- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Добри или лоши момчета?
Немога да разбера жените, говорят постоянно колко сме лоши и ,че ги лъжем е аз несам такав нелъжа неизневерявам и пак сериозна приятелка немога да си намеря. Само за по 1 - 2 нощи ,а тея пичове ,които се даржат с момичетата като с боклук имат по 2-3 около тях и друго немога да разбера ревете че се даржат с вас като с боклуци а си седите прИ ТЯХ !!!!! ПС пуснах темата с някаква цел не се отклоняваите от нея !!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
nali"KAKVO ISKAT JENITE?"
![]()
pi4 da ti kaja sega seriozno ako si mi nablizo te vzimam za edin fr![]()
6toto az pak po takiva kato tebe si padam ne po tiq deto se darjat gadno s men
![]()
RAZLI4NI HORA-RAZLI4NI PREDPO4ETANIQ
nqkoi obi4at da se darjat milo s tqh-drugi pak obi4at da gi tretirat kato bokluci![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
samo mi kaji na kolko si ?![]()
BRAVO- AZ SAM TI KAKA NA4I![]()
![]()
![]()
![]()
the spark, аз казАх ли ти, къде требе се нАучиш на българо да говориш, а после да пишеш? А па ние немом да сфанем как така, бе, да го еба, не се научИхте да говорите на прав български язик. Е па колку-толку .... ама не си за овой раздел дури, бе, да го еба....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех, имаме да се учиме още на сафийски язик
![]()
![]()
![]()
![]()
Селяния до шия, бе, да го еба!
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Az Si padam poveche romantichen(uvajavam jenite kolkoto bikovete (lubimoto mi jivotno
) ) mrazq tiq det se darjat s jenite kat s bokluci tova sa muje (mom4eta) koito imat golqm strah ot izostavqne i za tova se darjat taka s momichetata (predpolagam
)
![]()
аз харесвам момчето да е лошо по принципама с мен да се държи адски мило... точно с такъв ходя..
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз съм Мел Гибсън...на лс мога да ви кажа какво искат![]()
Оп минутки за рекламаАко всички бяха ,като теб щеше да бъде супер,но не са,за да може да е по интересно
![]()
аз обичам миличките и внимателни момчета,но в леглото обичам по грубата страна,защото е по яко и въбуждащо :P Моя мъж е такъв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mackata na RAFO
Приятел и аз имам същия проблем.Доскоро имах гадже което което е с една година по малка от мен,та нали видяхме се запознахме се,излязохме няколко пъти и тръгнахме,тва некъде прдължи 1месец и не6то и онзи ден ми в скайп мисля 4е тряба да скъсаме аз ами ок,ама 6то?Нейният отговор бе6е ами ти просто не ми казва6 оби4ам те!След това много се изнервих за6тото как иска да й казвам оби4ам те като се познаваме от 2месеца ?!А на мен ми е проблем да лъжа хората в о4ите
Извиняваите малко за спама,но ми се иска6е да си го кажа
Явно просто жените искат да бъдат лъгани и да ги псуват и аз нз то4но![]()
Хаха .. супер грешно схващане .. сега по ред на номерата ..Първоначално написано от State oF MinD
към авторът : Моето момче, научи се да пишеш ( а може би и да говориш) на български и после се дръж както искаш с девойките ..
Аз мога да ти кажа следното - 99% от жените обесняват, че искат мил, романтичен мъж , който да им ходи по гъзовете. В действителност обаче се хващат с човек пълна противоположност на това.. Което е лесно обяснимо - има тръпка .. с другият би било скучно!
Печелившата комбинация , според мен, е както {{SlaDka^6maTka}} каза - лош по принцип (което е относително ) - добър към нея (също така )
Моят личен опит ме е научил на следното - дръж се с хората така, както те се държат с теб , а именно - ако някой се заяжда и можеш да го пребиеш - направи го - ако искаш да си лош ...
