretirat kato bokluci
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

epa zimai me svoboden sam :P

Град
    samo mi kaji na kolko si ?

skoro praim 18

Град
    BRAVO- AZ SAM TI KAKA NA4I

the spark, аз казАх ли ти, къде требе се нАучиш на българо да говориш, а после да пишеш? А па ние немом да сфанем как така, бе, да го еба, не се научИхте да говорите на прав български язик. Е па колку-толку .... ама не си за овой раздел дури, бе, да го еба.... Ех, имаме да се учиме още на сафийски язик Селяния до шия, бе, да го еба!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Az Si padam poveche romantichen (uvajavam jenite kolkoto bikovete (lubimoto mi jivotno ) ) mrazq tiq det se darjat s jenite kat s bokluci tova sa muje (mom4eta) koito imat golqm strah ot izostavqne i za tova se darjat taka s momichetata (predpolagam )

Град
    у вас ;]
    аз харесвам момчето да е лошо по принцип ама с мен да се държи адски мило... точно с такъв ходя..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз съм Мел Гибсън...на лс мога да ви кажа какво искат

Guest
    Оп минутки за реклама Ако всички бяха ,като теб щеше да бъде супер,но не са,за да може да е по интересно

аз обичам миличките и внимателни момчета,но в леглото обичам по грубата страна,защото е по яко и въбуждащо :P Моя мъж е такъв
    mackata na RAFO

Приятел и аз имам същия проблем.Доскоро имах гадже което което е с една година по малка от мен,та нали видяхме се запознахме се,излязохме няколко пъти и тръгнахме,тва некъде прдължи 1месец и не6то и онзи ден ми в скайп мисля 4е тряба да скъсаме аз ами ок,ама 6то?Нейният отговор бе6е ами ти просто не ми казва6 оби4ам те!След това много се изнервих за6тото как иска да й казвам оби4ам те като се познаваме от 2месеца ?!А на мен ми е проблем да лъжа хората в о4ите
    Извиняваите малко за спама,но ми се иска6е да си го кажа
    Явно просто жените искат да бъдат лъгани и да ги псуват и аз нз то4но

Definitely... the good boys

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Хаха .. супер грешно схващане .. сега по ред на номерата ..

към авторът : Моето момче, научи се да пишеш ( а може би и да говориш) на български и после се дръж както искаш с девойките ..

Аз мога да ти кажа следното - 99% от жените обесняват, че искат мил, романтичен мъж , който да им ходи по гъзовете. В действителност обаче се хващат с човек пълна противоположност на това.. Което е лесно обяснимо - има тръпка .. с другият би било скучно!

Печелившата комбинация , според мен, е както {{SlaDka^6maTka}} каза - лош по принцип (което е относително ) - добър към нея (също така )

Моят личен опит ме е научил на следното - дръж се с хората така, както те се държат с теб , а именно - ако някой се заяжда и можеш да го пребиеш - направи го - ако искаш да си лош ...
    но ако някой те обича и не ти е безразличен .. не се прави на пън Щото ще загубиш .. и после ако знаеш колко ще те е яд
    Тия за по 1-2 нощи (дето с начина ти на изразяване се чудя по колко им плащаш на нощ .. ) са курволяци .. тва не е жена .. а парцал

аре, успех!
    .. за кръвни тестове аз нямам време!
    Сори, муцка, тва дете не е от мене ..

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от shy69

към авторът : Моето момче, научи се да пишеш ( а може би и да говориш) на български и после се дръж както искаш с девойките ..

Аз мога да ти кажа следното - 99% от жените обесняват, че искат мил, романтичен мъж , който да им ходи по гъзовете. В действителност обаче се хващат с човек пълна противоположност на това.. Което е лесно обяснимо - има тръпка .. с другият би било скучно!

Печелившата комбинация , според мен, е както {{SlaDka^6maTka}} каза - лош по принцип (което е относително ) - добър към нея (също така )

Моят личен опит ме е научил на следното - дръж се с хората така, както те се държат с теб , а именно - ако някой се заяжда и можеш да го пребиеш - направи го - ако искаш да си лош ...
    но ако някой те обича и не ти е безразличен .. не се прави на пън Щото ще загубиш .. и после ако знаеш колко ще те е яд
    Тия за по 1-2 нощи (дето с начина ти на изразяване се чудя по колко им плащаш на нощ .. ) са курволяци .. тва не е жена .. а парцал

аре, успех!
    Първо, няма нищо, което да ми е по-неприятно, от това да видя как някой се държи зле с хората около себе си. Искам мъж, не полуидиот - мъж, който да държи на думата си, да се отнася с уважение към околните и да прави разлика между правилно и грешно. Първото, което забелязвам в един човек, е ценностната му система.

Следователно - не деля мъжете на лоши и добри...а на зрели хора и на лигльовци. Също така в една интимна връзка искам мъжът до мен да се отнася така, както аз с него - да дава в отношенията ни толкова, колкото получава. Нещата винаги са взаимни - когато и двамата партньори са готови на нежност, разбиране и компромиси един за друг - всички са доволни. Колкото по-добре се държи приятелят ми с мен, толкова по-щастлива се чувствам и толкова повече го обичам (и толкова по-добре се държа аз с него).

Освен това, за мен има значение и как се държи с останалите хора. Съжалявам, ама аз някой слабоумен кретен не бих могла да изтърпя.

Относно края на поста ти - момичето за една нощ е парцал - а момчето, което спи с нея за същата тая една нощ - то какво е? За мене ако момичето е курва, то и момчето е курва. Все пак, в леглото са и двамата.

