.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Летен лагер

Здравейте може ли да ми кажете какво представлява летния лагер?Така също ако има някакви оферти за летен лагер пишете моля ви?

Guest
    Айде кажете де не съм ходил на летен лагер и затова питам,а и в моето училище свърши записването докато се карам с майка ми

mi otiva6 s grupi4ka hora na po4ivka za opredeleno vreme ii taka
    Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :P...

Е не знаеш ли какво е летен лагер Примерно аз ще ходя на лагер от едно училище от моя град за 10 дни на Китен. Летен лагер е да ходиш с приятели на почивка

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    моя летен лагер се състой в това: отивам с приятели или познати на 10 дена свобода, по цял ден се излежаваме на плажа,привечер сме по капанчетата,а вечер сме на дискотека до ранните часове. правиме си самички забавления и си измисляме всякакви щуротии дето да вършим.
    това е единственото време през годината,когато се чувствам наистина свободна \/ \/ \/ \/ \/
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
    Е не знаеш ли какво е летен лагер Примерно аз ще ходя на лагер от едно училище от моя град за 10 дни на Китен. Летен лагер е да ходиш с приятели на почивка
    И аз ше хода на Китен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
    Не знам какво представлява летния лагер,а е с учител нали?Еми аз исках да хода с двама приятели на Обзор ама наще не ми дават и викат да хода на летен лагер щото щяло да има учител да ни наглежда.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Runaway°Love
    mi otiva6 s grupi4ka hora na po4ivka za opredeleno vreme ii taka
    Отиваш с групичка хора,да!Кефите се,но има няколко проблема.....Гнусна храна и бунгала с всякакви гнусотии.От личен опит говоря!
    Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?

Град
    Rivendel, Middle Earth
    i az tazi godina za prav pat 6te hodia na lager niamam turpenie da se otpusna deset dena bez kontrol braaaaat napravo ne moga da 4akam

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Много е хубаво, миналата година бях много готино си изкарах! Пълна свобода имаш :P
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Много е хубаво, миналата година бях много готино си изкарах! Пълна свобода имаш :P
    Еми вие имате ама аз няма наше не ме пускат а тъкмо бях тръгнал да търся Егати родителите на 17 съм и не ме пускат

Град
    sofiq
    aa jestoko obojavm i to4no v tozi momet si tarsq lager na kiten nekoi da pomogneee molqqqq
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    aa jestoko obojavm i to4no v tozi momet si tarsq lager na kiten nekoi da pomogneee molqqqq
    Пусни си нова тема.
    Тази е стара.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си