.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Liz

На Наташа(дясно) дънките и чантата и на Коко (посредата) чантата ми харесват.

+1 Liz поздравления за избора!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Povecheto drehi , koito pusnahte ne sa po moi vkus i gi namiram za otvratitelni ! Osobeno modelite , koito reklamirat drehite sa kato "bustanski plashila " v liceto i sa anoreksichki i bulimichki ! "Modernite" neshta naposleduk sa absolutni parcali ushiti bez gram vkus ! Drehite na "D&G" , puk vuobshte ne mi haresvat ! Nqkoi beshe pusnal snimki na tehni modeli , koito defilirat kato shteki navlecheni s parcali za pod ! Kakto i da e tova si e moe mnenie ! Az lichno si padam po izchistenite neshta !

Цитирай Първоначално написано от xxDeeDeexx
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    аве що само момичета пускат гадни дрехи , тъй де може да има и момчета ама немога да различа кои са женски и мъжкит дрехи

Т'ва е единственият човек,който е сложил нещо свястно. Всичко друго sux.

tva nai mi haresa

Liz,тея имат супер яки коси :P

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    Цитирай Първоначално написано от xxDeeDeexx
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    аве що само момичета пускат гадни дрехи , тъй де може да има и момчета ама немога да различа кои са женски и мъжкит дрехи

Т'ва е единственият човек,който е сложил нещо свястно. Всичко друго sux.

tva nai mi haresa
    и на мен
    макар и да съм момиче много обичам да нося такива дрехи

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Povecheto drehi , koito pusnahte ne sa po moi vkus i gi namiram za otvratitelni ! Osobeno modelite , koito reklamirat drehite sa kato "bustanski plashila " v liceto i sa anoreksichki i bulimichki ! "Modernite" neshta naposleduk sa absolutni parcali ushiti bez gram vkus ! Drehite na "D&G" , puk vuobshte ne mi haresvat ! Nqkoi beshe pusnal snimki na tehni modeli , koito defilirat kato shteki navlecheni s parcali za pod ! Kakto i da e tova si e moe mnenie ! Az lichno si padam po izchistenite neshta !
    Добре, разбирам това че вобще не ти харесват и ги мислиш за отратителни, всеки със вкуса си, на мен ми харесват защото за по-различни от всичко което повечето хора носят.
    И моделите са като "бустански плашила" защото това е след ревю на Диор и грима & косата винаги са ексентрични, и това са им техните дрехи на моделите.
    И я ми кажи как са в лицето като "анорексички и булимички" ? Да слаби са естествено, модели са, и са 1.80 високи, но също са много изпити защото такива се търсят. Почти всички модели имат високи скули защото такива се харесват, и със добре очертано лице.
    И е интересно как хората използват тези думи "анорексичка и булимичка" като обида, и не всички осъзнават че това е сериозно психическо заболяване и много млади момичета страдът от него.

Да някои манекенки за анорексички, както и евентуално някое момичета от твоето училище, не е казано че само моделите са, на всеки може да се случи.
    И повярвай ми да работиш дълги часове в продължение на седмици със много малко сън, едвали биха могли да издържът без здравословно хранене, организма се нуждае от храна.
    И харесваш по изчистени неща? Да и аз понякога, и ми кажи какво не е изчистено във черен панталон със бяла риза и черно палто?

Както и да е, от мен още снимки

Наташа Поли пак

Виктория Бекъм

и тази рокличка на Ана Беатриз Барос мноого ми харесва
    I am the substance and the one who has no substance.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Liz на мен много ми харесаха моделчетата,които постна тук.Дънките на Виктория Бекъм са страхотни!Ана Беатриз Барос има много готина рокля,а Наташа Поли да не би да е с дънки на Роберто Кавали поправи ме,ако греша,но май вече съм виждала такъв модел .

Ето и от мен:

тук

тук

и тук
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на Barbie
    Ах, слава богу, че отмина тая мания по skinny jeans...

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Определено разбираш )
    Относно обувките съм на мнение че на първо място трябва да са удобни .. да са ти по свода и да изглеждат добре Забелязала съм че българина отделя най-малко време на обувките, което е голяма грешка..тъй като обувките издават душевното състояние на човека. Абеее обувките говорят много ... за човека който ги носи

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от stolichankata
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Определено разбираш )
    Относно обувките съм на мнение че на първо място трябва да са удобни .. да са ти по свода и да изглеждат добре Забелязала съм че българина отделя най-малко време на обувките, което е голяма грешка..тъй като обувките издават душевното състояние на човека. Абеее обувките говорят много ... за човека който ги носи
    blagodarq

Eто малко неща , които на мен ми допадат:

[img]E:\Documents and Settings\ELY\Local Settings\Temp[/img]

[img]E:\Documents and Settings\ELY\Local Settings\Temp[/img]

Eто малко неща , които на мен ми допадат:

Re: ДРЕШКИИ :)))

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}

http://www.prikachi.com/files/136646h.jpg

кажете мнение
    Отвратителни са....
    много ти благодаря, твоето мнение промени света, отивам да ги изхвърля!
    първо искаш мнение после почваш да се заяждаш ... тцтцтцтц

eто някои от мойте дрехи..тези,които имам на снимкии..

Цитирай Първоначално написано от besnicataa

eто някои от мойте дрехи..тези,които имам на снимкии..
    haide da se izfukame pak s markovite si dreshki

ii evala na Whisskas
    drugite ne znam ima qki no 4ak tolkova nz i az
    eto tova e edna ot lubimite mi bluzki

a taka i s 4eren 4oropoga6tnik mnogo si se kefq

teq pantalonki si me kefqt :P izob6to mnogo me kegi tva pic4e

i mnogo obi4am rizki i vratovruzki

tva sa ot moite drehi po natatuk 6te vi pusna na tova koeto mi haresva

абе дайте некфи предложения за жълти обувки и жълта чанта или розови обувки и розова чанта тенкс предварително
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си