- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Добри или лоши момчета?
Абе няма добър или лош....има просто глупави момичета и също толкова глупави момчета! НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО!
Не знам защо постоянно вместо да се отговаря на темите,се издребнява със 'зависи...'
АМи аз отговарям директно на зададения въпрос.Като цяло обичам 'лошите момчета'-интересно е с тях,не те търсят мн често,не ти пишат романтични смс-и ->не досаждат излишно. Обаче са ми интересни докато не хлътнат-и тогава се вижда кой къв е и има доста разминавки.
А добрите - вярно,на всички жени им е приятно да се държат с тях културно,кавалерски,да излязат с възпитан мъж,а не с такъв,който го е страх от ресторант с ислински покривки и платнени салфетки и бяга като дявол от тамян,ноооо....става скучно.
И ,хайде де ,от сума ти време се знае,че момичетата си припадат по 'лоши' момчета (в добрия смисъл)
Аз бях добричък до към 18-19...после станах почнах да се държа тип "все ми е едно" ..такива ме правят жените ! Те са виновни за всичко...глобалното затопляне пак е по тяхна вина !
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Първоначално написано от Stanislav_Ch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Автора изглежда е мило момче...Та хубаво щеше да ги има повече такива![]()
Тия като тебе са твърде малко...да не кажеме че почти ги няма.
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Аз полудявам ли, или от вчера до днес си написала 412 мнения?!Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
![]()
Ми за тебе ако е грешно за мен не еПървоначално написано от shy69
![]()
Първоначално написано от ELFIQ
adi gotov si brat;]![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Много си прав, братлеПървоначално написано от Stanislav_Ch
Всеки минал 20 е така .. влюбваш се , преебават те и ставаш непукист
И си връщаш на момичета, които не са го заслужили .. а си го отнасят
кофти бът тру
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
A zashto trqbva da pree*avash kato sa te pree*ali!?
Eating isn't cheating - Arnold
Забелязал съм нещо много интересно, като стана дума за тази тема.
Първо - добрите, милите момчета които се държат добре с хората биват зачитани за "nerd"-ове, неудачници и "путки"...И в повечето от случаите си карат без приятелка.
Докато при "лошите момчета", момичетата припадат от кеф и се редят на опашка за тях...
И точно поради това, може истинският ти характер е да си мил, добър, културен - но когато това те кара да оставаш на "ръчна" и без приятелка, човека се променя и става "лошо" момче, за да се харесва на момичетата...
Така, че тези които се оплакват, че имало все по-малко свестни, добри момчета - момичета, вие го правите такова.
Знам как стоят нещата, и аз съм от добрият тип, мили момчета, но вече ми става ясно, че това не е начинът - така, че се старая да се променя...
И ако питате каква е представата ми за лошо момче - "gangsta" като цяло, вулгарен в границите на допустимото, с "мачо" поведение, но не да се прекалява, предпочитана музика - рап, да лъха мъжественост и т.н.
Докато при едно мило и добро момче, какво лъха от него на пръв поглед - нищо мъжествено, "путка" с една дума (за повечето момичета е така).
Позна от първия път!!
За жалост е така, за жалост и аз съм го изпитвал... като се правя на по-лош... то вместо да бягат - те тичат към теб.. пф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
az pyk iskam da e mn dobar s men i lo6 s ostanalite.... za6toto obi4am da me glezqt no prekaleno dobrite mom4eta sa sku4ni![]()