.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: М..Проблем

Град
    MAINA Town

М..Проблем

Много съм объркана.Имам си приятел с който не сме заедно от много време (3 месеца). Но последните седмици немога да спра да мисля за бившия ми приятел (който също си има приятелка). Той ми звъни всеки ден. Пием кафе играем карти.Идва да ме взима и така нататък.. Неискам да късам с приятеля ми по простата причина че ще го заболи много(а в същото време искам заради бившия ми) Който впрочем незнам дали има чуства към мен. Ходили сме преди 2 години.. Незнам просто какво да направя.Последните дни не се виждам с приятеля ми за да може да виждам бившия ми. Помощ

Град
    у вас ;]

Re: М..Проблем

говори с приятеля си, за да се разберете за чувствата ви, той може да те обича завинаги, а ти него не, и цял живот така ще си траеш ли? Просто подходи по тактично, но едва ли ще има начин да се разделите без да го боли... и говори с бившия си за чувствата си... и се опитай да разбереш или направо го попитай дали той има чувства към теб.. Защото може да обича приятелката си и да не иска да се раздели с нея, но пък може да има и той чувства към теб...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ми първо разбери какво искаш!!!!

--------------------------------------------------------

Град
    тРоЯн
    неразбирам как може да си с човек от съжаление !?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако бившия те харесва, положението се променя.. поговори с него и си изяснете чувствата си и ако той не те харесва, оставаш със сегашния...

Изхода е ясен....

Град
    Shumen
    Emi razberi pyrvo kakvo iskash posle pravi kakvoto trqbva nie ne mojem da dadem mnogo syveti.Lichno az ako bqh shtqh da si ostana sys segashnoto si gadje.Pyk i za kakvo ti e da se zanimavash s bivshiq si pri polojenie che i toi si ima priqtelka??? Prodyljavai napred nikoga nazad!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Един въпрос Как смяташ приятелят ти от кое ще го заболи повече : 1 да знае че имаш чувства към бившия си или 2 да знае че го правиш на глупак и вместо да излизаш с него излизаш с бившия

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Определено според емн трябва да скъсаш с приятела си, дори и да не тръгнеш с бившия.. защото това което правиш никак не е хубаво. Не трябва да си с един човек защото трябва или защото ако скъсаш с него би го наранила; а защото имаш чуства към и него и така искаш!
    Разбери първо какво искаш всъщност, но по-добре недей се бърка пак с бившия... Все пак доколкото разбрах той си има приятелка..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

ти сама не знаеш кой от двамата искаш... няма как да ти помогнем... не може да си с двамата!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

kagi na biv6iq ti 4e taka ne moge da produlgava no rabira se ako ima 4uvstva kum teb vs 6te se promeni...ako nqma ostani s priqtelq ti i go zabravi drugiq!nooo ako biv6iq ti ima i iskate da ste zaedno....budete!!!
    Testis unus,testis nullus...

Град
    ... Some happy place ...
    ти сама не знаеш кой от двамата искаш... няма как да ти помогнем... не може да си с двамата!
    +1
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

ьахьа позната история разбери кой обичаш и с кой би ти било по-добре

Първо реши кого искаш и тогава говори и с двамата.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Hem si imash priqtel , hem ne ste zaedno ...

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    бъди с някой две години той да прави всичко за теб,да те обича страшно много,да е готов да умре за теб и заради теб (ако го оставиш) и тогава питай ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ok vs qsno NO...
    Biv6iqt ti si ima gadjeeeeee!
    Kyde otiva6 ti moje bi?
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на koalka
    Връщаш се към миналото, защото той е започнал да те търси, нали?
    Не искаш да го късаш само заради това, че ще го заболи, но именно затова го скъсай, защото си от съжаление с него.
    А бившия ти - ти ще се разделиш с твоя, а той дали ще направи същото за теб?Помисли малко...Може да иска просто развлечение.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Две години не се забравят така лесно.. Избирай си един, не можеш все така.

Животът е адът описан в Библията!

pitai biv6iq si dali ima 4uvstva kam teb ako ima govori s avera si obqsni mu kak stoq ne6tata (A ako avera ti e ot nervnite badi s bronirana jiletka )
    :P :P :P :P

Град
    MAINA Town
    бившия ми приятел непрекъснато ми повтаря.. как тя започва да му умръзва.Аз не съм с приятеля ми от съжеление харесвам си го но чуствата ми към бившия ми приятел са по силни.Все пак са от 2001г.Той ми е детската любов.Странно ми е че не мога да го забравя пък и честно казано понякога неискам

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    бъди с някой две години той да прави всичко за теб,да те обича страшно много,да е готов да умре за теб и заради теб (ако го оставиш) и тогава питай ...
    като си била в такава ситуация що не си скъсала с момчето по на време няма лесен начин да му го кажеш ама в крайна сметка щом би умрял за теб поне бъди искрена..подходи някак кажи че ти си виновна в теб е проблема или нещо такова..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ми първо разбери какво искаш!!!!
    Opredeleno ne si igrai i s dvamata,ne go zaslujavat. Po-dobre kaji istinata,kolkoto i bolka da ti donese.

Супер фен
    Абе аз ви се чудя как може да осъществявате връзка с дадено лице при положение че нищо не изпитвате към него ? Как го правите и как толкова месеци сте "щастливи"? Чудя ви се на лапешкия акъл...Потресен съм

Град
    Там, където е сърцето...
    Амии 3 месеца не са чак толкова дълго време и според мен щом не обичаш сегашния си приятел го остави сега, защото с времето той ще хлътва повече и тогава ще го боли повече. Пък и в момента ти лъжеш както него така и себе си... Тъпо е да си с него от съжаление
    Дори и да не стане нищо м/у теб и бившия ти поне ще си чиста пред себе си и няма да се измъчваш със сегашния ти приятел...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си