.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Някой,който знае френски

Ами не знам за куде е темата,за това я сложих тук.Искам да помоля някой,който знае френски да ми преведе това:

UN COUP DU FOUDRE...... C'EST POUR MOI!

Благодаря ви предварително

lubov ot pruv pogled - tova e za men
    po princip coup du foudre bykvalno se prevejda ydar ot mulniq , no v prenosen smisul go izpolzvat za lubov ot pruv pogled :P

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    eee koito si go znae si go znae
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ох,вече не знам на кой да вярвам щото.... беше написано като настроение на един човек питах го кво е той каза ....... : "влюбен до уши-това съм аз"
    После питах едно приятелче той каза това което summer4e каза ... или нещо от сорта...
    А относно тоя дето го е написал каза 4е било некъв фразеологизъм... А ми е важно ...
    и съжалявам за това 4е е супер объркано,но по друг начин не мога го напиша....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Един стрелец за светкавицата...това е за мен

Според преводача...

охх никой ли не знае френски бе ;(

hottie
    Guest
    любов от пръв поглед...това е за мен!

изразът coup de foudre означава любов от пръв поглед. Главата си залагам

А мислите ли че е нормално човек да пише за любов от прув поглед след 8 месечна връзка,при положение че досега никога не го е правил?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)
    А мислите ли че е нормално човек да пише за любов от прув поглед след 8 месечна връзка,при положение че досега никога не го е правил?
    ако сте на 1 акъл, що да не го напише?

hottie
    Guest
    ами ако ми дадеш текста, би било по-лесно ! Аз френски знам перфектно, ама като нямам текста под носа как да ти кажа точно. Знаеш ли французите колко израза използват за всичко...

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    ами ако ми дадеш текста, би било по-лесно ! Аз френски знам перфектно, ама като нямам текста под носа как да ти кажа точно. Знаеш ли французите колко израза използват за всичко...
    Ами то това е целия текст...Настроение на скайп.....

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ако сте на 1 акъл, що да не го напише?
    Извинявай ако съм направила нещо,което ти пречи...ама мисля че не е така... OtherDImension.. Но не мисля че има някакъв проблем...

hottie
    Guest
    уфффф сега схванах Значи ти си пишеш с някой, с който имаш връзка от 8 месеца и той изведнъж ти сервира това,така ли?

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    уфффф сега схванах Значи ти си пишеш с някой, с който имаш връзка от 8 месеца и той изведнъж ти сервира това,така ли?
    Да...И явно се възползва от факта,че не знам френски

hottie
    Guest
    ами може да се погледне от 2 гледни точки. Или като комплимент или си търси любов от пръв поглед. Не ви знам отношенията...

Ох не знам ама той продължава да твърди ,че означава влюбен до уши ...

hottie
    Guest
    ами супер

the_hottie много мерси :P

Мега фен Аватара на EarthShaker
    може и той да не знае точно кво значи иначе е влюбен от 1 поглед.. и аз съм сигура

the_hottie e prava ii az glavata si zalagam, 4e zna4i lubov ot pruv pogled ae sa se pak 4i4o mi e francyzin frenski y4a ot ... pffff .. ne moa broq do tolko a ako si go e napisal na skypa , ne se y4ydvai , francyzite sa takiva , osobeno po na4ina koito svalqt , nqmat ni6to ob6to s bulgarite ! plus tovatova koeto e napsial ne ozna4ava 4e ima dryga vruzka , prosto tova e negoviq na4in da kaje 4e iska da se svalq s nqkoq , za tqx lubovta ne e tova koeto e za nas izmisli si fraza s koqto da go zakove6 i dai da ti q prevedeme

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от summer4e
    the_hottie e prava ii az glavata si zalagam, 4e zna4i lubov ot pruv pogled ae sa se pak 4i4o mi e francyzin frenski y4a ot ... pffff .. ne moa broq do tolko a ako si go e napisal na skypa , ne se y4ydvai , francyzite sa takiva , osobeno po na4ina koito svalqt , nqmat ni6to ob6to s bulgarite ! plus tovatova koeto e napsial ne ozna4ava 4e ima dryga vruzka , prosto tova e negoviq na4in da kaje 4e iska da se svalq s nqkoq , za tqx lubovta ne e tova koeto e za nas izmisli si fraza s koqto da go zakove6 i dai da ti q prevedeme
    французите са суууууууууууууууупер зле откъм свалки ! Направо трагични ... направо антисексуални (съжалявам за чичо ти). Може би по-зрелите мъже са различни

надявам французойките са по-жаровити живот и здраве след 3-4 години да отида във Франция няма да ми е хич зле

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    надявам французойките са по-жаровити живот и здраве след 3-4 години да отида във Франция няма да ми е хич зле
    ВНимавай кво си пожелаваш
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ахаха абе ше видим ко ше я прайм

hottie
    Guest
    ами доколкото знам французойките да големи дървета в леглото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си