но ако някой те обича и не ти е безразличен .. не се прави на пънЩото ще загубиш .. и после ако знаеш колко ще те е яд
Тия за по 1-2 нощи (дето с начина ти на изразяване се чудя по колко им плащаш на нощ .. ) са курволяци .. тва не е жена .. а парцал
аре, успех!![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Първо, няма нищо, което да ми е по-неприятно, от това да видя как някой се държи зле с хората около себе си. Искам мъж, не полуидиот - мъж, който да държи на думата си, да се отнася с уважение към околните и да прави разлика между правилно и грешно. Първото, което забелязвам в един човек, е ценностната му система.Първоначално написано от shy69
Следователно - не деля мъжете на лоши и добри...а на зрели хора и на лигльовци. Също така в една интимна връзка искам мъжът до мен да се отнася така, както аз с него - да дава в отношенията ни толкова, колкото получава. Нещата винаги са взаимни - когато и двамата партньори са готови на нежност, разбиране и компромиси един за друг - всички са доволни. Колкото по-добре се държи приятелят ми с мен, толкова по-щастлива се чувствам и толкова повече го обичам (и толкова по-добре се държа аз с него).
Освен това, за мен има значение и как се държи с останалите хора. Съжалявам, ама аз някой слабоумен кретен не бих могла да изтърпя.
Относно края на поста ти - момичето за една нощ е парцал - а момчето, което спи с нея за същата тая една нощ - то какво е? За мене ако момичето е курва, то и момчето е курва. Все пак, в леглото са и двамата.
Много е относително това добри и лоши.
Лоши къде? - в обществото или с мен? Е, ако е с мен , определено избирам добрия!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
отзад напредПървоначално написано от Barbie
..
--> Да! Права си .. има доста мъжки курви и тва никой не го отрича![]()
--> Ако не забеляза - казах , че основното е да се държиш с хората. така както те се държат с теб
или иначе казано , извинявай че съм слабоумен кретен, затова че когато някой се държи като идиот с мен бих го пребил
А между лошо държание и лошо държание - разлика от земята до небетоПод лошо имам впредвид следното :
- арогантност , по оригинален начин
- самочувствие
- превъзходство и показването му
Сори, но ако живееш в парка .. някои сме в джунглата![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Не виждам причина на тъпото държане да се отвръща с още по-тъпо държание. Зрели хора сме, би трябвало да можем да проявяваме някакво елементарно достойнство и себеуважение.Първоначално написано от shy69
Самочувствието не е "лошо държание" - става неприятно, когато се превърне в арогантност. Не съм била свидетел на "оригинална арогантност" - затова пък познавам сума ти глупаво и безмислено арогантни хора. Превъзходство. Не сществува - твърде различни сме, за да може един човек да превъзхожда друг (а дори и да е така, не знам коя ще да е тая всевиждаща и всезнаеща сила, която да отсъди кой кого "превъзхожда"...). Но пък е смешна картинка, да наблюдавяш някого, който си въобразява, че е нещо повече от всички останали смъртни...Винаги дълбоко ме е забавлявало.
Поздрави от парка.
Jenite ne haresvat dobri ili loshi a silni i interesni. Budi gotin i blagoroden. Silen i ocharovatelen. Da si dobur ili losh e mnogo individualna precenka. Samo ne budi tup gashnik ili jaluk dalaveradjiq. Tiq vurvqt pred nqkoi momicheta, no kato se sreshtnesh posle s nqkoi pechen shte go qdesh golemiq.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
По принцип всички жени си мечтаят да са принцеси ухажвани от рицари на бели коне,но тъй като живеем в 21 век според мен добрите момчета за повечето момичета са като лесно достижима близалка и колкото повече се дърпа едно момче,толкова по-интересен обект става той... и в един прекрасен миг вече се е побъркала от любов,а той си клати ку*а с други жени!Такива сме идиотки... (не всички)
Аз лично си падам по миличките момчета много ме кефят такива.Ако ми поподне в рачичките такова бижу лично не бих го изпуснала, но все пак това е въпрос на личен избор.Явно има момичета, които обичат да се държат лошо с тях.Абе разни хора, разни идеали.![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Дрън дрън дрън . .. така говорите всички а когато попадне бижуто се чудите как да се отървете от него ... нали пробвах и да съм миличък и добричък .. файда никаква .... а когато съм си лудия идиот който реже на месо и не спестява нищо и на никого ... развитията са в съвсем противоположна посока ...Първоначално написано от bebe_s_bazuka
Така че само лошите момчета оцеляват .. добрите лъскат бастуна щото всички жени са гадни кучки ... айде не всички по голямата част ....![]()
![]()
![]()
:P :P :P
Когато не съм с приятелка правя квото си искам с жените (играя си с тях , секс за по един път и после да се оправят и т.н. ) попринцип съм доста луд ....
НО ако се хвана с момиче , държа на нея до краЙ ! Единствената ми цел е да и е добре и да е щастлива !
Верно страннен съм , но е така ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love