Град
    Blondeland
    Много е относително това добри и лоши.
    Лоши къде? - в обществото или с мен? Е, ако е с мен , определено избирам добрия!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Barbie

аре, успех!
    Първо, няма нищо, което да ми е по-неприятно, от това да видя как някой се държи зле с хората около себе си. Искам мъж, не полуидиот - мъж, който да държи на думата си, да се отнася с уважение към околните и да прави разлика между правилно и грешно. Първото, което забелязвам в един човек, е ценностната му система.

Следователно - не деля мъжете на лоши и добри...а на зрели хора и на лигльовци. Също така в една интимна връзка искам мъжът до мен да се отнася така, както аз с него - да дава в отношенията ни толкова, колкото получава. Нещата винаги са взаимни - когато и двамата партньори са готови на нежност, разбиране и компромиси един за друг - всички са доволни. Колкото по-добре се държи приятелят ми с мен, толкова по-щастлива се чувствам и толкова повече го обичам (и толкова по-добре се държа аз с него).

Освен това, за мен има значение и как се държи с останалите хора. Съжалявам, ама аз някой слабоумен кретен не бих могла да изтърпя.

Относно края на поста ти - момичето за една нощ е парцал - а момчето, което спи с нея за същата тая една нощ - то какво е? За мене ако момичето е курва, то и момчето е курва. Все пак, в леглото са и двамата.
    отзад напред ..
    --> Да! Права си .. има доста мъжки курви и тва никой не го отрича
    --> Ако не забеляза - казах , че основното е да се държиш с хората. така както те се държат с теб
    или иначе казано , извинявай че съм слабоумен кретен, затова че когато някой се държи като идиот с мен бих го пребил
    А между лошо държание и лошо държание - разлика от земята до небето Под лошо имам впредвид следното :
    - арогантност , по оригинален начин
    - самочувствие
    - превъзходство и показването му
    Сори, но ако живееш в парка .. някои сме в джунглата
    .. за кръвни тестове аз нямам време!
    Сори, муцка, тва дете не е от мене ..

Супер фен Аватара на Barbie
    отзад напред ..
    --> Да! Права си .. има доста мъжки курви и тва никой не го отрича
    --> Ако не забеляза - казах , че основното е да се държиш с хората. така както те се държат с теб
    или иначе казано , извинявай че съм слабоумен кретен, затова че когато някой се държи като идиот с мен бих го пребил
    А между лошо държание и лошо държание - разлика от земята до небето Под лошо имам впредвид следното :
    - арогантност , по оригинален начин
    - самочувствие
    - превъзходство и показването му
    Сори, но ако живееш в парка .. някои сме в джунглата
    Не виждам причина на тъпото държане да се отвръща с още по-тъпо държание. Зрели хора сме, би трябвало да можем да проявяваме някакво елементарно достойнство и себеуважение.

Самочувствието не е "лошо държание" - става неприятно, когато се превърне в арогантност. Не съм била свидетел на "оригинална арогантност" - затова пък познавам сума ти глупаво и безмислено арогантни хора. Превъзходство. Не сществува - твърде различни сме, за да може един човек да превъзхожда друг (а дори и да е така, не знам коя ще да е тая всевиждаща и всезнаеща сила, която да отсъди кой кого "превъзхожда"...). Но пък е смешна картинка, да наблюдавяш някого, който си въобразява, че е нещо повече от всички останали смъртни...Винаги дълбоко ме е забавлявало.

Поздрави от парка.

Мега фен Аватара на amatorium
    Jenite ne haresvat dobri ili loshi a silni i interesni. Budi gotin i blagoroden. Silen i ocharovatelen. Da si dobur ili losh e mnogo individualna precenka. Samo ne budi tup gashnik ili jaluk dalaveradjiq. Tiq vurvqt pred nqkoi momicheta, no kato se sreshtnesh posle s nqkoi pechen shte go qdesh golemiq.
    Eating isn't cheating - Arnold

По принцип всички жени си мечтаят да са принцеси ухажвани от рицари на бели коне,но тъй като живеем в 21 век според мен добрите момчета за повечето момичета са като лесно достижима близалка и колкото повече се дърпа едно момче,толкова по-интересен обект става той... и в един прекрасен миг вече се е побъркала от любов,а той си клати ку*а с други жени!Такива сме идиотки... (не всички)

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Аз лично си падам по миличките момчета много ме кефят такива.Ако ми поподне в рачичките такова бижу лично не бих го изпуснала, но все пак това е въпрос на личен избор.Явно има момичета, които обичат да се държат лошо с тях.Абе разни хора, разни идеали.
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от bebe_s_bazuka
    Аз лично си падам по миличките момчета много ме кефят такива.Ако ми поподне в рачичките такова бижу лично не бих го изпуснала, но все пак това е въпрос на личен избор.Явно има момичета, които обичат да се държат лошо с тях.Абе разни хора, разни идеали.
    Дрън дрън дрън . .. така говорите всички а когато попадне бижуто се чудите как да се отървете от него ... нали пробвах и да съм миличък и добричък .. файда никаква .... а когато съм си лудия идиот който реже на месо и не спестява нищо и на никого ... развитията са в съвсем противоположна посока ...
    Така че само лошите момчета оцеляват .. добрите лъскат бастуна щото всички жени са гадни кучки ... айде не всички по голямата част .... :P :P :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Когато не съм с приятелка правя квото си искам с жените (играя си с тях , секс за по един път и после да се оправят и т.н. ) попринцип съм доста луд ....

НО ако се хвана с момиче , държа на нея до краЙ ! Единствената ми цел е да и е добре и да е щастлива !

Верно страннен съм , но е така ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си