.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Абе няма добър или лош....има просто глупави момичета и също толкова глупави момчета! НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО!

Повече от фен
    Не знам защо постоянно вместо да се отговаря на темите,се издребнява със 'зависи...'
    АМи аз отговарям директно на зададения въпрос.Като цяло обичам 'лошите момчета'-интересно е с тях,не те търсят мн често,не ти пишат романтични смс-и ->не досаждат излишно. Обаче са ми интересни докато не хлътнат-и тогава се вижда кой къв е и има доста разминавки.
    А добрите - вярно,на всички жени им е приятно да се държат с тях културно,кавалерски,да излязат с възпитан мъж,а не с такъв,който го е страх от ресторант с ислински покривки и платнени салфетки и бяга като дявол от тамян,ноооо....става скучно.
    И ,хайде де ,от сума ти време се знае,че момичетата си припадат по 'лоши' момчета (в добрия смисъл)
    [img] [/img]

..

Аз бях добричък до към 18-19...после станах почнах да се държа тип "все ми е едно" ..такива ме правят жените ! Те са виновни за всичко...глобалното затопляне пак е по тяхна вина !
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    Аз бях добричък до към 18-19...после станах почнах да се държа тип "все ми е едно" ..такива ме правят жените ! Те са виновни за всичко...глобалното затопляне пак е по тяхна вина !

По темата:Автора изглежда е мило момче...Та хубаво щеше да ги има повече такива

Тия като тебе са твърде малко...да не кажеме че почти ги няма.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Аз съм Мел Гибсън...на лс мога да ви кажа какво искат

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    аз харесвам момчето да е лошо по принцип ама с мен да се държи адски мило... точно с такъв ходя..
    Аз полудявам ли, или от вчера до днес си написала 412 мнения?!

Цитирай Първоначално написано от shy69
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Definitely... the good boys
    Хаха .. супер грешно схващане ..
    Ми за тебе ако е грешно за мен не е

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    nali "KAKVO ISKAT JENITE?"
    pi4 da ti kaja sega seriozno ako si mi nablizo te vzimam za edin fr 6toto az pak po takiva kato tebe si padam ne po tiq deto se darjat gadno s men
    RAZLI4NI HORA-RAZLI4NI PREDPO4ETANIQ
    nqkoi obi4at da se darjat milo s tqh-drugi pak obi4at da gi tretirat kato bokluci

adi gotov si brat;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    Много си прав, братле Всеки минал 20 е така .. влюбваш се , преебават те и ставаш непукист И си връщаш на момичета, които не са го заслужили .. а си го отнасят кофти бът тру
    .. за кръвни тестове аз нямам време!
    Сори, муцка, тва дете не е от мене ..

Мега фен Аватара на amatorium
    A zashto trqbva da pree*avash kato sa te pree*ali!?
    Eating isn't cheating - Arnold

Забелязал съм нещо много интересно, като стана дума за тази тема.

Първо - добрите, милите момчета които се държат добре с хората биват зачитани за "nerd"-ове, неудачници и "путки"...И в повечето от случаите си карат без приятелка.

Докато при "лошите момчета", момичетата припадат от кеф и се редят на опашка за тях...

И точно поради това, може истинският ти характер е да си мил, добър, културен - но когато това те кара да оставаш на "ръчна" и без приятелка, човека се променя и става "лошо" момче, за да се харесва на момичетата...

Така, че тези които се оплакват, че имало все по-малко свестни, добри момчета - момичета, вие го правите такова.

Знам как стоят нещата, и аз съм от добрият тип, мили момчета, но вече ми става ясно, че това не е начинът - така, че се старая да се променя...

И ако питате каква е представата ми за лошо момче - "gangsta" като цяло, вулгарен в границите на допустимото, с "мачо" поведение, но не да се прекалява, предпочитана музика - рап, да лъха мъжественост и т.н.

Докато при едно мило и добро момче, какво лъха от него на пръв поглед - нищо мъжествено, "путка" с една дума (за повечето момичета е така).

Позна от първия път!!

За жалост е така, за жалост и аз съм го изпитвал... като се правя на по-лош... то вместо да бягат - те тичат към теб.. пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

az pyk iskam da e mn dobar s men i lo6 s ostanalite.... za6toto obi4am da me glezqt no prekaleno dobrite mom4eta sa sku4ni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си